Afdrukken

Flevo Boys geen partij voor DVS’33

ERMELO – DVS’33 heeft zaterdag op sportpark Ervenbos in Emmeloord laten zien waarom deze ploeg bovenaan staat in de Hoofdklasse C. De Ermeloërs walsten volledig over de spelers van Flevo Boys heen met als resultaat een 2-6 einduitslag.

Flevo Boys begon de wedstrijd goed, na vijf minuten scoorde Frank Post al een doelpunt na een diepe pass van Arjen Postma. Onhoudbaar voor keeper Daan Huiskamp. Maar de Ermeloërs kwamen in de 21e minuut terug door een doelpunt van Ali Akla. Twintig minuten later zette Wesley de Klein, met een prachtig afstandsschot en een Ermelose keeper die iets te ver voor zijn doel stond, Flevo Boys echter weer op een voorsprong. En ok, de wind hielp Flevo Boys ook wel een beetje. Maar toen was het hek ook volledig van de dam. Snelle combinaties van de Ermeloërs brachten de verdediging van de roodwitten voor de pauze twee keer in de problemen: Daniël van Warven (44’) en Maurice de Ruiter (45’). DVS’33 mocht met een voorsprong naar de thee.
Na de rust werd de wedstrijd na vijf minuten eigenlijk al beslist door een doelpunt van Maurice de Ruiter die profiteerde van een fout van de Emmeloordse verdediging. De ploeg uit de Flevopolder kwam deze tik niet meer te boven. Zeker niet nadat Christian van de Kamp er voor zorgde dat er na negen minuten 2-5 op het scorebord kwam. Acht minuten voor einde scorde Daniël van Warven zijn tweede doelpunt. Het was gebeurt met Flevo Boys. Een mooie revanche van de Ermeloërs op de verloren thuiswedstrijd.
Gele kaarten waren er voor Kees de Munnik (FlevoBoys) en Maurice de Ruiter.