Sterrenplan Triton Putten te gast bij ZEW Ermelo

ERMELO - Afgelopen zaterdag 28 juni was de jaarlijkse, spetterende eindshow van de synchroonzwemmers van ZEW Ermelo in zwembad De Zanderij. Dit jaar was voor het eerst het Sterrenplan van zwemvereniging Triton Putten te gast om mee te zwemmen met de zwemclinic van de eindshow.

Lees meer...

Zwollenaar tekent voor twee seizoenen

ERMELO - Het bestuur van DVS’33 Ermelo en de Technische Commissie hebben overeenstemming bereikt met Joram Hendriks over de aanstelling als hoofdtrainer van DVS’33 Ermelo. De 37-jarige inwoner van Zwolle tekent een contract voor twee seizoenen, conform het beleid op voetbaltechnisch gebied dat in het voorjaar is vastgesteld met het oog op continuïteit.

Lees meer...

Grote cheque voor Stichting Schapedrift

ERMELO – Afgelopen zaterdag werd het Ermelose Golfkampioenschap gehouden op de banen van The Links Valley in Ermelo. Overall winnaar werd Johan van Beek en zijn vrouw Ria werd tweede! Naast veel zon en gezelligheid was er ook een cheque voor Stichting Schapedrift.

Lees meer...

Simone Vliek: van Rondemiss naar organisator

ERMELO – In 2017 was Simone Vliek namens ‘t Zomernest nog Rondemiss, nu zit ze volop in de organisatie. Ze volgde haar vader, Bert Vliek op in de organisatie van de Wielerronde Horst&Telgt wat aanstaande woensdag, 3 juli, weer gereden zal worden. Het is de negende editie in het buitengebied van Ermelo en de 51e editie van de Wielerronde die in Ermelo wordt gehouden.

Lees meer...

Onverwacht resultaat voor synchroonpaar

ERMELO - Thirza van Boxtel uit Ermelo en de Harderwijkse Chemène Hazelof hebben afgelopen weekend goud behaald tijdens het Nederlands Kampioenschap Trampolinespringen. De juniorspringsters kwamen, ondanks dat ze weinig samen hadden kunnen trainen, uit als synchroonpaar. Goud was een onverwacht resultaat. 

Lees meer...

Veel blije gezichten tijdens vier dagen wandelplezier

ERMELO - Met veel enthousiasme trok de Avond4Daagse deze week door Ermelo. Maar liefst 1.900 wandelaars en ongeveer 500 enthousiaste ouders namen deel aan het vierdaagse evenement. Ondanks een regenachtige start op maandag, konden de deelnemers de overige drie avonden genieten van uitstekend wandelweer.

Lees meer...

Ermelose korfbalvereniging gaat spelen op het hoogste niveau 

ERMELO - Nadat Dindoa zaterdag al veel kampioensteams rijker was geworden, was het om 15.30 uur de beurt aan het vlaggenschip van de vereniging. De opdracht voor het team van coach Hugo van Woudenberg was duidelijk: alleen winst telde deze middag. De vele naar Zwolle afgereisde supporters maakten er een sfeervolle middag van. Het was een en al blauwwit wat er rondom het veld stond. Het tweede team van Dindoa deed goede zaken door haar wedstrijd te winnen en daarmee de toon te zetten voor het eerste team.

Lees meer...