Geel-zwarten spelen slechte generale tegen Quick

ERMELO - DVS’33 Ermelo is zaterdag na een penaltyserie uitgeschakeld voor de KNVB-beker. De ploeg kende zaterdag een moeizame start, maar had dat, na de late gelijkmaker van Benjamin Roemeon in de laatste minuut van de tweede helft, goed kunnen maken met een perfecte penaltyserie.

Lees meer...

Meet, Greet en Eat met staf, spelers en sponsoren

ERMELO – Met een nieuw seizoen voor de deur, nieuwe trainers en enkele nieuwe spelers is er bij DVS’33 Ermelo ook een nieuwe traditie in het leven geroepen; een Meet, Greet en Eat met de spelers, staf en sponsoren. Uiteraard schoven ook de spelersvrouwen aan bij de BBQ.

Lees meer...

Sport en duurzaamheid kan goed samen

ERMELO- Volgens een recent onderzoek onder Nederlanders is de Veluwe de 'gelukkigste plek van Nederland'. Hoe mooi kan het zijn om daar dan ook nog sport te mogen bedrijven? Op zaterdag 31 augustus wordt de Veluwse Trailrun gehouden.

Lees meer...

Tweemaal zesde op individuele proef

ERMELO - De Ermelose Anniek van Dulst (14) en lid van het Veluws Ros deed van 26 t/m 29 juli meedoen aan de Europese Kampioenschappen Dressuur in San Giovanni, Italië. Met haar teamgenoten Senna Evers, Lara van Nek en Maura Knipscheer veroverde zij een zilveren medaille. 

Lees meer...

Er gaan weer veel kruisjes mee terug naar Ermelo

ERMELO – Gehaald! De 103e editie van de Nijmeegse Vierdaagse zit er op en alle Ermeloërs hebben het parcours met goed gevolg afgelegd. Hier en daar een blaar, soms wat meer, maar iedereen kwam tevreden over de feestelijke Via Gladiola binnen en kon het kruisje gaan halen. Een eerste, tiende, 24e of zelfs de 32e!

Lees meer...

Niet alleen files, maar ook veel fietsen

ERMELO – De dag van Groesbeek, de Zevenheuvelenweg, volgens velen de zwaarste dag. Toch vielen er dit jaar minder mensen uit op deze dag dan vorig jaar. De Ermeloërs liepen vol enthousiasme deze bergetappe door bergen en dalen. Han Wilhelm heeft overigens wel een tip voor de organisatie.

Lees meer...