'Contract van de trainer wordt gewoon verlengd'

ERMELO - Er is onrust binnen de grootste voetbalclub van Ermelo DVS’33 Ermelo. Het bestuur van DVS’33 Ermelo heeft het voorstel van de Technische Commissie naast zich neergelegd en voorzitter Aart Goossensen zal binnenkort het contract van trainer Bert van Hunenstijn verlengen. Goossensen: ,,En deze voorzitter blijft gewoon zitten.”

Lees meer...

Nog een week nomineren voor Sportverkiezing 2017

 ERMELO – Nog een week kunnen Ermelose sporters en sportvrijwilligers genomineerd worden voor de Sportverkiezing 2017. Zondagavond 17 december ‘sluiten de lijnen’ en maakt de jury zich op om een selectie te maken van de genomineerden. 

Lees meer...

Recordaantal Sparta-teams bij Nederlands Kampioenschap

ERMELO - Janine Doorenbos, Brigit Kappe, Gina van den Brink en Tamar Foppen wisten zaterdag in Oss een zilveren medaille te bemachtigen tijdens het Nederlands Kampioenschap Trampolinespringen voor Clubteams. Ze lieten zien goed onder druk te kunnen presteren, deden er een schepje bovenop en behaalden verrassend een tweede plaats. G.v. Sparta Ermelo had een record aantal teams dat zich plaatste via de kwalificatiewedstrijden voor dit NK.

Lees meer...

Goede wedstrijd in koud Almere

ERMELO - DVS’33 Ermelo heeft gisteren in Almere een knappe 1-4 overwinning gehaald op koploper Jong Almere City. Daarmee revancheerde de ploeg zich van het teleurstellende verlies van vorige week tegen Quick Boys. 

Lees meer...

Ermeloërs konden het niet afmaken

ERMELO - Dindoa, dat vorig seizoen op het veld het kampioenschap aan Nova moest laten, had zaterdag de kans op revanche. Na een prima eerste helft en een voorsprong van 9-14 in de rust in de Bilt, wisten de Ermeloërs het niet af te maken in de tweede helft. Door deze winst van Nova blijft de ploeg uit Bilthoven koploper in de eerste klasse C.

Lees meer...

Mathilde Meiling wint reis naar Zweden

ERMELO – Tijdens de vrijwilligersavond van DVS’33 Ermelo werden traditiegetrouw verschillende vrijwilligers in het zonnetje gezet. Dé vrijwilliger van het jaar werd Aad van Schaijk die zich al ruim 25 jaar inzet voor ‘zijn’ club DVS’33 Ermelo.

Lees meer...

Ook Dindoaspelers bij TalentenChallenge

ERMELO- Op dinsdag 19 december speelt de selectie van Dindoa een oefenwedstrijd tegen de internationals van China. De Aziatische korfballers doorlopen een oefenprogramma in Nederland ter voorbereiding op de Korfbal Challenge eind december in Rotterdam. De wedstrijd in de Dindoa-hal begint om 20.00 uur.

Lees meer...

Spits tekent contract voor twee jaar

ERMELO/ VEENENDAAL – De spits, die een jaar geleden tekende om bij DVS’33 Ermelo te komen spelen, maakt na dit seizoen de overstap naar DOVO Veenendaal. De 28-jarige Gökhan Yasar houdt het in Ermelo voor gezien en tekent bij DOVO een contract voor twee seizoenen.

Lees meer...

Koploper uit Oosterbeek maatje te groot

ERMELO - EFC'58 bood zaterdag de koploper meer dan uitstekend partij en had zelf in de eerste minuut al op voorsprong moeten komen, maar verzuimde dat te doen. Scheidsrechter Kuipers had bij de verdedigende actie een strafschop kunnen geven, maar floot niet. Twee foutjes aan de kant van EFC zorgden ervoor dat de gasten uit Oosterbeek met 0-2 konden gaan rusten.

Lees meer...

Jarenlang de club weten te vinden

ERMELO - Fietsen is een manier van leven, dat is snel duidelijk wanneer je met Jerry de Bruijn in gesprek bent. Een bescheiden jongeman van 48 uit Harderwijk. Pas wanneer het hem wordt gevraagd, verteld hij dat hij dit jaar al 16.000 km gereden heeft. 

Lees meer...