Wie worden de Ermelose sporters van het jaar?

ERMELO – Afgelopen maand heeft de jury van de Ermelose Sportverkiezing zich gebogen over de voorgedragen sporters en sportploegen voor de Sportverkiezing 2019. Een lastige klus, vooral omdat het ook wel een beetje ‘appels met peren’ vergelijken is. Toch zijn de juryleden eruit gekomen. 

Lees meer...

'Het was een lastige keuze'

ERMELO - Adriaan Kruisheer speelt volgend seizoen bij DVS'33 Ermelo. De technische commissie heeft overeenstemming bereikt met deze middenvelder die momenteel speelt bij Sparta Nijkerk. De 22-jarige voetballer speelt sinds vorig seizoen bij de competitiegenoot uit Nijkerk. Met Sparta Nijkerk werd hij in zijn eerste seizoen bijna kampioen en promoveerde alsnog naar de Derde Divisie via de nacompetitie. Zoals bekend is koploper Sparta Nijkerk de competitie erg goed gestart en heeft het nog maar drie verliespunten.

Lees meer...

Goud, zilver en brons en Nederlands Kampioen

ERMELO – Afgelopen weekend vond het Nederlands kampioenschap Kempo Traditional en fighting plaats in de topsporthal Van der Knaaphal in Ede. Het team van Kemposchool Kanhai uit Ermelo heeft goed gepresteerd tijdens dit toernooi. Trainer Soeresh Kanhai is trots op zijn leerlingen.

Lees meer...

Ermelose korfballers winnen met 30 – 18

ERMELO - Dindoa speelde afgelopen zaterdag de eerste zaalwedstrijd van het seizoen. Nadat zij op het veld in de overgangsklasse speelden, spelen zij nu in de zaal een klasse lager. De doelstelling is om in de zaal eveneens te promoveren naar de overgangsklasse. 

Lees meer...

John en Jaap: gewoon twee jongens uit Horst

ERMELO – Zaterdag staan John Dooijewaard (45) en Jaap de Vries (55) nog eenmaal als trainer voor de selectie van DVS’33 Ermelo. De Derde Divisionist speelt uit in Sassenheim. Daarna moeten ze zich weer voegen in de rol van assistent-trainer omdat er een nieuwe hoofdtrainer is aangesteld. Maar dat is zeker geen probleem voor deze jongens uit Horst.

Lees meer...