Ermelo overklast met 32-19 Zuidwolde

ERMELO - Dindoa moest zwaar aan de bak na het verlies van vorige week om de stand in de poule aantrekkelijk te maken. In een volle Dindoa hal met veel publiek en de trouwe supportersvereniging de Blue Sharks begon de thuisploeg rustig aan de wedstrijd. Het was al snel duidelijk dat Dindoa in alle opzichten sterker was.

Lees meer...

Doelman Mark Smith in de dying second toch nog verslagen

ERMELO - DVS’33 Ermelo en Stedoco hebben zaterdag het publiek goed vermaakt. Dat tactisch voetballen toch leuk kan zijn, bewezen beide ploegen. Olivier Pilon bleek in de 88e minuut wederom het goudhaantje en scoorde de 1-0.

Lees meer...

Stemronde Sportverkiezing 2018 is begonnen

ERMELO - Vanaf vandaag tot en met 31 december kan iedereen stemmen op zijn favoriete sporttopper(s). Er kan in meerdere categorieën een stem worden uitgebracht. De titels worden uitgereikt tijdens het Sportgala 2018 op vrijdag 8 februari 2019 in De Dialoog.

Lees meer...

Ermelose korfballers komen net tekort

ERMELO - Dindoa kwam gisteren in eigen huis tekort tegen ASVD uit Dronten. De Ermeloërs hadden al een zwaar hoofd in deze wedstrijd door de verliespartijen tegen ASVD vorig seizoen, maar ook vooral door de blessures van Jorik Vegersdijk, duim uit de kom, en Saskia Lieman die vorige week tegen KV Apeldoorn uit de wedstrijd werd gebeukt en nu een schouderblessure heeft. Het Ermelose korfbalteam moest dus vol aan de bak tegen het altijd sterke ASVD.

Lees meer...

LTV Irminloo trots op vrijwilliger van de buitencategorie

ERMELO - Frans van Eck van Tennisvereniging Irminloo kreeg afgelopen zaterdag een KNLTB onderscheiding: de Zwarte Tulp. De jury vind Frans een vrijwilliger van de buitencategorie en verdient met recht de titel: Verenigingsvrijwilliger van het jaar 2018.

Lees meer...

Publiek smult van mooie aanvallen

ERMELO - DVS’33 Ermelo heeft haar thuiswedstrijd tegen ASWH met 5-1 gewonnen na een 1-1 ruststand. De eerste helft leek op de wedstrijd van een week eerder tegen DOVO, maar na rust denderde de thuisploeg over de gasten heen. Dat de teller op 5-1 bleef staan was een wonder gezien het aantal kansen.

Lees meer...

Kampioenen plaatsen zich voor WK in Spanje

ERMELO - Afgelopen weekend waren de Nederlandse kampioenschappen Traditional en Fighting in Arnhem. Daar wist het team Kanhai uit Ermelo zich te plaatsen voor de Wereldkampioenschappen Kempo, die eind april in Spanje zullen plaatsvinden.

Lees meer...

Zelfverdedigingstechnieken speciaal voor kinderen

ERMELO - Dit weekend zijn Martijn Bouwman, Nathalie van Klooster en Kenneth Kartosoewirjo, geslaagd voor CKM SuperKids instructeur level 2. De opleiding bestaat niet alleen uit de zelfverdedigingtechnieken speciaal voor kinderen, maar ook wordt geleerd hoe je kinderen leert wat moed, respect, eerlijk, gezond eten en drinken inhouden. 

Lees meer...