GGz Centraal geeft goed voorbeeld

ERMELO - De Stichting Halve Marathon Ermelo kondigde een feestweek aan. Naast de opening van de Coopertestbaan, werd gisteravond de Your Way2HME weer gepresenteerd. Met ruim vijftig aanwezigen  was het een drukte van belang bij Intersport Ermelo.

Lees meer...

A-selectiespelers DVS’33 tekenen contracten seizoen 2019-2020

ERMELO - Vrijdagavond 15 februari organiseerde de Technische Commissie van DVS’33 Ermelo, haar jaarlijkse contractavond. De A-selectiespelers die volgend jaar aan DVS’33 Ermelo verbonden zijn, ondertekenden daar hun contract met de BusinessClub DVS’33 Ermelo. Ook de nieuwe hoofdtrainer, Richard Plug, tekende zijn contract met de vereniging.

Lees meer...

Sporters verdienen nieuwe belts

ERMELO - Afgelopen weekend bezocht Carlos Toyota, hoofddocent Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) de hoofdvestiging Budo Academy Physical in Ede. Enkele sporters van Budo Academy Physical Ermelo werden getest en ontvingen hun nieuwe belts. Braziliaans Jiu-jitsu (BJJ) is in Nederland een nog niet zo bekende Martial art, maar is wereldwijd zeer populair. BJJ is voornamelijk gericht op grappling: het grondgevecht.

Lees meer...

Dansgroepen hopen op NK kwalificatie

ERMELO - Zaterdag wisten twee jazzdansgroepen van G.V. Sparta in de voorronde in Dronten een podiumplaats te behalen. De jeugdselectie werd eerste en de voorselectie eindigde op de tweede plaats. Met de behaalde punten hopen ze een plek te hebben verworven voor het NK-jazzdans in april in Waalwijk.

Lees meer...

Traumahelikopter landt op crossbaan

ERMELO – Zaterdagmiddag raakte een beginnende motorcrosser (34) uit Harderwijk zwaargewond na een val op de crossbaan van MC Volgas in Ermelo. De man is in het ziekenhuis overleden. Dat laat de politiewoordvoerder weten. Het ongeval vond omstreeks 14.30 uur plaats tijdens een vrije training op crossbaan De Leemkuil aan de Drieërweg.

Lees meer...

Voorbereidingen HME van start

ERMELO - Komende woensdag wordt de Coopertestbaan op de Groevenbeekse Heide officieel geopend. ’s Avonds vindt een informatiebijeenkomst plaats over het voorbereiden op één van de drie afstanden van het Halve Marathon Ermeloevenement. Daarom is deze week uitgeroepen tot actieweek. Wie zich komende week inschrijft maakt kans op gratis inschrijving.

Lees meer...

Sporttalent van het Jaar opnieuw in de prijzen 

ERMELO – Afgelopen weekend waren de regionale wedstrijden Kempo 'Best of the East' in Lochem. Het team van Kemposchool Kanhai uit Ermelo heeft goed gepresteerd tijdens dit toernooi. Trainer Soeresh Kanhai is trots op zijn leerlingen.

Lees meer...

Ermelose turnster straalt op turntoestellen

ERMELO - Lana van Beekhuizen (8) heeft zich zaterdag tijdens de districtsfinale van de 3e divisie in Nijmegen weten te plaatsen voor een plaats in de landelijke halve finale. Voor deze districtswedstrijd hadden vanuit Sparta Ermelo instapper Lana van Beekhuizen en jeugd turnster Sanne Kuiper zich weten te kwalificeren.

Lees meer...