Team Coronel beëindigt Dakar Rally

ERMELO – Ondanks dat het voorspoedig verliep met team CoronelDakar, hebben de broers moeten besluiten de handdoek in de ring te gooien. Ze gaan niet meer starten in de achtste etappe. Een ernstige rugblessure bij Tim, vrijdag opgelopen in de zesde etappe, voorkwam niet dat de tweeling startte in de zevende etappe. Maar gisteren werd toch tot opgeven besloten.

Lees meer...

KNVB-beker tegen Vitesse op 18 januari

ERMELO – In de aanloop naar de KNVB-bekerwedstrijd tegen het Arnhemse Vitesse, zal DVS’33 Ermelo twee oefenwedstrijden spelen. De derde oefenwedstrijd, die op dinsdag 11 januari tegen Go Ahead Eagles zou plaatvinden, is door de Deventer Eredivisionist geannuleerd.

Lees meer...

‘Een nieuwe wagen is een nieuw avontuur’

ERMELO – Ermeloër Bram van Winkoop is Tweede Kerstdag afgereisd naar Saoudi Arabië voor zijn derde Dakar Rally. Niet vanzelfsprekend, qua gezondheid ging het niet zoals het zou moeten, maar het is gelukt en kan hij toch weer mee met het team van Tim en Tom Coronel.

Lees meer...

Uitwedstrijd in de achtste finale

ERMELO/ ARNHEM - Vitesse speelt in de achtste finale van de KNVB-beker een thuiswedstrijd tegen DVS’33 Ermelo. Dat heeft de loting zaterdagavond uitgewezen. Gelderland is hiermee verzekerd van een vertegenwoordiger in de kwartfinale van de KNVB Beker.

Lees meer...

Bijna ging de overwinning de mist in

ERMELO - Het feest kwam laat op gang, mogelijk door het bizarre verloop van de bekerwedstrijd tegen Achilles Veen, maar na bijna drie uur stond het echt op het scorebord, 0-2. Daarmee schreef de ploeg van Peter Wesselink geschiedenis.

Lees meer...

Een competitie om naar uit te kijken

STAVERDEN/ ERMELO – Deze week is de kalender voor de Clubcompetitie 2022 vastgesteld. De Omloop van Staverden staat gepland op zaterdag 17 september 2022. De organisatie is ontzettend blij. ,,In januari gaan we starten met de voorbereidingen.”

Lees meer...

KNVB geeft ontheffing vanwege KNVB-bekertoernooi

ERMELO - Vandaag is het bestuur van DVS’33 Ermelo geïnformeerd door de KNVB dat de A-selectie ontheffing heeft gekregen van de avond-lockdown en dus mag blijven trainen tot het einde van de huidige corona-maatregelen die tot 18 december zijn afgekondigd.

Lees meer...

Trampolinespringster zoekt nog sponsoren

ERMELO/ HARDERWIJK - De 12-jarige Chemene Hazelof, die traint bij Sparta Ermelo, is helemaal klaar voor het jeugd WK. Ze zal op 25 november haar debuut maken. Zij is de jongste springer die uit zal komen voor Nederland.

Lees meer...

Ploeg uit Assen imponeert geen enkel moment

ERMELO – DVS’33 Ermelo heeft vandaag haar thuiswedstrijd tegen ACV uit Assen terecht gewonnen. Het werd op het laatst toch nog spannend, maar de 1-0 na een treffer van Adriaan Kruisheer in de eerste helft was voldoende voor de overwinning.

Lees meer...