Alleen profclubs gaan door

ERMELO/ REGIO – Het KNVB-bekertoernooi wordt voortgezet zonder amateurclubs. Dat meldde directeur Jan Dirk van der Zee in het radioprogramma Langs de Lijn. DVS'33 Ermelo mag dus niet aantreden tegen eredivisionist Willem II uit Tilburg. Een grote domper voor de vereniging.

Lees meer...

Barre omstandigheden en geen publiek

ERMELO - Dindoa speelde vandaag onder zeer barre omstandigheden uit tegen BEP (Beemster en Purmer) in Purmerend. Vanwege de nieuwe maatregelen die het kabinet deze week bekend maakte, zonder publiek. Minister-president Mark Rutte meldde dinsdagavond dat publiek niet meer welkom is bij sportevenementen.

Lees meer...

Goede opmaat voor NK Jeugd

ERMELO – Afgelopen weekend deden zes schermers van Fencing Ermelo mee aan het NK in Amsterdam. Onder hen waren maar liefst vijf schermers die ook bij de jeugd speelgerechtigd zijn. Er werden de nodige rondes overleefd, twee Ermeloërs schopten het zelfs tot de top 16. 

Lees meer...

Ermeloërs missen vechtlust en creativiteit

ERMELO - De Ermelose korfballers van Dindoa wisten zaterdag opnieuw geen punten te pakken. Het team staat nu op de een na laatste plek in de poule. Dindoa mist de vechtlust en creativiteit om makkelijker te scoren.

Lees meer...

Gratis cursus, tenue en persoonlijke ontwikkeling

ERMELO - De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van het voetbal. Hij of zij speelt een belangrijke rol op én buiten het veld. De scheidsrechter helpt mee aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd.

Lees meer...

Mooie plannen ondanks mutaties in bestuur

ERMELO - De organisatie van de Halve Marathon Ermelo heeft vorige week woensdag afscheid genomen van haar voorzitter Bas-Jan Stoute en Gert Hofsink. In juni nam Roland van de Kamp al afscheid. Allemaal om goede redenen want alle drie zijn ze op veel meer fronten actief. Het betekent dat het bestuur wijzigt en er nog gezocht wordt naar een vrijwilligers voor bepaalde specifieke taken. 

Lees meer...

'Wie weet kunnen we meedoen met de G-competitie'

ERMELO - Vier ruiters van Stal Ermelo (Stichting Paardrijden Gehandicapten Ermelo) mochten zaterdag een demonstratie geven tijdens de Nationale Kampioenschappen bij de KNHS in Ermelo. ,,We waren er op uitnodiging van de organisatie,” vertelt Sjerstin de Vries, eigenaar van Stal Ermelo. De ruiters mochten op deze zonovergoten dag een proefje rijden en oogstten veel respect van het publiek.

Lees meer...