WerkCentraal

Basisschoolleerlingen lopen voor Ghana

ERMELO - De voorbereidingen voor de week van de Halve Marathon Ermelo liggen op schema. Maar, de organisatie van de HME is daarnaast ook een samenwerking aangegaan om zodoende een school in Ghana te ondersteunen.

Lees meer...

Wie wil er nu niet gescout worden?

ERMELO - DVS’33 Ermelo speelt met haar selectieteams bij de jeugd al jaren op een hoog niveau. Alle selectieteams van JO13-1 tot en met JO19-1 spelen op divisie niveau, maar ook een O18 en O16 team horen daarbij. Om het niveau te handhaven, zoekt DVS nieuwe talenten uit de regio die het in zich hebben op het hoogste niveau te voetballen én beter willen worden. DVS’33 Ermelo organiseert op woensdag 14 april een DVS-Talenten dag voor regionale talenten.

Lees meer...

Een goede voorbereiding is het halve werk

ERMELO - Op maandag 15 maart start de inschrijving van de Week van de HME die van zaterdag 29 mei tot en met zaterdag 5 juni wordt gehouden. Door de te verwachten geldende coronaregels, kan de afstand op eigen tijd en eigen parcours gelopen worden.

Lees meer...

Jeugdcommissie laat kinderen tot en met 10 jaar voetballen

ERMELO - Zaterdag 13 maart wordt een mooie dag voor kinderen die houden van voetballen of dat graag willen ontdekken. Want op die dag organiseert DVS’33 Ermelo voor kinderen tot en met 10 jaar een Speciale Open Training, dat is voor de kinderen van de F-League tot en met de Jeugd onder 10. Dus vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes en alle anderen van die leeftijd zijn allemaal welkom.

Lees meer...

Ermelo kijkt terug op een bewogen sportjaar

ERMELO – Geen Sportverkiezing 2020 dus ook geen Sportgala. Maar, de organisatie is niet bij de pakken gaan neerzitten en heeft een alternatief bedacht: een livestream. Er is niet gekeken naar de beste sporter of sportploeg, maar het gaf wel de mogelijkheid om breder naar sport te kijken.

Lees meer...

Volledig coronaproof hardlopen

ERMELO – Het bestuur van de Halve Marathon Ermelo is er uit. Het heeft wel wat hoofdbrekens gekost, maar er is besloten de HME in juni wél door te laten gaan. Tenminste, een loop met dezelfde afstanden, maar op individuele basis. Dus geen massale start en finish.

Lees meer...

‘Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’

ERMELO – Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en dat geldt zeer zeker voor DVS’33 Ermelo. Iedere zaterdag trainen er circa zestien Dribbels, dat zijn de drie en vierjarigen, enthousiast bij DVS’33 Ermelo achter het hoofdveld. De voetballertjes ontvingen afgelopen week nieuwe ballen.

Lees meer...

Shirts geschonken aan Stichting Karamba

ERMELO - Voetbalclub Pipeline United in Gambia is geheel in het zwart-geel van DVS’33 Ermelo gestoken. In oktober werden tenues van de Ermelose voetballers vervangen en deze sportkleding is geschonken aan de Stichting Karamba.

Lees meer...

Coronel Dakar Team haalt beste resultaat ooit in Dakar Rally

ERMELO – De Dakar Rally 2021 zit er al weer op. Gisteren finishten de deelnemers in Jeddah in de twaalfde etappe na een tocht van 447 kilometers. De gebroeders Tim en Tom Coronel kwamen deze etappe als veertigste equipe binnen en eindigden daarmee op de 26e plaats in het algemeen klassement. Hun beste resultaat ooit in een Dakar Rally.

Lees meer...