Goed getraind richting Halve Marathon Ermelo

ERMELO - Het was gezellig druk afgelopen woensdagavond in de winkel van Intersport Ermelo. Wim Meijer en zijn mensen had de deuren opengezet voor een informatieavond voor mensen die zich willen voorbereiden op het Halve Marathon Ermelo Evenement van zaterdag 2 juni.

Lees meer...

Winnen zonder publiek

ERMELO - Dindoa dat vorige week nog in een overvol eigen huis koploper Nova versloeg, moest het nu in Koog aan de Zaan doen zonder publiek. Alle Dindoaliefhebbers gingen met het tweede mee dat in Barneveld tegen Odik voor het kampioenschap streed. Helaas voor de Ermeloërs verloor Dindoa 2 met 16-14. 

Lees meer...

Met teamspirit zit het wel goed in Ermelo

ERMELO - Met een aller sinds geflatteerde 5-1 heeft DVS’33 Ermelo de ‘Blauwen’ uit Spakenburg voetballes gegeven. De Ermeloërs waren op alle fronten beter en hadden eigenlijk met dubbele cijfers moeten winnen. De wedstrijd begon, na een knallend vuurwerk, op zich wel goed voor de trotse lijstaanvoerder. 

Lees meer...

Evenement wordt steeds professioneler

ERMELO – De loop is pas op 2 juni, maar nu al is er van alles te doen rondom het Ermelose loopevenement. Woensdag 21 februari is er bijvoorbeeld een informatieavond in het kader van Your Way 2 HME waarin beginners en gevorderden zich kunnen voorbereiden op de 5- 10- of 21 km. De voorbereiding gebeurt onder deskundige begeleiding van trainers van Loopgroep Visie uit Ermelo.

Lees meer...

Veel medailles in hogere klasse

ERMELO - In de Wethouder Balverszaal in Ermelo werd gisteren de aftrap gegeven voor het nieuwe trampolineseizoen. De C-, D- en E-springers mochten het spits afbijten en deden dat niet onverdienstelijk. Vele Sparta-springers sprongen in een nieuwe hogere klasse en kwamen erachter dat ze daar prima thuis hoorden.

Lees meer...

Ermelose korfballers doen goede zaken

ERMELO - Dindoa zorgde voor spektakel door koploper Nova zaterdag af te drogen met 26-16. Het vlaggenschip van de Ermelose korfbalvereniging zette vanaf minuut 1 de stempel op de wedstrijd. Al na vier minuten spelen was een voorsprong van 6-2 bereikt. Ook Bjarne Sinneker, in de basis voor de geblesseerde Kasper Velgersdijk, stond zijn mannetje en scoorde het vijfde doelpunt voor de Ermelose formatie. De supporters van Dindoa, de Blue Sharks, zorgden voor veel sfeer in de bomvolle sporthal en wisten het eigen team goed aan te moedigen en onzekerheid te creëren bij Nova.

Lees meer...

De dansen waren een verademing

ERMELO – GV Sparta heeft weer mooie resultaten behaald op de Oost Nederlandse Kampioenschappen in Almelo. Met een gouden medaille en het kampioenschap op zak, ging de Tienerselectie van Suzan Guliker terug naar Ermelo. 

Lees meer...

A-selectie blijft grotendeels intact

ERMELO - DVS'33 Ermelo meldt dat de A-selectie komend seizoen grotendeels intact blijft. De afgelopen periode heeft de T.C. a.i. veel tijd geïnvesteerd in overleg met hoofdtrainer Bert van Hunenstijn en zijn er vele gesprekken gevoerd met de spelers.

Lees meer...