Dartclub viert twintigjarig bestaan

ERMELO - Co Stompé was vrijdagavond een van de genodigden tijdens het vierde lustrumfeest van de Ermelose Dartclub. Tijdens het feestelijke darttoermooi in de Texsaloon gooide Stompé verschillende wedstrijdjes tegen de aanwezige spelers en toeschouwers.

Lees meer...

Medailles voor zwemmers ZEW

ERMELO - Waar het seizoen voor menig sporters al is afgelopen, trainen de synchroonzwemmers nog volop voor diverse competities in de maand juni. De afgelopen 2 weekenden waren dat de uitvoeringenwedstrijden binnen de Regio Oost in Zwolle (2 juni) en in Raalte (9 juni).

Lees meer...

HME huldigt winnaars Groevenbeekloop

ERMELO – Zaterdag 1 juni vond de Halve Marathon Ermelo plaats waarbij de organisatie veel winnaars kon huldigen. Helaas lukte het niet om in alle hectiek de snelste leerling en leerlinge van Chr. College Groevenbeek te huldigen. Vandaag maakten ze het goed.

Lees meer...

Voor tweede jaar op rij promotie

ERMELO/ ALMELO - Korfbalvereniging Dindoa is vanmiddag opnieuw kampioen geworden. Door een afgetekende winst op het Almelose AKC in Almelo, zijn de Ermeloërs kampioen geworden in de eerste klasse nadat het vorig jaar al kampioen werd in de tweede klasse. Dindoa speelt daardoor komend seizoen wederom in de overgangsklasse. De wedstrijd tegen AKC was spannend. Er moest gewonnen worden want de voorsprong op nummer twee in de poule, ZKV, bedroeg slecht één punt.

Lees meer...

Koppelbed als volwaardig tweepersoonsbed

ERMELO - Zo dicht mogelijk bij elkaar zijn, dat willen geliefden en dierbaren ook in de laatste dagen van hun leven. Dankzij Stichting Roparun kan dat in Hospice Jasmijn Harderwijk. De hardlopers voor het goede doel schonken een koppelbed aan het hospice.

Lees meer...

Een loopfeest voor het hele dorp

ERMELO - Wat een warmte, wat een vreugde, maar ook wat drama. De negende editie van de Halve Marathon Ermelo werd een groot feest ondanks de zware omstandigheden. Feest werd het, maar niet voor iedereen. De warmte eiste haar tol. Veel deelnemers stapten uit omdat ze voelden dat het niet ging. Sommigen werden onwel.

Lees meer...

 

Kampioenschap binnen handbereik

ERMELO - Dindoa heeft door winst op EKC Nääs uit Enschede het korfbalkampioenschap binnen handbereik. EKC werd met 19-15 verslagen en met nog 1 wedstrijd te gaan is promotie naar de Overgangsklasse dichtbij.

Lees meer...