Ermeloërs kunnen de korf goed vinden

ERMELO - Na het toch wat teleurstellende gelijkspel tegen ASVD trad Dindoa deze zaterdag aan tegen Wit Blauw uit Kampen. Beide ploegen stonden met zes punten in de middenmoot van de overgangsklasse en konden met een overwinning aansluiting vinden bij de subtop. Het tweede team van Dindoa had voorafgaand aan de wedstrijd het goede voorbeeld gegeven door met een zeer verdiende 18-14 het tweede team van Wit Blauw te verslaan.

Lees meer...

Niet waar Dindoa op had gerekend en gehoopt

 

ERMELO - Afgelopen zaterdag kreeg Dindoa 1 de kans om de stijgende lijn van de afgelopen weken door te trekken. Na winst op DOS Kampen, gelijkspel tegen koploper DOS Westbroek en een klinkende overwinning op Antilopen leek Dindoa de favoriet in het duel met de als zevende geklasseerde opponent uit Dronten.

Lees meer...

Ermelose korfballers kruipen op uit onderste regionen 

ERMELO - Nadat Dindoa A1 overtuigend de junioren van Antilopen aan de kant zette (12-25) mochten de senioren proberen hetzelfde te doen. Eerst Dindoa 1, daarna Dindoa 2. Ook beide selectieteams haalden alle kastanjes uit het vuur en zo nam de Ermelose delegatie de maximale 6 punten mee naar huis.

Lees meer...

Drie speelsters van DeVeDo wonnen Paralympisch Goud

ERMELO – Vrijdag 8 oktober huldigde DeVeDo haar drie deelneemsters aan de Paralympische Spelen in Tokyo. Na een verdiende vakantie waren de drie vrijdag weer aanwezig, een goed moment voor een huldiging.

Lees meer...

'Oh, was ik maar bij moeder (in Harderwijk) gebleven'

ERMELO - DVS’33 Ermelo heeft de Veluwse derby met overtuigende cijfers gewonnen. De 5-0 was niet geflatteerd want de Harderwijkers werden bij tijd en wijle overklast. De thuisploeg deed wel waar VVOG om bekend staat, het vocht als een team.

Lees meer...

Ermeloërs snoepen punt af van ongeslagen DOS Westbroek

ERMELO - Dindoa, dat afgelopen week in Kampen haar eerste punten in de overgangsklasse behaalde, wist zich zaterdag goed staande te houden tegen de ongeslagen koploper DOS Westbroek. Trainer Hugo Woudenberg kon zijn team coachen naar een gelijkspel met een mooie score van 12-12 op het bord.

Lees meer...

Competitie razendsnelle, sportieve honden

ERMELO - Kynologenclub Noord-West Veluwe organiseert ook dit jaar een spectaculaire landelijke agilitywedstrijd. Op het trainingsveld aan het Roodeschuurderwegje 64 in Ermelo verzamelen zich op zaterdag 2 oktober vanuit het hele land 280 sportieve mensen met razendsnelle, sportieve honden. Iedereen is van harte welkom te komen kijken; de wedstrijd begint rond 9 uur en de prijsuitreiking is rond 13.00 uur voor de tweede graad en rond 16.30 voor de junioren, eerste graad en debutanten.

Lees meer...

Dindoa uit de startblokken met energieke openingsfase

ERMELO - Op een benauwde zaterdagmiddag in Kampen kruisten twee puntloze ploegen elkaar in de confrontatie tussen DOS Kampen en Dindoa 1. Belang van de wedstrijd was voor beide duidelijk: winst zou een belangrijk concurrentievoordeel ten opzichte van de directe tegenstander opleveren in de rest van de competitie.

Lees meer...

DVS'33 loot tegen FC Eindhoven

ERMELO - DVS’33 Ermelo heeft vrij kansloos verloren tegen FC Lisse, dat frisser en slimmer speelde. Ondanks een korte opleving begin tweede helft, was Lisse de ploeg die het meest aanspraak maakte op de overwinning. Met haar spel deed de thuisploeg in tegenstelling tot de wedstrijd van afgelopen dinsdag, niet aan klantenbinding.

Lees meer...