Geen monsterzege door gemis aan overtuigingskracht

ERMELO – C.S.V. Dindoa, dat nog steeds strijdt voor het kampioenschap in de tweede klasse, ontving afgelopen zaterdag hekkensluiter K.V. Elburg dat deze competitie nog geen punten wist binnen te halen. Waarom dat zo was, kwam duidelijk naar voren in de eerste helft. 

Lees meer...

Natte en matige wedstrijd

ERMELO – Het regende en regende op de Sportlaan, echter geen doelpunten. Op een zeer natte zaterdag won DVS’33 Ermelo uiteindelijk de matige wedstrijd tegen SVV Scheveningen met 1-0. 

Lees meer...

Brons en zilver in Putten 

ERMELO - In Putten werd de eerste districtswedstrijd trampolinespringen gesprongen voor NK-teamkwalificatie. In de regionale E-, D- en C-klassen werd in teams gesprongen en dat was na een lange zomerstop voor velen weer behoorlijk wennen. De jonge instappers in de E-klasse hadden daar iets minder last van.

Lees meer...

Laatste observatiewedstrijd voor Wereldkampioenschap

ERMELO – Het Nederlands Kampioenschap Dressuur zal ook in 2018 worden gehouden op het KNHS-centrum in Ermelo. Er vinden NK’s plaats voor de Zware Tour (senioren), U25, Young riders, Junioren, Para-dressuur en de KNHS-kampioenschappen voor de ZZ-Zwaar en Lichte Tour.

Lees meer...

Feestelijke winst op Nunspeets sportpark

ERMELO - Opnieuw moest Dindoa 1 in de regen het veld op, ditmaal dus het slechte kunstgras van KV Hellas '63. Daarbij werd er ook nog gespeeld op de oude, grote afmetingen. Toch wist de ploeg uit Ermelo, ondersteund door de meegereisde groep Blue Sharks met hun muziekinstallatie, sfeer te brengen op het Nunspeetse sportpark.

Lees meer...

Vanaf dag 1 aanvallen, dan hoef je geen stof te happen

ERMELO - Zaterdag won Ermeloër Ronald Schoolderman met z’n bijrijder Marcel Blankestijn de Balkan Offroad Rally in Bulgarije. Het Nederlandse duo was uiteindelijk de snelste equipe die finishte, na 2500 kilometer in acht racedagen, op het strand van Shkorpilovtsi. 

Lees meer...

'De ploeg had een prima drive'

ERMELO - Dindoa heeft zich laten gelden tegen Rood Wit uit Wezep. Een stugge start, waarbij Rood Wit aanhaakte, maakte dat Dindoa in eerste instantie strijd moest leveren. Dindoa was echter de betere ploeg. Dit leverde een terechte eindstand op van 15-24.

Lees meer...

Loop Coördinatie voor de jeugd

ERMELO - Op woensdagavond 27 september wordt er op het sportpark van DVS’33 Ermelo een demonstratietraining gegeven over Loop Coördinatie. Dit onderdeel van de voetbaltraining heeft al vele jaren een plek in de trainingsmethodiek van DVS’33 Ermelo.

Lees meer...