Afdrukken

Groot Jeugdtoernooi bij DVS’33 Ermelo

ERMELO - Zaterdag 3 juni 2017 staat het alom bekende en befaamde Vinke Veluwe Toernooi weer op het programma bij DVS’33 Ermelo. Dit voetbaltoernooi vindt voor de 26e keer plaats.

Aan dit grootste Ermelose voetbalevenement nemen maar liefst dertien verschillende voetbalclubs met hun teams deel. Op deze toernooidag gaan de clubkleuren van VVOP, FC Horst, DOS Kampen, SDV Barneveld, VV Hierden, Rood Wit '58, VV Zeewolde, het Apeldoornse Robur et Velocitas, SDC Putten, Roda '46, VRC, Unicum en DVS’33 Ermelo sportief met elkaar de strijd aan. Het Vinke Veluwe Toernooi heeft zich in de loop der jaren bijzonder goed weten te wortelen op de Veluwe. Heel veel voetballers uit de wijde regio genoten en genieten nog steeds van dit fameuze voetbaltoernooi. De erkenning lijkt met de jaren alleen maar groter en groter te worden en dat moet de huidige organisatie toch heel goed doen. Het bewijst toch dat men in de loop der jaren gewoon iets heel goeds heeft neergezet.

Vinke Veluwe

Dat de organisatie blij is met Vinke Veluwe Makelaars laat zich natuurlijk makkelijk raden. Een jarenlange samenwerking garandeert bij voorbaat immers een uniek voetbalevenement. Het toernooi start om 10:00 uur en duurt tot 13:30 uur. De deelnemende teams dienen om 09:30 uur aanwezig te zijn. De toegang is gratis. Namens Vinke Veluwe van harte welkom op het DVS sportpark.