Afdrukken

Verlies na strafschoppenserie

ERMELO - Zaterdagmiddag ging DVS MO19-1 uiteindelijk in de strafschoppenserie eervol ten onder tegen De Tukkers MO19-1. De reguliere speeltijd leverde beide teams geen treffers op dus moesten strafschoppen uitsluitsel brengen.

Zo’n strafschoppenserie is en blijft altijd een loterij maar de Albergse De Tukkers hadden het meeste recht op de uiteindelijke Bekerzege. Paal en lat stonden hen immers in de weg. Wat een discipline, strijdlust en een doorzettingsvermogen legden de meiden aan de dag. Men gaf zich voor de volle honderd procent en meer dan dat. De Tukkers kwamen eigenlijk niet in hun spel en hadden moeite om in hun ritme te komen. Na een kwartier spelen had DVS MO19-1 haar zaakjes op de rit en De Tukkers moesten uiteindelijk flink aan de bak voor een positief resultaat.

Gevaar

Vanwege de kracht van de Ermelose meiden wisten De Tukkers soms niet wat hen overkwam. Er waren soms fases dat zij er helemaal niet aan te pas kwamen. Het gevaar kwam vooral uit stilstaande situaties. Iedereen heeft zo zijn unieke kwaliteiten in dit meidenteam en dat kwam zaterdag allemaal bij elkaar. De meiden van Arie van Buuren hielden het in de reguliere speeltijd op 0-0. De strafschoppenserie bracht de meiden van De Tukkers uiteindelijk de Bekerzege. Zij wonnen de strafschoppen serie met 5-4.