Afdrukken

Leielandcup perfecte afsluiting van seizoen

ERMELO - Eén, twee en ook plaats drie was dit weekend voor G.V Sparta Ermelo. De trampolinespringers Christel Groothuis, Nynke van der Veen en Sandra Rakhorst verdeelden de topposities tijdens de Leielandcup in België. Ook Jesper Jansen nam een beker mee naar huis door in zijn categorie op de 1e plaats te eindigen.

 De Belgische Leielandcup dat plaatsvond in Ooigem is weer terug van weggeweest! Sandra Rakhorst, Nynke van der Veen, Christel Groothuis en Jesper Jansen deden met zijn vieren namens G.V Sparta Ermelo mee aan deze internationale wedstrijd met in totaal 110 deelnemers. Met een juiste focus sprongen zij stuk voor stuk mooie oefeningen en stapten ze ook met een goed gevoel van de trampoline af.

Afsluiting

Geslaagde oefeningen bleken het bij de prijsuitreiking ook zeker te zijn. Het podium bij de dames was voor Christel Groothuis op 1, Nynke van der Veen op plaats 2 en Sandra Rakhorst op plek 3. Doordat alle springers van G.V. Sparta Ermelo bij deze wedstrijd met een beker terug zijn gekomen, is dit een mooie en ook bijzondere afsluiting van dit wedstrijdseizoen.