Afdrukken

Gerco van de Brink wint twee afstanden

ERMELO – Vanmiddag werd de 17e Boerenkooloop van DVS’33 Ermelo gehouden. Met een deelnemersveld van 279 sportievelingen was er zelfs een record. Opvallend was de deelname van de spelers van het eerste van DVS’33 Ermelo én die van HHC Hardenberg, die later op de dag een vriendschappelijke wedstrijd zouden spelen. 

Ook in het jaar 2018 was het goed en veilig vertoeven op het door het bouwteam uitgezette fantastische parcours. Alle deelnemers moeten zich ongetwijfeld geweldig op hun gemak hebben gevoeld op het door de nieuwe parcoursbouwer Michel Dorst en zijn gedreven manschappen uitgezette looptraject. Binnen de kortste keren zat de 17e versie van de traditionele Boerenkoolloop van DVS er al weer op. Op ontspannen wijze had Jim van de Ridder de lopers van de Bambinoloop en die van de drie en vijf kilometer op weg geschoten.
Winnaars van de Bambinoloop werden Bas van Panhuis en Dani Schuur, gebroederlijk samen over de streep. De drie kilometerloop kwam op naam te staan van Gerco van den Brink en de vijf kilometerloop werd eveneens gewonnen door: Gerco van den Brink!