Afdrukken

Kinderen kunnen weer naar kleedjesmarkt

ERMELO - Op zaterdag 24 september zal de Ermelose Jaarmarkt, de Hobbymarkt, weer worden georganiseerd in het centrum van Ermelo. Vanwege organisatorische redenen en in verband met andere evenementen wordt deze markt niet, zoals elders vermeld, op zaterdag 27 augustus of 3 september worden georganiseerd.

Deze markt staat, net als voorgaande jaren, voor een groot gedeelte in het teken van de hobby. Wie van kaarten maken, haken en breien of houtbewerken houdt, kan terecht op deze markt. Voor hobbyisten heeft de organisatie aantrekkelijke tarieven om een kraam te huren, dus wilt u ook een keer op een markt staan, neem dan contact met VVV Ermelo via tel. 0341-552200 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoogtepunt

Voor kinderen is deze markt altijd ook een hoogtepunt. Er is voor hen namelijk een speciaal deel gereserveerd waar ze op een kleedje spulletjes mogen verkopen om zo een extra zakcentje te verdienen. Dit vindt plaats op het Raadhuisplein. Kinderen kunnen bij VVV Ermelo een bewijs van deelname afhalen, de kosten hiervoor bedragen slechts € 1,00. Het kleedje kan worden uitgespreid en het verkopen van de spullen kan beginnen. Daarnaast zal rond het Pauwenplein een kindermodeshow worden georganiseerd, waarbij kinderen over de rode loper mogen lopen, aangekleed door diverse ondernemers uit de modebranche.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met VVV Ermelo op telefoonnummer 0341-552200.