‘We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid’

ERMELO – Augustus lijkt nog ver weg, maar toch heeft het bestuur van Groevenbeek Klassiek gemeend het klassieke openluchtconcert Groevenbeek Klassiek alvast af te lassen. Een pijnlijk besluit en moeilijke beslissing, maar het is niet anders. 

Lees meer...

Jonge kinderen in wereld vol media

ERMELO - Jonge kinderen vinden razendsnel hun weg in deze wereld vol media. Ze kijken hun favoriete kindertelevisie en bladeren door boekjes. Ze swipen vliegensvlug naar filmpjes op YouTube en spelen graag spelletjes op de tablet. Als ouder of opvoeder wil je je kind hierbij begeleiden. Maar hoe doe je dat eigenlijk?

Lees meer...

Kwistteams al volop in training

ERMELO - De spanning loopt op, de teams informeren elkaar veelvuldig over berichtgeving of mogelijke hints. Maar ook bij de organisatoren loopt de spanning op. Over anderhalve week is de Captainsavond en een week later, vrijdag 20 maart is het zover: DeKwist Ermelo!

Lees meer...

Goede doel 2020: Stichting Care4thekids in Vietnam

ERMELO - Zaterdag 13 juni gaat de 29e Motary van start. De Veluwse Motor Tour Club (VMTC) en de Rotary Club Ermelo-Putten organiseren deze namens de Stichting VMTC-Rotary. De inschrijving is vandaag geopend. Snel inschrijven is profiteren van vroegboekkorting en een vroege start.

Lees meer...

Loop de geschiedenis in met het Westerborkpad

ERMELO/ REGIO - Lokale gidsen begeleiden wandelingen over een stukje van het Westerborkpad. Dit is een gemarkeerde wandelroute in het spoor van de Jodenvervolging. De route begint bij de Hollandsche Schouwburg in Amsterdam en eindigt bij Herinneringscentrum Kamp Westerbork in Drenthe.

Lees meer...