Drie orkesten verzorgen divers programma

ERMELO - Het najaarsconcert van Harmonieorkest Excelsior Ermelo is weer terug in een vernieuwde theaterzaal De Dialoog. De drie orkesten, namelijk het leerlingen-, jeugd- en harmonieorkest zullen elkaar deze avond afwisselen, wat zorgt voor een divers programma voor jong en oud. Zo spelen ze onder andere klassieke nummers, filmmuziek en popmuziek. Bij dit najaarsconcert is traditiegetrouw ook weer een leuke loterij waarbij leuke prijzen te winnen zijn.
Datum: zaterdag 26 november, aanvang: 20.00 uur, ticketprijs: € 8,00; kinderen tot 12 jaar € 4,00.

Theater De Dialoog in het Huis van Ermelo, Raadhuisplein 4 in Ermelo. Kaarten zijn te bestellen via www.theaterdialoogermelo.nl.

'Het geheim zit 'm in persoonlijke aandacht'

ERMELO - Het Pakjeshuis in Ermelo brak deze week alle records. Met meer dan duizend bezoekers tijdens de eerste openingsdagen spreekt de organisatie van een topdrukte. ,,Mensen staan al vroeg voor de deur en woensdagmiddag waren de Pieten-pannenkoeken in veertig minuten allemaal op," vertelt Jolanda Schuur. ,,Met mijn alter ego Tante Jo ben ik bijna iedere dag in Het Pakjeshuis te vinden." Het geheim van Het Pakjeshuis zit vooral in de persoonlijke aandacht. Afgelopen zaterdag waren er zesentwintig Pieten die samen met de kinderen door het Pakjeshuis gingen. En dat vonden de meeste kinderen enorm gezellig.

Lees meer...

Theatergroep Spiegel presenteert Sinterklaasvoorstelling

ERMELO – Wat als je enorme fan bent van Sinterklaas, een hele Sint-verzameling hebt en er een programma op tv komt getiteld ‘Heel Holland verzamelt Sint'? Theatergroep Spiegel heeft rond dit thema een speciale familievoorstelling gemaakt.

Lees meer...

‘Eindelijk weer een gezellige Bazaar’

ERMELO – Eindelijk kan er dit jaar weer een ouderwetse, gezellige bazaar worden gehouden bij Ons Huis aan de Zeeweg. En vanwege het succes van de twee voorgaande jaren wordt er ook weer een online verloting gehouden op vrijdagavond 18 november.

Lees meer...

Wie wil er pepernoten op zijn brood?

ERMELO - Er komt dit jaar een groot Sinterklaasontbijt op zaterdag 3 december. De medewerkers van Het Pakjeshuis zijn al weken druk met de voorbereidingen voor de komst van de Sint en de Pieten. Er wordt hard gewerkt aan een mooi programma en het ontbijt met Sinterklaas hoort daar zeker bij. ,,Maar dat kan door omstandigheden niet plaatsvinden in Het Pakjeshuis,” vertelt een van de organisatoren. ,,Daarom hebben we de samenwerking gezocht met IJs in Ermelo. En gelukkig kunnen we gebruik maken van de prachtige horecaruimte!”

Lees meer...