Lekker-in-je-vel-beurs voor wie dat nodig heeft

ERMELO – Op woensdag 27 november wordt de Lekker in je vel-beurs gehouden in De Dialoog. We willen natuurlijk allemaal wel lekker in ons vel zitten, maar dat lukt niet altijd en soms heb je daar dan een steuntje in de rug voor nodig. En daar is nu net de beurs voor.

Lees meer...

Familievoorstelling van theatergroep Spiegel in Het Pakjeshuis 

ERMELO - Zaterdag opent Sinterklaas Het Pakjeshuis in Ermelo. Daar is voor de kinderen van alles te doen. Op de zaterdagmiddagen verzorgt theatergroep Spiegel in Het Pakjeshuis een familievoorstelling met Sint in de hoofdrol. Het wordt een voorstelling met sterallures. Dat geldt overigens niet voor Joppe, die het liefst gewoon thuis pakjesavond wil vieren.

Lees meer...

Harmonie Crescendo weet publiek en deelnemers te vermaken

ERMELO – Zaterdagavond vond de derde Améézing van CHr. Harmonie Crescendo plaats in het Kerkelijk Centrum. Tien artiesten traden op met een echt live-orkest, al of niet geholpen door een enthousiast meezingend publiek.

Lees meer...

Het Pakjeshuis is bijna klaar voor Sinterklaas

ERMELO - Volgende week zaterdag komt Sinterklaas aan in Apeldoorn en daarna komt het Spaanse gezelschap gelijk naar Ermelo. Vanaf 13.30 uur is er een feestelijk ontvangst op het Raadhuisplein. De Pieten krijgen ditmaal gezelschap van de PietenPollekes groep. Het belooft een feest te worden.

Lees meer...

Hans Visser & Irena Filippova met ode aan Gouden Eeuw

ERMELO – Zaterdag 16 november spelen Hans Visser en Irena Filippova hun voorstelling Rembrandt in de Gouden Eeuw in De Dialoog. Oud-Flairck gitarist Hans Visser en de Russische top-accordeoniste en zangeres Irena Filippova brengen een muzikale ode aan De Gouden Eeuw.

Lees meer...

Variatie aan kandidaten is het succes van de formule

ERMELO – Zaterdag 9 november vindt in het Kerkelijk Centrum de derde editie van Améézing plaats, het karaokefestival met Christelijke Harmonie Crescendo. Tien kandidaten, van onervaren tot zeer ervaren, zijn al druk aan het oefenen. Donderdagavond repeteerden ze voor het eerst met het orkest.

Lees meer...

Fietsen onder begeleiding van ervaren fietsers

ERMELO – De Veluwse Wielervereniging Ermelo organiseert al jaren in de herfst en winter Mountainbike tochten. Speciaal voor de startende mountainbiker (m/v) organiseert de VWV op zaterdag 9 november de unieke mogelijkheid om gratis en onder begeleiding van ervaren fietsers de 30 kilometer te rijden. 

Lees meer...