Levensgroot spelen in Calluna

ERMELO - Vandaag was het opnieuw een feest in sporthal Calluna waar het Buurtsportfestijn werd georganiseerd door de buurtsportcoaches van Heel Ermelo Beweegt. Dit keer konden ook de allerkleinsten meedoen. De hele ochtend mochten zij vrij spelen en meedoen aan de dansclinic van GV Sparta.

Lees meer...

Theatervoorstelling met Leoni Jansen & Eric Vaarzon Morel 

ERMELO – Zaterdag 21 oktober komen Leonie Jansen en Eric Vaarzon Morel naar theater De Dialoog. Ze willen Ermelo hun programma Ierse Nachten laten zien. 

Lees meer...

Staren naar de sterren

ERMELO - Op zaterdag 28 oktober wordt landelijk op verschillende locaties de Nacht van de Nacht gevierd. De beleving van en aandacht voor de duisternis staan daarbij centraal. Ook bij de Ermelose schaapskooi zijn van 19.30-22.00 uur tal van activiteiten voor alle leeftijden.

Lees meer...

Op avontuur in de natuur

ERMELO - Op donderdag 19 oktober heeft de boswachter, speciaal voor sportieve speurneuzen en andere woudlopers een scharreltocht vol afwisseling uitgezet. Ga dus mee op avontuur in de natuur en laat je verrassen. 

Lees meer...

Jongeren Plaza steken handen uit de mouwen

ERMELO - Afgelopen donderdag werd voor de derde keer het Ermelodiner gehouden. Zo’n 25 inwoners van Ermelo kwamen bijeen om met elkaar te genieten van het eten dat zij voor elkaar gemaakt hadden. Deze inwoners zijn uitgenodigd door medewerkers van het Leefbaarheidsteam Ermelo en Welzijn Ermelo.

Lees meer...

Eerste voorstelling in De Heerlickheijd van Ermelo uitverkocht

ERMELO - Het concert van Paul de Leeuw op 18 oktober in De Heerlickheijd van Ermelo was zo snel uitverkocht dat er een tweede concert is gepland. Dit zal op zondagmiddag 26 november plaatsvinden.

Lees meer...

Muzinder brengt avondvullend programma

ERMELO - Na het succesvolle Spaanse concert ‘Tonadillas & Tapas’ vorig jaar in de Oude Kerk van Ermelo, is Muzinder op 21 oktober terug met 'Jidl mitn fidl’ :een avondvullend programma met Joodse muziek van verschillende genres.

Lees meer...