Bakwedstrijd tijdens Huis&Tuin Event

ERMELO - Vorig jaar bakte Anne-Wil Hamstra de lekkerste biologische appeltaart van Ermelo. Zij opende eind vorig jaar haar lunchroom Kaneel&Kruimels. Dit jaar wordt opnieuw de Appeltaartbakwedstrijd gehouden tijdens het Huis & Tuin Event Ermelo op 12 mei.

Lees meer...

Oog in Oog met Romeinen in Het Pakhuis

ERMELO - Zaterdag begint niet alleen de meivakantie maar ook de Nationale Romeinenweek. Een week die volledig in het teken staat van de geschiedenis van de Romeinse tijd in Nederland. Museum Het Pakhuis organiseert allerlei activiteiten om Oog in Oog met de Romeinen te komen staan.

Lees meer...

StEK opent deuren van nieuwe locatie

ERMELO - ,,Wat een unieke middag op De Enk 16 ... ," zegt kunstenaar Arnold van Verseveld tijdens de opening van de nieuwe Galerie van de Stichting Ermelo's Kunstcollectief. Eigenaren van het pand Sven en Bernadette Gravendeel openen de nieuwe pop-up galerie met het onthullen van het logo.

Lees meer...

Ontmoetingsconcert in Immanuelkerk

ERMELO - Het Ontmoetingsconcert van zaterdag 21 april staat geheel in het teken van het harmonium. Het wordt een gevarieerd en interactief programma die avond. In de kerkzaal worden drie harmoniums opgesteld.

Lees meer...

Nieuwe coverband klaar voor optredens 

ERMELO - De Platenspelers, hun aankondiging is nog ietwat mysterieus omdat gezichten ontbreken, maar Ermelo van NU legt graag een stukje bloot van deze nieuwe coverband. Begin dit jaar maakten we melding van het feit dat de jonge band Measures ophield te bestaan. Tegelijkertijd meldden Matthijs Kist en Mitchell Tirion met iets nieuws terug te komen. En dat is nu.

Lees meer...

 Terug in de tijd op Molenaarsplein

ERMELO - Met het dansen van de ‘paardendans’ maakte de Middeleeuwse muziekgroep Datura er zaterdag weer een feest van. Een middeleeuws feestje wel te verstaan. Museum Het Pakhuis en VVV Ermelo organiseerden dit educatieve evenement voor de vierde keer.

Lees meer...

Programma in de buitenlucht

ERMELO - 
In de Meivakantie vindt het buurtsportfestijn van Heel Ermelo Beweegt niet binnen, maar buiten plaats. Want het thema is deze keer Outdoorsports! Actief bezig zijn in de buitenlucht. Het wordt een programma vol actie, uitdaging en plezier.

Lees meer...

 De Koe draait tien jaar

ERMELO - Wie bakt de lekkerste cake van Ermelo? Molen De Koe draait dit jaar tien jaar en één van de feestelijke activiteiten in dit jubileumjaar is de wedstrijd Heel Ermelo Bakt. De lekkerste cake zal als jubileumcake in het assortiment in de molenwinkel worden opgenomen!

Lees meer...