Afdrukken

Uitdagende sporten uitproberen

ERMELO - Van 17 tot 25 september is het de Nationale Sportweek. Het team van Heel Ermelo Beweegt grijpt dit event aan om twee clinics te organiseren op het Raadhuisplein waar iedereen aan mee kan doen. Daarnaast start in die week een actie voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die (andere) uitdagende sporten kunnen uitproberen.

Duiken, trampoline springen, waterpolo, volleybal, freerunnen, kickboksen, schermen en nog meer! Sportverenigingen en -aanbieders zetten hun deuren open voor iedereen die meer wil sporten. Deze zogeheten sportkaartactie wordt geïntroduceerd via de gymlessen van Christelijk College Groevenbeek.

Hoe werkt de sportkaart?

Op de 'Beweeg Mee Kalender' staat om welke sporten het gaat. Deze is te vinden op www.heelermelobeweegt.nl. Vervolgens kunnen jongeren één van de zes stroken op de kaart invullen en bij de sportaanbieder afgeven. Wanneer je geen leerling van Groevenbeek bent, kun je de sportkaart downloaden, ophalen bij Calluna, Sportcentrum Triade of het gemeentehuis. Met de sportkaart kunnen jongeren zes keer gratis meedoen.