Afdrukken

Sponsoren maken kampeervakantie mogelijk

ERMELO - Vorige week organiseerde Welzijn Ermelo voor de tweede maal een zomerkamp voor kinderen die anders niet op vakantie kunnen. Ditmaal ging de groep ook weer naar camping Besthmenerberg in Ommen.

Drie dagen konden zes kinderen genieten van een welverdiende vakantie. Ondanks dat er wat regen viel, was er van alles te doen op de camping. Zo konden ze zwemmen, spelen in de speeltuin, een huifkartocht maken en spelletjes spelen op het veld. 

Sponsoring

Dit jaar werd er ook weer gesponsord door COOP Supermarkt en al haar klanten. ,,Iris Loedeman, inwoner van Ermelo, heeft voor één dag haar hulp aangeboden en is met ons mee gegaan," vertelt jeurgdwerker Monique Tuns. ,,Zij heeft de kinderen de eerste dag mee op sleeptouw genomen! Zo konden de andere begeleiders de tenten opzetten. Al met al hebben de kinderen zich goed weten te vermaken en kwamen we moe maar voldaan weer thuis."

Vervolg

Het zomerkamp wordt in 2018 ook weer georganiseerd. Helaas zijn er ook veel gezinnen in Ermelo die niet op vakantie kunnen. Dat betekent dat de kinderen uit deze gezinnen en de ouders zelf niet weg kunnen uit hun eigen leefomgeving. Dit kan komen door verschillende oorzaken. Om deze kinderen de kans te geven om op vakantie te gaan, te sporten en leuke activiteiten te doen organiseren wij dit kamp. Info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.