Afdrukken

'Grootste huwelijksfeest van het jaar'

ERMELO - Bruidjes hijsen zich graag weer in jurk voor Summer Edition Back to the Wedding. Dat is ook de basis voor het grootste huwelijksfeest van het jaar. Ditmaal voor het eerst een zomereditie. Deze editie vindt plaats op 12 augustus bij Telstar Beachclub aan Strand Horst in Ermelo.

Heerlijk buiten, met je voeten in het zand. Voor iedereen die het zo jammer vindt dat je trouwkleding maar één keer draagt, de kans om de jurk weer uit de kast te halen. ,,Ben je pas getrouwd en heb je heimwee naar jouw grote dag of ben je juist al jaren getrouwd en lijkt het je gewoon geweldig die jurk nog eens te dragen? Stof jouw trouwpak af en feest gezellig mee," aldus organisator Corin van den Hoogen van ID-DJ Entertainment.

 Doodzonde

Inmiddels heeft eigenaar Dennis van den Hoogen meer dan 1.000 bruiloften voorzien van muziek. De mooiste jurken, kostuums en thema's zag hij voorbij komen. En dat allemaal eenmalig. ,,Ik vond het eigenlijk doodzonde dat je maar één keer van je trouwkleding kunt genieten, daarom bedacht ik Back to the Wedding." Daarnaast heeft het bedrijf in 2016 een kort onderzoek uitgevoerd waaruit bleek dat bijna 80% van de bruiden het erg jammer vond dat de jurk maar voor 1 dag is. Reden te meer om Back to the Wedding te organiseren. Dresscode is natuurlijk trouwkleding, maar dit is niet verplicht. Ook in feestelijke kleding is iedereen van harte welkom! 

De muziek wordt verzorgd door de dj's van ID-DJ Entertainment, Barry Paf, bekend van radio 538 en Remco van Mark. Zangeres Sharon Heer brengt live muziek. Ook is er een fotograaf aanwezig om jezelf opnieuw in trouwkleding te laten vastleggen. De catering is volledig in handen van Barry van Lingen van Telstar Beachclub. Speciaal voor deze avond heeft hij een heerlijk love-buffet samengesteld. Voorafgaand aan het feest kan je dus genieten van een heerlijk huwelijksmaal.

 Surfclub

Telstar Beachclub staat vooral bekend als een van de leukste surfclubs aan het Randmeer. Hier kan je surfen, kiten, en andere watersporten uitoefenen. De locatie is met zijn sfeer en entourage ook bij uitstek geschikt voor prachtige zomerhuwelijken. De link met Back tot he Wedding was dus snel gelegd.