Afdrukken

Gevarieerd repertoire in Nederlands Gereformeerde Kerk

ERMELO - In oktober wist Crescendo al de juiste snaar te raken tijdens het Améézingconcert. In 2018 wil het harmonieorkest nog een nieuw muzikaal gezicht laten zien. Het Borrelconcert op 13 januari is dan ook het eerste wapenfeit.

Chr. Harmonie Crescendo zal het nieuwe jaar muzikaal inluiden met een kort borrelconcert onder het genot van een hapje en een drankje. ,,Dit jaar hebben we gekozen voor een andere opzet, een combinatie tussen het nieuwjaarsconcert zoals we dat eerdere jaren gewend waren en een nieuwjaarsborrel," aldus Jan Hein van Burken, voorzitter van de Relatiecommissie van Crescendo. ,,We vinden het als orkest ook leuk om onze bezoekers te ontmoeten en normaliter is daar bij concerten weinig tijd voor. Daarom zal het orkest nu korte blokken met gevarieerde muziekstukken laten horen en is er tussendoor tijd voor een hapje, drankje en praatje, een Borrelconcert." Naast donateurs en sponsoren is natuurlijk iedereen die belangstelling heeft voor het orkest en haar leden van harte welkom. ,,Wie nog niet bekend is met Crescendo kan zo het orkest te leren kennen."

Hallelujah

Crescendo staat onder leiding van dirigent Ronald Slager en zal een afwisselend repertoire van lichte muziek laten horen. Amber van Dijk, die tijdens het Améézingconcert in oktober ‘Hallelujah’ zong, zal dit tot vreugde van het orkest en dirigent opnieuw ten gehore brengen. ,,We weten zeker dat men het gaat waarderen," aldus Van Burken. Het opleidingsorkest, Poco Crescendo, onder leiding van Hilda Versluis zal een korte muzikale reis maken door Portugal, Denemarken, Rusland en Egypte. Het opleidingsorkest is alweer uitgebreid nieuwe leden voor wie dit concert dus extra spannend is. Iedereen is welkom. Het Borrelconcert vindt plaats in de Nederlands Gereformeerde Kerk aan de Van Beekweg 15 te Ermelo, aanvang 20:00 uur (zaal open 19:30 uur). De toegang en consumpties zijn gratis. www.crescendo-ermelo.nl