Afdrukken

Programma voorjaarsvakantie

ERMELO - Vorige week opende wethouder Laurens Klappe de nieuwe tentoonstelling in museum Het Pakhuis en dat betekent ook tal van nieuwe activiteiten. Tijdens de voorjaarsvakantie is er weer van alles te zien en te doen.

Zo kunnen bezoekers zaterdag 24 februari speuren naar 'goodies' en is er dinsdag 27 februari van 10.30 tot 12.00 uur speciaal voor de allerkleinsten 'Spoorzoekertjes'. Volg de dierensporen in dit speciale ochtendprogramma. 's Middags van 14.00 tot 15.30 uur is er Jantje vertelt & Knutsel je eigen Jantje met een link naar het topstuk van het museum Jantje van Speuld. Woensdag 28 februari komt van poppentheater Het Apenstaartje op uitnodiging van BurgerBelangen Ermelo.  Graag aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijdag 2 maart kan iedereen van 14:00 tot 15.30 uur een beker of bordje met prehistorische patronen versieren. Natuurlijk mag deze Goodie na afloop mee naar huis. www.hetpakhuisermelo.nl