Afdrukken

Wordt Boterlap Live Trending Topic?

 

ERMELO - Feest op het Weitje, Fridaynight Live en nu nieuw: de Boterlap Live. De Ermelose horeca houdt blijkbaar van feestjes. De Zomeravondmarkt begint volgende week dinsdag en dat is voor de Boterlap reden om vanaf 20.30 uur live te gaan. Met specials en live-artiesten.

Omar Dahak en Jan Andries van Bentum hebben er zin in. Want wat is er mooier dan het je gasten naar de zin te maken? ,,We zijn als de Boterlap in Harderwijk het enige café op de Markt en doen al jaren iets met live muziek. Dit willen we nu ook in Ermelo gaan doen,’’ legt Dahak uit. ,We deden dat zo’n vier of vijf jaar geleden ook al eens met De Schout: de Schout After, en dat willen we nu, in de lijn van de Boterlap Harderwijk, weer oppakken.’’ Volgens beide ondernemers willen ze met deze Boterlap live laten zien dat het publiek, wat de Zomeravondmarkt bezoek, ook op de Boterlap kan terugvallen. De Boterlap live begint om 20.30 uur waardoor de mensen eerst nog ruimschoots over de markt kan schuifelen en daarna van live muziek kan genieten. Omar Dahak: ,,We hebben de muziek gekoppeld aan een thema eten en drinken, want daar zijn we goed in. Dat is ook wat het publiek van ons verwacht.’’ De spits op het ruime besloten terras wordt dinsdagavond afgebeten door zangeres Lee-Ann met Rivièra on Ice. Muziek in combinatie met Piper Heidsieck Champagne & Oesters.

Programma

,,Het programma legt een verbinding met onze leveranciers,’’ vertelt Van Bentum. Alle avonden worden gepresenteerd door de Amsterdamse zanger Ramon Sandbergen. Dahak: ,,Dat is een jongen die al jaren bij ons komt zingen en presenteren, ons door-en-door kent en precies weet wat onze gasten willen.’’ Op 24 juli is het Mojito Night met Ivanildo Kembel (Bacardi Mojito Bar); 31 juli Sweet Caroline met Rick van de Kroon (Whiskey sour cocktailbar); 7 augustus Soul Brothers met Bryan B en Denny Braaf (Pina Colada on the Rocks); 14 augustus Aan de Amstel met Wesly Bronkhorst (Heineken ICE COLD bar) en als afsluiting op 21 augustus Viva Hollandia met Yves Berendse (G&T powered by Fever Tree tonic). Voor Van Bentum is de Boterlap Live geslaagd ,,als de mensen het naar de zin hebben en ons terras gezellig druk is.’’ Dahak: ,,ik zou het geweldig vinden als op social media veel berichten verschijnen dat gasten elkaar attenderen op ons ‘feestje’ en de Boterlap Live misschien wel Trending Topic wordt.’’ Meer informatie: www.deboterlap.nl/ermelo en via de facebooksite deboterlapermelo