Afdrukken

Voor twaalfde keer veel muziek in Ermelo

ERMELO - Op zaterdag 22 juni 2019, vind voor de twaalfde keer het Franse muziekfeest Fête de la Musique plaats in en rondom het centrum van Ermelo. Op meer dan dertig podia, krijgen muzikanten, dansgroepen, koren, bandjes, zangers en zangeressen de kans om hun talenten en kunsten te vertonen en te laten horen.

Naast muziek kan men zich ook voor de kleinere podiumkunsten zoals cabaret, dichtkunst en toneel aanmelden. Op sommige locaties staat een piano, orgel of vleugel zodat hier ook ruimte is om spontaan te spelen. Daarnaast zetten ook de zes kerken hun deuren open voor muziek. De organisatie probeert voor een zo breed mogeljk publiek muziek te laten horen. Daarom gaan zij proberen om in samenwerking met DOK 48, DJ’s zien te krijgen zodat ook zij zich kunnen laten horen. Wellicht dat er een nieuwe Armin van Buuren geboren word tijdens deze editie van FdlM Ermelo.

Opgeven

Men kan zich opgeven via website: www.fetedelamusique-ermelo.nl De organisatie vind het belangrijk te vermelden dat iedereen gratis optreed en men op de dag zelf ook niet met de pet mag rondgaan. Uiteraard mogen er wel folders en ander materiaal uitgereikt worden. De organisatie zorgen uiteraard voor de locaties, podia en het geluid. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Dick van Leeuwen, telefoon: 06 45912866 of een mailtje sturen via de website.