EFC’58 zet jubilarissen, vrijwilligers en medewerkers in het zonnetje

ERMELO - Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering is het bij EFC’58 gebruikelijk dat jubilarissen in het zonnetje worden gezet. Deze keer was het echter ook het afscheid nemen van enkele bestuursleden. Bij de jaarlijkse lintjesregen worden mensen voorgedragen en vaak met een list naar de locatie waar de uitreiking plaatsvindt, meestal het lokale Gemeentehuis gelokt. Bij EFC’58 weten de leden die een mijlpaal bereikt hebben dat vaak wel en is de verrassing wat minder. Toch werd het voor de jubilarissen en aanwezigen in de kantine van de Ermelose Football Club efc’58 een bijzondere avond.

Evert ten Napel werd door Jan Peet, ad-interim voorzitter naar voren gevraagd en bedankte Evert voor zijn vele werkzaamheden die hij in 40 jaar voor de vereniging mocht uitvoeren. Maar liefst 40 jaar lid van de club, lid van de sponsorcommissie van 2005 tot 2020, lid van de TAC van 15-12’11 tot en met 1-2’16 en scheidsrechter Seniorenteams van 1993 tot heden. Op grond van vermelde werkzaamheden hebben het bestuur en de vereniging besloten hem tot lid van verdienste van efc’58 te benomen zoals het zo mooi omschreven wordt. Evert kreeg de oorkonde en de daarbij horende versierselen uitgereikt en mocht zijn naamplaatje op het daarvoor bestemde bord plakken met Ereleden en Leden van Verdienste bij efc'69 wat een prominente plaats in de kantine heeft.

65 jaar lid

Maar liefst 65 jaar lid van een vereniging, lang gevoetbald en nog steeds vrijwilliger, het is velen niet gegeven. Jan Peet feliciteerde hem daar natuurlijk mee want een lidmaatschap van 65 jaar is toch wel bijzonder te noemen. Herman ten Hove werd gefeliciteerd met zijn 25-jarig jubileum en heeft dus nog even te gaan wil hij Gangel inhalen. Desalniettemin werd hij natuurlijk gefeliciteerd. Er werd ook afscheid genomen van vertrekkende bestuursleden Martijn de Groot en Monique Broere die door de voorzitter en de leden werden bedankt voor hun geweldige inzet voor efc’58. Het bleef die avond nog lang gezellig in de kantine waar nog maar eens geproost werd op de jubilarissen en de afscheid nemers.