Afdrukken

Baarden, bier, broeken en bitterballen 

ERMELO – Herenkapper Nero de Boer organiseert vrijdagavond samen met Henk Jan Schreurs van modewinkel Depeche een mannenavond. In de winkel aan de Stationsstraat 77 staat op 23 mei alles in het teken van baard trimmen, bier, broeken en bitterballen. ,,Mannen worden geknipt en geschoren," vertelt de barbier. ,,Maar vrouwen zijn natuurlijk welkom voor een drankje!"

De kapper opende eind vorig jaar Nero'sBarbershop in winkelcentrum De Enk. Hij onderscheidt zich hierbij vooral door de 'wellness'-verzorging voor mannen. Zijn eigen zaak was een droom die uitkwam en daarmee timmert hij nu flink aan de weg. Een ladies night is inmiddels een bekend fenomeen. De Boer en Schreurs zetten nu in op een mannenavond en hopen daarmee mannen tijdens koopavond uit te dagen tot een bezoek.
Nero de Boer neemt zijn kappersstoel mee en knipt graag op locatie. Dat zal hij ook doen op 5 juni wanneer er op het terras van In de Volksmond Ermelo Draait Door plaatsvindt. Tijdens het live-programma zal de barbier zijn vakmanschap tonen. Daarnaast zal hij het publiek uitleggen wat hij doet.