Sparta presteert goed tijdens plaatsingswedstrijd  

ERMELO - Het turnteam van Ilse Koops, Britt de Mots en Nova Breman behaalde zaterdag zilver tijdens de plaatsingswedstrijd in Beekbergen. Individueel wist Ilse Koops er met het goud vandoor te gaan en won Nova Breman de bronzen plak. Een mooie prestatie voor de turnsters van Sparta.

In de tweede wedstrijdronde turnde het team van niveau 5. Het team bestaat uit Anouk de Vries, Florien Post, Nathalie van de Akker en Vera Uljee. In totaal namen vier teams deel waarbij de scores dicht bij elkaar lagen. De turnsters hebben al gedurende het seizoen een mooie vooruitgang gemaakt. Allen hebben de stap gemaakt naar een hoger niveau. Samen hebben ze een nette wedstrijd geturnd en behaalde de vierde plaats als resultaat. Er zit nog heel veel potentie in dit team en het team zal verder trainen voor de tweede plaatsingswedstrijd.

Yamashita

In de derde wedstrijdronde waren de turnsters van niveau F aan de beurt. In dit team turnde lse Koops, Britt de Mots en Nova Breman. De turnsters begonnen op de brug. Alle turnsters lieten een mooie oefening zien. Daarna mochten ze op balk. Vrijwel een van de spannendste onderdelen. Alle turnsters lieten een verbazingwekkende oefening zien. Ze wisten allemaal de zenuwen in bedwang te houden. En geen van hen hoefde de balk vroegtijdig te verlaten.Daarna was het de beurt aan een van de spectaculairste onderdelen. De vloer. En alle drie de turnsters lieten een vrij wel vlekkeloze oefening zien. Gevolgd door sprong en daar zagen we zelfs een "Yamashita" bij Ilse. Er kwam een luid applaus van de tribune wat goed bezet was. En de prestaties werden beloond met medailles.