Wedstrijd in Wolvega mondt uit in deceptie

ERMELO - Het had een mooie zaterdag kunnen worden in Wolvega. Winst was nodig om in de race te blijven om het kampioenschap. Het tweede sleepte met een gehavende ploeg knap een punt uit het vuur (22-22), maar voor Dindoa 1 liep de avond uit op een deceptie.

Lees meer...

DVS’33 speelt gewonnen wedstrijd

ERMELO - DVS’33 heeft de derby tegen VVOG met 2-0 gewonnen. De in de tweede helft ingevallen Stef Nijland toverde in de 66e minuut de 1-0 op het bord. VVOG, tot dan redelijk gelijkwaardig aan DVS'33, knakte. El Alblak noteerde de 2-0 na een vrije trap in de korte hoek.

Lees meer...

Dindoa scoort over alle schijven

ERMELO - Na de makkelijke overwinning van vorige week tegen Tweemaal Zes, stond Dindoa voor deze zaterdag een moeilijke tegenstander te wachten. Doordat SCO vorige week punten liet liggen tegen Drachten, is er in de top vier van de poule van alles mogelijk. Als Dindoa zicht wilde houden op de titel moest het winnen van Heerenveen.

Lees meer...

Gratis beginnerscursus, informatieavond en hardloopshirt

ERMELO - De elfde editie van de Halve Marathon van Ermelo komt eraan. Zaterdag 3 juni is de grote dag, maar vanaf 1 februari is de voorinschrijving geopend. Veel is hetzelfde, maar er zijn ook nieuwtjes te melden. Zo zorgt het oeroude Ermelose bedrijf Smurfit Kappa de ‘Iedereen Kan Meedoen Loop’, en is er een tien kilometer binnen de Van Panhuis Bouw bedrijvenloop.

Lees meer...

Voorbereiding op Dassen TrailRun

ERMELO - Als voorbereiding op de Dassen Trailrun van 4 maart krijgen alle 1.100 basisscholieren uit Ermelo, eind januari op school een (hardloop)clinic aangeboden. Vanuit de Organisatie en de JOGG-regisseur van Interactie Sportbedrijf Ermelo is in het kader van 'Jongeren Op Gezond Gewicht' dit sportieve initiatief ontstaan.

Lees meer...

Dindoa heeft strijd om kampioenschap in eigen hand

ERMELO - Afgelopen zaterdag stond voor Dindoa 1 de op papier lastige uitwedstrijd tegen Tweemaal Zes uit Maartensdijk op het programma. Dindoa 2 ging onderuit in Wormer tegen Groen Geel met 25-18 en voor de hoofdmacht was het zaak om zich te revancheren na de uitglijder tegen Drachten vorige week (24-17). Op voorhand geen gemakkelijke pot, want de Ermeloërs hebben het vaak lastig tegen TZ.

Lees meer...

'We fiksen het vanwege de magie van het CoronelDakar Team'

ERMELO – Maandagavond 16 januari kwam Ermeloër Bram van Winkoop weer terug in Ermelo na een enorm avontuur in de woestijn van Saudie Arabië. Als truckchauffeur reed hij voor het CoronelDakar Team en maakte een aantal heftige weken mee.

Lees meer...

'Ik had dit echt niet verwacht en ben bijzonder blij'

ERMELO – Afgelopen weekend wist de Ermelose drie medailles in de wacht te slepen tijdens de Wereldkampioenschappen IJszwemmen in Samoëns. Van Aurich werd zondag wereldkampioen in haar leeftijdscategorie op de 100m wisselslag. Ze zwom een fantastische tijd van 1:27.82 en was hiermee meer dan 10 seconden sneller dan de nummer 2. Zaterdag wist ze ook de gouden medaille te behalen op de 50m schoolslag met een tijd van 41.98.

Lees meer...