Goede opmaat voor NK Jeugd

ERMELO – Afgelopen weekend deden zes schermers van Fencing Ermelo mee aan het NK in Amsterdam. Onder hen waren maar liefst vijf schermers die ook bij de jeugd speelgerechtigd zijn. Er werden de nodige rondes overleefd, twee Ermeloërs schopten het zelfs tot de top 16. 

Lees meer...

Ermeloërs missen vechtlust en creativiteit

ERMELO - De Ermelose korfballers van Dindoa wisten zaterdag opnieuw geen punten te pakken. Het team staat nu op de een na laatste plek in de poule. Dindoa mist de vechtlust en creativiteit om makkelijker te scoren.

Lees meer...

Gratis cursus, tenue en persoonlijke ontwikkeling

ERMELO - De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van het voetbal. Hij of zij speelt een belangrijke rol op én buiten het veld. De scheidsrechter helpt mee aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd.

Lees meer...

Mooie plannen ondanks mutaties in bestuur

ERMELO - De organisatie van de Halve Marathon Ermelo heeft vorige week woensdag afscheid genomen van haar voorzitter Bas-Jan Stoute en Gert Hofsink. In juni nam Roland van de Kamp al afscheid. Allemaal om goede redenen want alle drie zijn ze op veel meer fronten actief. Het betekent dat het bestuur wijzigt en er nog gezocht wordt naar een vrijwilligers voor bepaalde specifieke taken. 

Lees meer...

'Wie weet kunnen we meedoen met de G-competitie'

ERMELO - Vier ruiters van Stal Ermelo (Stichting Paardrijden Gehandicapten Ermelo) mochten zaterdag een demonstratie geven tijdens de Nationale Kampioenschappen bij de KNHS in Ermelo. ,,We waren er op uitnodiging van de organisatie,” vertelt Sjerstin de Vries, eigenaar van Stal Ermelo. De ruiters mochten op deze zonovergoten dag een proefje rijden en oogstten veel respect van het publiek.

Lees meer...

Dindoa verliest inhaalwedstrijd

ERMELO - Dindoa verliest de wedstrijd in Kampen met vier punten verschil. Het had de eerste wedstrijd van het korfbalseizoen voor Dindoa moeten zijn, maar vanwege een corona besmetting bij één van de spelers werd de wedstrijd uitgesteld. Dinsdagavond werd deze wedstrijd ingehaald.

Lees meer...

Dames Dindoa zorgen voor winnende punten

ERMELO - Een spannende korfbalwedstrijd wist Dindoa op eigen terrein uiteindelijk met nipt verschil te winnen. De eerste wedstrijd van de Ermelose korfbalvereniging was vorige week afgezegd vanwege een Coronabesmetting binnen de selectie. Zaterdag mocht de wedstrijd tegen Tweemaal Zes wel doorgaan.

Lees meer...

Wedstrijden zaterdag voor Dindoa 1 en 2 afgelast

ERMELO – Korfbalclub Dindoa heeft besloten om zaterdag de wedstrijden van het eerste en tweede seniorenteam niet door te laten gaan. Binnen de selectie is er iemand met Corona gerelateerde klachten.

Lees meer...