‘Genieten van een welverdiende overwinning’

ERMELO - Nadat de eerste twee wedstrijden van het seizoen verloren waren gegaan, trad Dindoa afgelopen zaterdag aan tegen een bekende tegenstander: ODIK uit Barneveld. De voormalige thuisclub van coach Hugo van Woudenberg had net als Dindoa de eerste twee wedstrijden verloren en was er dus minstens net zo op gebrand om de eerste punten binnen te slepen.

Lees meer...

Sterk en aantrekkelijk spel: DVS’33 kan het nog

ERMELO - DVS’33 Ermelo heeft de thuiswedstrijd tegen R.K.V.V. DEM uit Beverwijk in een zeer aantrekkelijk duel met 2-0 gewonnen. DVS’33 legde de eerste helft een geweldige partij op de mat. Alles klopte op het maken van doelpunten na. Die kwamen er wel in de tweede helft.

Lees meer...

Ieder kind moet kunnen voetballen

ERMELO - Iedereen moet kunnen voetballen, ook als het financieel even tegenzit. Voetbalclub FC Horst en ING zorgen er samen met de KNVB, SchuldenlabNL, de VoorzieningenWijzer en de Nederlandse Schuldhulproute voor dat meer kinderen kunnen voetballen. Vanaf dit seizoen beschikt Voetbalclub FC Horst over een financieel contactpersoon die gezinnen gaat helpen met het aanvragen van de juiste (lokale) regelingen te vinden zodat meer kinderen kunnen voetballen.

Lees meer...

Eerste plaats voor turnsters Sparta Ermelo 

ERMELO - Afgelopen zaterdag wisten turnsters van GV Sparta de eerste plaats te bereiken tijdens de eerste plaatsingswedstrijd voor de turnsters in de middenbouw niveau 6 en bovenbouw supplement H. De turnsters van middenbouw niveau 6 bereikten deze plek met maar liefst 14 punten verschil ten opzichten van de nummer twee. Sanne Folkers behaalde goud in het individuele klassement.

Lees meer...

‘Nieuwe bezems vegen schoon’

ERMELO - Klaas Kamphorst is de nieuwe voorzitter van FC Horst. Hij is de opvolger van Henk van den Bosch die na 5,5 jaar de voorzittershamer heeft overgedragen. Henk van den Bosch blijft wel aan als bestuurslid voetbalzaken, de functie welke hij al ad-interim vervulde.

Lees meer...

Aan einde van het seizoen zijn er zes vacatures

ERMELO – Vanavond maakte het bestuur van de BusinessClub DSV’33 Ermelo bekend dat zij uit onvrede aan het einde van het seizoen haar taken neerlegt. Het bestuur van de BC is het niet eens met het gevoerde beleid in zowel de vereniging als bij de Technische Commissie.

Lees meer...

Friezen pakken punten met nipte voorsprong

ERMELO - Dindoa kwam zaterdag in de eerste zaalwedstrijd tekort tegen de sterke tegenstander uit Drachten. Van der Wiel is voor de Ermeloërs een bekende, ook vorig jaar kruisten de teams de degens en wist zowel Dindoa als Drachten/Van der Wiel alleen in eigen huis te winnen. 

Lees meer...

Bedoelingen van trainer worden niet begrepen

ERMELO - DVS’33 heeft een teleurstellende nederlaag geleden tegen concurrent Urk. Na een slechte eerste helft, waarin zij met al na vier minuten de 0-1 tegen kreeg, herstelde de thuisploeg zich in de tweede helft maar kwam, ondanks wat kansen, niet tot scoren.

Lees meer...

Triade toneel voor beste kubusdraaiers 

ERMELO - De 17-jarige Robin Teune doet eind deze maand mee aan het Nederlands Kampioenschap Speedcubing. Hij speelt ditmaal een thuiswedstrijd van op 25 en 26 november wordt deze competitie gehouden in sporthal Triade in Ermelo. Speedcubing is het zo snel mogelijk oplossen van een Rubik's kubus. Aan het kampioenschap doen 250 speedcubers mee, zij zullen hun best doen om de kubus zo snel mogelijk op te lossen, om te strijden voor een podiumplek.

Lees meer...