Shirts geschonken aan Stichting Karamba

ERMELO - Voetbalclub Pipeline United in Gambia is geheel in het zwart-geel van DVS’33 Ermelo gestoken. In oktober werden tenues van de Ermelose voetballers vervangen en deze sportkleding is geschonken aan de Stichting Karamba.

Lees meer...

Coronel Dakar Team haalt beste resultaat ooit in Dakar Rally

ERMELO – De Dakar Rally 2021 zit er al weer op. Gisteren finishten de deelnemers in Jeddah in de twaalfde etappe na een tocht van 447 kilometers. De gebroeders Tim en Tom Coronel kwamen deze etappe als veertigste equipe binnen en eindigden daarmee op de 26e plaats in het algemeen klassement. Hun beste resultaat ooit in een Dakar Rally.

Lees meer...

‘De routes voor de assistentie zijn leuker en uitdagender dan vorig jaar’

ERMELO – In de Dakar Rally zijn de coureurs de eigenlijke helden. Maar, zonder hulp van de monteurs en de truckdrivers, kunnen ze echt niet. Ermeloër Bram van Winkoop is zo’n truckdriver. Hij rijdt de servicetruck van het team Coronel Dakar Team. Hoe zien zijn dagen eruit? Ermelo van NU vroeg het de jonge plaatsgenoot. 

Lees meer...

Na dertien jaar Ermelo’s gras nieuwe uitdaging

ERMELO - De Technische Commissie laat weten dat Roald de Vries aan het eind van het seizoen vertrekt bij DVS’33 Ermelo. Met het naderende vertrek komt er een eind aan het tijdperk van ‘mister-DVS’ van de laatste 2 decennia. De Vries is niet ingegaan op de aanbieding die de TC hem heeft gedaan.

Lees meer...

‘In Ermelo viert men de sport’

ERMELO – Net als alle andere evenementen en activiteiten heeft ook de Ermelose Sportverkiezing te maken met de coronaperikelen. Vanwege het niet doorgaan van sportwedstrijden is het niet mogelijk de Sporters van het jaar 2020 te kiezen. De organisatie van de sportverkiezing heeft daarom besloten om op 11 februari een aangepast Sportgala te presenteren onder de titel ‘In Ermelo viert men de sport’.

Lees meer...

Coronel Dakar Team aangekomen in Saoudi Arabië

ERMELO – De spanning neemt toe, op zondag 3 januari 2021 start officieel de legendarische Dakar Rally 2021. De mannen van het Coronel Dakar Team zijn gisteravond aangekomen in Jeddah, Saoudi Arabië, na een lange vlucht met tussenstop in Milaan.

Lees meer...

‘Op weg naar zijn laatste etappe’

ERMELO – In juli van dit jaar bereikte Herman Huisman (82) een onvoorstelbare 450.000 kilometer op de teller van zijn racefiets. Daarvoro werd de Ermeloër dan ook gehuldigd. Vorige week werd hij benoemd tot Erelid van de Veluwse Wieler Vereniging.

Lees meer...

Oud toppers leren de jeugd de fijne voetbalkneepjes

ERMELO - Zaterdag 12 december komen Edward Sturing, Bart van Rooijen en Leo vd Kraats , alle drie trainers van Vitesse, een training geven aan de JO13-1, JO14-1 en JO18-1 van DVS’33 Ermelo. De training start om 12.00 uur op de velden 3 en 4.

Lees meer...