Winnaar Nzikwinkunda loopt 28.41 in Ermelo

ERMELO – Nzikwinkunda uit Burundi is de winnaar geworden van de eerste editie van de Ermeloop. Hij schudde in een eindsprint Othman Elgoumri uit Marokko van zich af. De gelopen 28.41 is er een om in te lijsten want daarmee staat Ermelo in de top vijf van snelst gelopen tijden in Nederland dit jaar. Bij de vrouwen won Hajiba Hasnaouri (Marokko) in 33.25.

Lees meer...

Berry Powel tekent bij Derde Divisie-club

ERMELO - DVS'33 Ermelo krijgt komend seizoen versterking van de ervaren spits Berry Powel (38). Powel speelde vorig seizoen bij IJsselmeervogels en tekent nu voor één seizoen bij DVS'33 Ermelo.

Lees meer...

DVS’33 Ermelo ontbindt in overleg met KNVB contract

ERMELO – Na heel vervelende weken hebben Kay Velda en DVS’33 Ermelo vandaag besloten dat de speler transfervrij naar een nieuwe club kan. De KNVB heeft hierin bemiddeld.

Lees meer...

Top deelnemersveld ERMELOOP compleet

ERMELO - Zaterdagavond 18 augustus 2018 zal in het centrum van Ermelo voor de 1e keer de ‘ERMELOOP’ worden georganiseerd. Het toch al sterke deelnemersveld is de afgelopen week aangevuld met nog enkele internationale toplopers.

Lees meer...

DVS’33 Ermelo stuurt Kay Velda de laan uit

ERMELO - De Technische Commissie van DVS’33 Ermelo maakte gisteren bekend dat middenvelder Kay Velda (28) per direct geen onderdeel meer uitmaakt van de A-selectie van DVS’33 Ermelo. Voorzitter Aart Goossensen: ,,Omdat het gaat om privé-omstandigheden die op de spelergroep van de A-selectie uitstraling heeft, moesten we dit besluit nemen. Verder willen we hierover geen uitspraken doen.''

Lees meer...

Spaanse voetballers op de fiets in tropische temperaturen

 ERMELO - In de voorbereiding op het seizoen 2018-2019 is het Spaanse Levante UD uitValencia gisteren neergestreken in Ermelo in Hotel De Heerlickheijd. Het verblijf in Ermelo is ter voorbereiding voor het nieuwe seizoen in de Segunda División.

Lees meer...