All Together Challenge

ERMELO - Afgelopen zaterdag droeg aanvoerder van het eerste elftal van DVS’33 Ermelo, Roald de Vries een hele bijzondere aanvoerdersband. Deze regenboogband van de John Blankenstein Foundation staat symbool voor de #alltogetherchallenge.

Lees meer...

Rolstoelbasketballers verliezen van Only Friends

ERMELO - DeVeDo speelde afgelopen zaterdag de tweede competitieronde opnieuw in eigen huis. Ditmaal mocht de Ermelose ploeg aantreden tegen het Amsterdamse Only Friends. Net als vorige week was DeVeDo nog steeds zoekende naar het juiste balans in de wedstrijd.

Lees meer...

Dindoa wint eenvoudig in Enschede

ERMELO - De blauw-witte formatie van Dindoa mocht afgelopen zaterdag aantreden in Enschede om onder bijzonder heerlijke omstandigheden de wedstrijd tegen EKC Nääs te spelen. Op papier zou het geen probleem mogen zijn voor Dindoa dat dit jaar weer in de eerste klasse meedraait. De Enschedeërs hadden in de vijf voorgaande wedstrijden slechts één overwinning behaald.

Lees meer...

Bang voor de Veluwse Taaiste?

ERMELO - Op zaterdag 13 oktober organiseert de Veluwse Wieler Vereniging de eerste van haar drie Ermelose MTB-tochten. De VWV is er weer in geslaagd dit jaar een route uit te zetten over terreinen die voorheen niet toegankelijk waren.

Lees meer...

Goede Herderschool en Julianaschool winnaars 

ERMELO - Vanmiddag deden maar liefst 46 teams mee met het DVS'33 Schoolvoetbaltoernooi. Dat is een recorddeelname. De groepen 3 tot en met 6 van de Ermelose basisscholen stonden vanmiddag op het voetbalveld tegenover elkaar. De competitie van groep 3 werd gewonnen door de Goede Herderschool (2) en van groep 4 door de Julianaschool (2).

Lees meer...

Romee Pol (22) geselecteerd

 ERMELO - Trampolinespringsters Niamh Slattery (Triffis Alkmaar) en Romee Pol (Sparta Ermelo) zijn door technisch directeur Mark Meijer aangewezen om deel te nemen aan de WK trampolinespringen in het Russische St. Petersburg.

Lees meer...

Dames OKO Bies maken verschil

ERMELO - Dindoa moest afgelopen zaterdag naar het Groningse Opende om daar tegen OKO Bies aan te treden onder geweldige weersomstandigheden. Het kunstgrasveld leek echter meer op een beachkorfbalveld vanwege de hoeveelheid zand.

Lees meer...

Rolstoelbasketballers gehuldigd

ERMELO - Afgelopen zaterdag speelde DeVeDo de allereerste competitie wedstrijd van het nieuwe seizoen. De Ermeloërs konden in eigen huis aantreden tegen de debutant in de Eredivisie I.S.V. Hengelo. DeVeDo dat het dit seizoen moet doen met een aantal wijzigingen in het team, had het zwaar gedurende wedstrijd.

Lees meer...