Ook RaboRandmerencirsuit vervalt

ERMELO - Het leek allemaal zo voorspoedig te gaan: de jubileumeditie van de Halve Marathon Ermelo, die voor 6 juni staat gepland. Totdat het Coronacrisis roet in het eten gooide. Daarom heeft het bestuur van de stichting HME gisteravond dan ook besloten de tiende editie af te gelasten.

Lees meer...

Eerst keeperstrainer van de dames

ERMELO – Ermeloër Peter Schrijvers gaat per direct aan de slag als nieuwe keeperstrainer bij VV Zeewolde. Zo meldt de club uit Zeewolde op haar website. Schrijvers wat tot voor kort trainer bij derde klasser VV Hulshorst. 

Lees meer...

Ermeloërs spelen gelijk tegen KVA

ERMELO - Dindoa moest afgelopen zaterdag naar de bekende Bankrashal in Amstelveen om te spelen tegen de koploper in de eerste klasse, KVA. In Ermelo werd er moeizaam gewonnen met 29 – 28 en uit ging het niet veel makkelijker. Uiteindelijk werd de eindstand 23-23.

Lees meer...

Ongeval in wedstrijd in 85 cc klasse

ERMELO – Zaterdagmiddag raakte een jonge motorcrosser ernstig gewond tijdens een 85 cc wedstrijd van MC Volgas aan de Drieërweg. De motorcrosser is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. 

Lees meer...

Gratis tennisles ter kennismaking

ERMELO - Om kennis te maken met de tennissport kan er op woensdag 11 en zaterdag 14 maart gratis en vrijblijvend tennisles gevolgd worden. Iedereen van jong tot oud is tweemaal van harte welkom bij de tennisvereniging Irminloo aan de Klaverlaan. 

Lees meer...

TC is akkoord met transfer

ERMELO - Jorran van Santen gaat DVS'33 Ermelo met ingang van 1 maart verlaten. Hij krijgt een prachtige kans in het betaalde voetbal bij Go Ahead Eagles. De 24-jarige Ermeloër is inmiddels anderhalf jaar in dienst bij Go Ahead Eagles in Deventer als Performance Analist en hij heeft van deze club de aanbieding gekregen om fulltime aan de slag te gaan in plaats van parttime. Helaas is het voor Van Santen dan niet te combineren met het trainen en voetballen bij de club waar hij bijna zijn hele leven voor speelt.

Lees meer...

Aanvoerder heeft team in steek gelaten

ERMELO – Eind vorig jaar hadden Basil Camara en de Technische Commissie van DVS’33 Ermelo nog overeenstemming voor een contractverlenging van twee jaar. Per vandaag is aan het contract van aanvoerder Camara een eind gekomen.

Lees meer...

Ermelose korfballers spelen nog altijd om kampioenschap

ERMELO - Dindoa, dat een paar seizoenen geleden nog tegen Nova uit Bilthoven speelde voor promotie en die wedstrijd nipt verloor, behaalde afgelopen zaterdag een ruime overwinning. Voor Nova, dat onderaan in de eerste klasse staat is de kans op degradatie nu groot geworden.

Lees meer...

Technische Commissie kiest andere koers

ERMELO - De twee assistent-trainers Jaap de Vries en John Dooijewaard van DVS'33 Ermelo krijgen na dit seizoen geen nieuw contract bij de club. Beide trainers begonnen het seizoen als assistent-trainers van de inmiddels opgestapte Richard Plug. De mannen namen de eindverantwoordelijkheid toen trainer Richard Plug eind vorig jaar opstapte. Vervolgens kwam interim-trainer Simon Ouaali waardoor De Vries en Dooijewaard weer assistent-trainers.

Lees meer...