,,Het moet wel veiliger zijn met zo’n grote groep atleten’’

ERMELO – De twaalfde editie van de Halve Marathon Ermelo die op 1 juni wordt gehouden, kent twee grote veranderingen. De eerste is dat de lus in woonwijk Het Trefpunt gaat verdwijnen en de tweede aanpassing is dat de 5- en 10 kilometer gelijktijdig om half vijf gaan beginnen.

Lees meer...

Ermelose rolstoelbasketballers klaar voor halve finale Eredivisie

ERMELO - Aanstaande woensdag 17 april 2024 speelt s.c. DeVeDo om 20.30 uur de eerste van de drie wedstrijden van de halve finale van de play-offs. De Ermelose ploeg neemt het in Sportcentrum Zanderij op tegen het uit Doorn komende Sunrise Medical Braves 2.

Lees meer...

Prestatie onder hoogspanning

ERMELO - Dames 3 en Dames 4 van Pauwervoll wisten vandaag het kampioenschap in de wacht te slepen. Tijdens de laatste competitiewedstrijd van het seizoen was de druk groot bij Dames 3. Het Ermelose team was vol goede moed naar Dronten afgereisd. Alleen door alle vier sets te winnen maakten de dames kans op het kampioenschap. Het was spannend in de top van de poule, want als Pauwervoll een set zou laten liggen, dan zou HSC Hierden kampioen worden.

Lees meer...

Winst, ondanks moeilijke start van eerste veldstrijd

ERMELO - Na een tumultueus zaalseizoen met uiteindelijk een tweede plaats, mocht Dindoa gisteren beginnen aan een nieuwe uitdaging en die uitdaging is wederom niet de minste: kampioen worden in de Hoofdklasse op het veld en daarmee promotie afdwingen naar het hoogste veldniveau, de Ereklasse.

Lees meer...

Ermelose ploeg zet een fantastisch resultaat neer

ERMELO - DeVeDo won zaterdagmiddag de finale van de TOTO Basketbal Cup in het Topsportcentrum in Almere van het uit Middelburg afkomstige R.B.V.M. De ploeg uit Middelburg was in de laatste reguliere wedstrijd van de competitie ook al de tegenstander. De Ermelose ploeg behaalde met de overwinning een fantastisch resultaat en pakte de eerste prijs van het seizoen. DeVeDo won met 64-59. 

Lees meer...

Stijgende lijn in tussenstand Derde Divisie

ERMELO - Opnieuw heeft DVS’33 haar thuiswedstrijd gewonnen. Tegen directe concurrent vv Eemdijk was sprake van een zes punten wedstrijd. Eemdijk was vandaag echter geen partij voor de thuisploeg. Het veldoverwicht in de eerste helft was enorm groot maar pas in de tweede helft werden in vijf minuten drie doelpunten gemaakt. Een werkelijk magistraal DVS’33 liet niets heel van de ploeg uit Bunschoten- Spakenburg.

Lees meer...

Van 15 spelers naar een team

ERMELO - DVS’33 heeft de stijgende lijn doorgetrokken. De thuiswedstrijd tegen HSC’21 werd met 4-0 gewonnen. De wedstrijd was aan het einde van de eerste helft eigenlijk voorbij doordat na een 2-0 voorsprong ook de keeper van de ploeg uit Haaksbergen rood kreeg nadat hij Benjamin Roemeon ver buiten zijn strafschopgebied had getorpedeerd. DVS'33 speelde de wedstrijd gecontroleerd uit en scoorde na rust nog tweemaal.

Lees meer...

Promotie naar Reserve Hoofdklasse

ERMELO - Normaal gesproken gaat het wedstrijdverslag van de selectie grotendeels over de wedstrijd van Dindoa 1, maar dat is deze week omgedraaid omdat Dindoa 2 afgelopen zaterdag tegen alle verwachtingen in het kampioenschap in Reserve Overgangsklasse binnensleepte!

Lees meer...