Geelzwarten boeken zege op IJsselmeervogels

ERMELO – DVS’33 Ermelo heeft de eerste wedstrijd om de Harry Hamstra Cup met 1-4 gewonnen tegen tweede divisionist IJsselmeervogels. In een voor het publiek aantrekkelijke wedstrijd, was het DVS dat bij tijd en wijle de thuisploeg haar wil oplegde. Toch had DVS het aan Daan Huiskamp te danken dat de punten werden binnengesleept.

Lees meer...

Peek komt met crew ClubCash-actie

ERMELO - Op zaterdag 4 september wordt de Veluwse-NERO-trailrun in Ermelo georganiseerd. Maar organisator Gerard Peek kan dat niet alleen. ,,We zijn op zoek naar vrijwilligers," zegt hij. Voor de organisatie van de Veluwse TrailRun werken we samen met vrijwilligers van de Schaapskooi en meer dan 55 externe vrijwilligers.

Lees meer...

Sparta Ermelo levert jongste telg voor Nederlands team

ERMELO/ HARDERWIJK - Chemene Hazelhof doet in november dit jaar mee aan het jeugd-WK Trampolinespringen in Bakoe (Azerbeidzjan). Afgelopen weekend vond in Den Bosch het kwalificatieweekend plaats. Op basis daarvan bemachtigde de 11-jarige Harderwijkse een plek in de selectie. Het meisje, dat sinds haar vierde traint bij GV. Sparta in Ermelo, is de jongste telg in het Nederlands team.

Lees meer...

Eerst oefenwedstrijden dan de competitie

ERMELO – Derde Divisionist DVS’33 Ermelo maakt zich op voor een nieuw seizoen en hopelijk een weer normaal speelseizoen. Zoals het er nu naar uitziet kunnen na de zomer de wedstrijden weer worden gespeeld. In de zomer starten de Ermeloërs met een aantal oefenwedstrijden.

Lees meer...

Nero de Boer tekent vierjarig contract 

ERMELO - De komende jaren zal Nero Barbershop hoofdsponsor zijn van de Veluwse Trailrun. Organisator Gerard Peek en Nero de Boer van Nero Barbershop tekenden de afgelopen week een contract voor de komende vier jaar. Deze zal bestaan uit het ondersteunen en het verder ontwikkelen van de Veluwse Trailrun op de Ermelosche Heide van Ermelo waarin de ‘mens’ in sportiviteit, natuur en verzorging centraal zal komen te staan.

Lees meer...

Hardlopen en wandelen in alle werelddelen

ERMELO - De Week van de HME, een virtueel loopevenement als vervanging van de tiende editie van de Halve Marathon van Ermelo (HME) is met bijna 2600 deelnemers ‘wereldwijd’ een groot succes geworden. Groter dan de organisatie ooit had kunnen bevroeden.

Lees meer...

Korfbalclub in actie voor zieke Henk ter Haar

ERMELO – Korfbalvereniging Dindoa organiseert op zaterdag 3 juli een sponsorloop voor vrijwilliger Henk ter Haar. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen, zodat de wens van Ter Haar kan worden gerealiseerd: een nieuwe sportvloer in de sporthal van Dindoa.

Lees meer...

Er komt een alternatief schoolkorfbaltoernooi

ERMELO – Het mag weer, lekker sporten bij een sportvereniging, sporten met leeftijdsgenoten, want de afgelopen maanden konden jongeren alleen maar sporten op school of een beetje buiten kunnen spelen. Korfbalvereniging Dindoa aan de Watervalweg is er helemaal klaar voor om nieuwe spelers te ontvangen. ’s Zomers wordt er buiten gespeeld en voor het winterseizoen is er de beschikking over een eigen sporthal.

Lees meer...