Drie punten maar geen topwedstrijd

ERMELO - DVS’33 Ermelo heeft zaterdag de thuiswedstrijd tegen middenmoter Ajax Amateurs met 3-1 gewonnen. Olivier Pilon leek in de 63e minuut zijn ban en die van DVS te breken na een prachtig doelpunt (2-1) maar dat duurde slechts een kwartier. Ook omdat de amateurs van Ajax gewoon bleven doorvoetballen.

Lees meer...

Dindoa start op het veld met overwinning

ERMELO - Dindoa dat bij aanvang van de tweede helft veldseizoen op een gedeelde tweede plaats stond samen met MIA uit Amersfoort, behaalde een moeizame thuisoverwinning. De ploeg uit Amersfoort was erg sterk in met name de aanvallende rebound waardoor de spelers veel kansen creëerden en lange aanvallen konden spelen.

Lees meer...

Outsider speelt hoogste moyenne op toernooi

ERMELO – Afgelopen weekend werd Ermeloër René Bos Nederlands Kampioen Bandstoten, 4e klasse in het door biljartvereniging Pomerans te Heukelum georganiseerde Nationaal Kampioenschap. Het werd een toernooi met een zeer spannende ontknoping: René Bos van biljartvereniging Tex Saloon mocht aan het eind van het toernooi de nationale titel in ontvangst nemen.

Lees meer...

Run op gratis Runningshirt

ERMELO – Tijdens de sponsorbijeenkomst van de Halve Marathon Ermelo bleken woensdagavond de sponsoren weer vertrouwen te hebben in het Ermelose loopevenement. In café de Molenaer werden afspraken gemaakt en geconcretiseerd. Aan alles was te merken dat het evenement weer een stap vooruit gaat.

Lees meer...

Staan de Geel-Zwarten volgende week ‘weer op‘?

ERMELO – DVS’33 Ermelo heeft na de wedstrijd tegen VVOG thuis, wederom niet weten te winnen. Tegen Harkemase Boys werd zelfs een 0-2 nederlaag geleden. De gasten hadden een plan waar de Ermeloërs geen raad mee wisten.

Lees meer...

Biljarter Texsaloon plaatst zich voor NK

ERMELO - Komend weekend zal René Bos biljartvereniging Texsaloon vertegenwoordigen tijdens de NK bandstoten. Vorige maand kwam hij in Veenendaal uit tijdens de gewestelijke finale bandstoten 4e klas. Hij had eerder dit jaar de districtsfinale gewonnen en mocht dus zijn kunsten in Veenendaal vertonen.

Lees meer...

Gebroerders Patrick vertrekken bij DOVO omdat trainer Kruys blijft

ERMELO - De technische commissie van DVS’33 Ermelo maakte gisteren bekend dat de broers Enrico en Joshua Patrick beiden een contract voor één jaar tekenen in Ermelo. De beide broers mochten van DOVO transfervrij vertrekken, nadat de club besloot het contract met trainer Gert Kruys te verlengen. 

Lees meer...

Sterk deelnemersveld in Nieuwegein

ERMELO – De tieners van GV Sparta Ermelo hebben zaterdag de eerste plek behaald in de voorronde van het Nederlands Kampioenschap Jazzdans in Nieuwegein. ,,Het ging heel goed, maar we konden nog beter,” reageerden de meiden na afloop. Toch waren ze zaterdag de besten in hun categorie.

Lees meer...

Korfballers sluiten competitie af met winst

ERMELO – Dindoa is dit zaalseizoen geëindigd op een prachtige derde plaats in de eerste klasse. De blauw-witten bevestigden deze positie in de laatste thuiswedstrijd tegen de nummer vier uit de poule Phoenix uit Zoetermeer.

Lees meer...