Onrustige week laat sporen in veld na

ERMELO - DVS’33 heeft na een turbulente week, haar thuiswedstrijd tegen Barendrecht met 0-2 verloren. Een terechte uitslag want DVS’33 gaf niet thuis. Enig zelfvertrouwen ontbrak. Het liet zien dat de turbulente week zijn sporen had achtergelaten.

Lees meer...

Plug is ‘pleite’

ERMELO – Vanavond is uitgelekt dat Richard Plug, de trainer van de selectie van DVS’33 Ermelo, morgen niet in de dug-out zal zitten in de thuiswedstrijd tegen Barendrecht. Assistent-trainers John Dooijewaard en Jaap de Vries zullen zijn taak overnemen. 

Lees meer...

Kickboksen als voorbereiding voor bekerwedstrijd

ERMELO – In navolging van de selectie van DVS’33 Ermelo, die ter voorbereiding op de streekderby bij Budo Acadamy Physical Ermelo een stevige work-out kregen, onderging gisteravond de selectie van FC Horst ook een kickbokstraining. 

Lees meer...

Plug ligt goed binnen spelersgroep

ERMELO – De kogel is door de kerk. Al enkele weken geleden kreeg Ermelo van NU signalen dat trainer Richard Plug zou gaan stoppen bij DVS’33 Ermelo. Vanavond werd het bericht bevestigd door een artikel op Voetbal247. Ook het bestuur van DVS'33 Ermelo bevestigde het vertrek van de trainer aan Ermelo van NU.

Lees meer...

Kansen aan beide kanten niet goed benut

ERMELO - DVS’33 heeft de derby tegen VVOG met 1-0 gewonnen door een vrij gelukkig doelpunt van invaller Soufyan Moro. VVOG probeerde vervolgens met alles of niets offensief het tij nog te keren maar zonder succes. Daarmee won de beste ploeg, maar echt opwindend werd het duel qua voetbal nooit.

Lees meer...

‘Teambuilding om te verbinden’

ERMELO - Terwijl de selectie van VVOG zich vorige week in een onderlinge squashwedstrijd voorbereidde op de wedstrijd tegen de Geel-Zwarten, kreeg de selectie van trainer Richard Plug vanavond een kickbokstraining voor de kiezen.

Lees meer...

Aniek Odding zorgt voor gelijkmaker

ERMELO - Dindoa speelde afgelopen zaterdag de eerste return wedstrijd in de veldcompetitie korfbal. De Ermeloërs begonnen in Kampen tegen Wit Blauw, stonden daar de hele wedstrijd voor, maar verloren in de laatste minuut. Vandaag was de return in Ermelo. Het tweede team dat voor het eerste speelde, veegde Wit Blauw 2 compleet van het veld met een stand van 24-14. Dat was een goed opsteker voor het vlaggenschip van Dindoa.

Lees meer...