Ruime winst in eigen huis

ERMELO - Dindoa heeft de laatste seizoenen eigenlijk altijd van ASVD verloren, maar vandaag waren de Ermeloërs bijzonder scherp en sterk. Dat leverde de blauwwitten de tweede overwinning op in de overgangsklasse.

Lees meer...

Zorgvuldig opgebouwde overwinning op eigen veld

ERMELO - Na verliespartijen en gelijkspelen in de nieuwe overgangsklasse kwam vandaag de eerste winst voor Dindoa. Dindoa was al vanaf het de sterkste ploeg in alle opzichten. De thuisploeg was meer in balbezit, creëerde meer kansen en was ook erg sterk in de rebound. Mede door deze aspecten kwamen de Ermelose korfballers al snel met 3-0 voor.

Lees meer...

Op twee middagen ruim 450 kinderen aan de bal

ERMELO – Afgelopen woensdagmiddag vond het eerste deel van het Schoolvoetbaltoernooi voor basisscholen plaats bij DVS’33 Ermelo. Volgende week woensdag volgt het tweede deel van het toernooi voor de groepen 3, 4,5 en 6 van de Ermelose basisscholen. 

Lees meer...

Met welk bedrag spekt GeelZwart de clubkas?

ERMELO – Tien leden van DVS’33 Ermelo hebben afgelopen woensdag deelgenomen aan het telvisieprogramma Echt Waar van Talpa. In dit programma kunnen clubs, verenigingen en stichtingen geld winnen voor hun club wanneer ze de juiste beweringen raden.

Lees meer...

Moeilijk korfballen bij zon, regen en harde windvlagen

ERMELO - Dindoa werd in Kampen onthaald met een leuk blazersensemble dat lekker stond te spelen toen de spelers binnen kwamen. Niet omdat ze de tegenstander wilden begroeten, maar DOS Kampen had een nieuw kunstgrasveld gekregen en daar waren de festiviteiten voor.

Lees meer...

Zeven Ermelose atleten in de prijzen

ERMELO - Woensdagavond werd tijdens een feestelijke avond in de kantine van atletiekvereniging Athlos in Harderwijk, de tweede editie van het Rabobank Randmeren hardloopcircuit afgesloten. Een zestigtal atleten van heinde en verre waren op een leuk programma afgekomen. 

Lees meer...

Voor zevende keer Veluws Taaiste

ERMELO - Op zaterdag 12 oktober 2019 wordt door de Veluwse WielerVereniging weer haar jaarlijkse MTB-tocht georganiseerd. Zowel de doorgewinterde fietsfanaat als de beginner is dan van harte welkom om een stuk lekker door de natuur te fietsen.

Lees meer...