‘Ontspannen, ontmoeten, bewegen en plezier maken’

ERMELO - Interactie Sportbedrijf Ermelo organiseert 16 en 17 januari de eerste wintergames van Ermelo, met als doel extra sport- en spelactiviteiten te verzorgen en jongeren te motiveren in beweging te komen. 

Lees meer...

Muzikanten kunnen niet stilzitten

ERMELO - Samen in de kroeg hangen en naar optredens gaan is er nog niet bij, maar de muzikanten van de Plusband kunnen niet stil zitten. Dus komt er een derde Crazy Corona Plusband Popquiz. De Plusband gaat wederom in samenwerking met Cafe de Veluwe & HD-Rent, weer een Online Popquiz doen.

Lees meer...

Stichting Klim verkoopt in De Enk 

ERMELO - De Enk krijgt opnieuw een pop-up store. Ditmaal wordt de winkel, die beschikbaar is gesteld door Sven en Bernadette Gravendeel, gehuld in kerstsfeer. Zorgboerderij Stal van Zundert verkoopt er op 11 en 12 december (houten) decoraties.   

Lees meer...

Ook de Goedheiligman werkt thuis

ERMELO – Het is voor iedereen een lastige tijd, maar in deze tijd vooral voor kinderen. Geen grootse Sinterklaasintocht en ook geen gezellige pakjesavond met familie en vrienden. Maar Sinterklaas zou de Goedheiligman niet zijn als hij hierop niet iets heeft bedacht. 

Lees meer...

Winnende straat ontvangt 500 euro

ERMELO - De dagen worden korter, en in tijden van sociale afstand kunnen de korte dagen ons soms best wel aanvliegen. Niet iedereen heeft daar misschien niet zo veel last van, bijvoorbeeld omdat men een goed sociaal netwerk heeft, maar er zijn genoeg mensen die dat niet hebben. Ook in Ermelo.

Lees meer...

Bestuur kan tekorten wegwerken

ERMELO – Ook buurtgebouw Ons Huis aan de Zeeweg heeft te maken met de gevolgen van de Coronamaatregelen. Immers, bijeenkomsten mogen niet meer worden gehouden. Geen feesten, partijen of andere gezellige middagen en avonden. Dat dit ook gevolgen heeft voor de inkomsten, is een logisch gevolg. Om toch inkomsten te generen bedacht het bestuur een online verkoping: Help Ons Huis de winter door. Dit werd een enorm succes!

Lees meer...