Folksessies gaan ook in 2020 lekker door

ERMELO - Zondagmiddag 8 december is er de zesde folksessie van het jaar in Het Wapen van Ermelo. De sessies trekken lekker veel publiek trekken en het is mooi dat ook steeds meer muzikanten de sessies weten te vinden. Daardoor wordt het nog afwisselender en interessanter.

Lees meer...

Sinterklaas viert Groots(t)e Lichtjes Dansfeest

ERMELO - Nog een week en dan is het vijf december. De tijd vliegt voor Sinerklaas en zijn Pieten. Daarom is het tijd voor een feestje, een Groot Lichtjes Dansfeest wel te verstaan. En dit jaar wordt dat heel speciaal nu de TravelDudes ook beloofd hebben om met een 'magische' act langs te komen.

Lees meer...

EMK zingt met Harderwijks Strijkorkest

ERMELO - Zaterdag 7 december sluit het Ermelo’s MannenKoor het jaar af met een decemberconcert in de Immanuelkerk. Een gevarieerd programma is hiervoor door de muziekcommissie samengesteld, waarbij ook aandacht wordt geschonken aan Kerst.

Lees meer...

Nederlandse ondernemers starten in Westendorf

ERMELO – Ermeloër Stefan Aalders en Danny Kater uit Hippolytushoef namen dit jaar een skischool over in het Oostenrijkse Westendorf. Beide ondernemers geven al zo’n tien jaar skilessen en waren toe aan een nieuwe uitdaging. Een eigen skischool leek dan ook een logische stap.

Lees meer...

Lekker-in-je-vel-beurs voor wie dat nodig heeft

ERMELO – Op woensdag 27 november wordt de Lekker in je vel-beurs gehouden in De Dialoog. We willen natuurlijk allemaal wel lekker in ons vel zitten, maar dat lukt niet altijd en soms heb je daar dan een steuntje in de rug voor nodig. En daar is nu net de beurs voor.

Lees meer...

Familievoorstelling van theatergroep Spiegel in Het Pakjeshuis 

ERMELO - Zaterdag opent Sinterklaas Het Pakjeshuis in Ermelo. Daar is voor de kinderen van alles te doen. Op de zaterdagmiddagen verzorgt theatergroep Spiegel in Het Pakjeshuis een familievoorstelling met Sint in de hoofdrol. Het wordt een voorstelling met sterallures. Dat geldt overigens niet voor Joppe, die het liefst gewoon thuis pakjesavond wil vieren.

Lees meer...