Gecamoufleerd 'outdoor' Traildorp

ERMELO - De organisatie van de Nero Veluwse TrailRun heeft in samenwerking met de gemeente en defensie een nieuwe (start)lokatie aan de rand van de Ermelosche Heide gevonden waar het evenement dit jaar gaat plaatsvinden. Daar zal een uniek gecamoufleerd 'outdoor' Traildorp worden opgebouwd.

Lees meer...

Mooi weer, veel publiek, geweldige muziek, volle terrassen

ERMELO – Eindelijk… na twee jaar afwezigheid mocht het weer. Het dertiende Fête de la Musique kon zaterdag 18 juni toch worden gehouden. En daar waren niet alleen de bezoekers aan toe, maar ook de muzikanten, horeca en de organisatie. En ondanks dat het wel heel erg warm was, kwamen er, volgens de organisatie, toch zo’n vijfduizend bezoekers op het evenement af.

Lees meer...

Zelfs zonder stroom blijft het feest

ERMELO – Natuurlijk kwamen er veel mensen naar Ermelo om mee te lopen tijdens de jubileumeditie van de Halve Marathon van Ermelo. Maar, eveneens kwamen er ook heel veel voor Jeroen van de Boom! De organisatie van de HME had de beruchte After-Party dit jaar uitbesteed aan de organisatie Feest in Ermelo en die beloofde er dan ook een groot feest van te maken.

Lees meer...

Zonnige zaterdag vol activiteiten

ERMELO - Er was weer van alles te zien en te doen vandaag. Naast de Pinkstermarkt, het Schaapscheerdersfeest en de Halve Marathon was er ook een Mini-Shantykoren festival. Natuurlijk hielp de stralende zon ook mee waardoor de terrassen in Ermelo de hele middag goed gevuld waren met belangstellenden, mensen die genoten van de oude zeemansliederen en van de sfeer.

Lees meer...

Speel mee met het Jachtseizoen in Ermelo 

ERMELO - Na twee coronajaren komt er binnenkort eindelijk weer een echte Buitenspeeldag! Nickelodeon en Jantje Beton roepen kinderen en volwassenen op om van de bank te komen en in de buurt een speelactiviteit te organiseren, zodat zoveel mogelijk kinderen op woensdag 8 juni buiten kunnen spelen.

Lees meer...

Ontdek het boerenerf op Tweede Pinksterdag

ERMELO - 76 boerenfamilies in Nederland openen op 27 mei en 6 juni de staldeuren voor publiek. Het is de vijftiende keer dat Campina de Open Boerderijdagen organiseert en mensen de kans geeft om kennis te maken met het boerenleven. Op Tweede Pinksterdag is de boerderij van de familie Overeem aan de Uddelermeerweg 242 geopend voor publiek.

Lees meer...