Koningsnacht op verschillende locaties

ERMELO - Zaterdag 27 april is het Koningsdag, dat betekent volop activiteiten in Ermelo. Door de hele Stationsstraat kramen, kleedjes, muziek, terrassen en entertainment. De viering van Koningsdag begint in Ermelo traditiegetrouw om 09.30 uur met de aubade bij het Huis van Ermelo aan het Raadhuisplein.

Lees meer...

Bloemenzee attractie voor vrijwilligers en deelnemers van jubileumuitje  

ERMELO - Vorige week vierde de plaatselijke Zonnebloem haar jubileum met een busrit naar de Keukenhof. ,,We vertrokken in de stromende regen met een overvolle bus met deelnemers en vrijwilligers naar Lisse," vertelde Janny van Oossanen, secretaris Zonnebloem afd. Ermelo. Ondanks de regen zat de stemming er al van het begin goed in.

Lees meer...

Geen kerkdienst maar bijeenkomst met algemeen karakter

ERMELO – Vanaf zondag 14 april krijgt de zondagse dienst in de Lukaskerk op Landgoed Veldwijk eens in de twee weken een andere invulling: zindagen. Een ochtend die inspireert, verwondert en verbindt. Geen kerkdiensten, maar bijeenkomsten met een algemeen karakter waar iedereen welkom is. Wat je achtergrond ook is, en wat je ook gelooft. Of niet. Zingeving staat centraal. Iedere bijeenkomst heeft een duidelijke structuur en een aansprekend thema zoals feest, vrijheid of muziek.

Lees meer...

Per verkoop zo’n vijftig verkopers

Ermelo – Kringloopwinkel De Zaak van Ermelo houdt op zaterdag 25 mei aanstaande de eerste van in totaal drie kofferbakverkopen dit jaar. Op de parkeerplaats tegenover de winkel staan dan circa vijftig verkopers met hun tweedehands spullen. De kofferbakverkoop is van 09.00 tot 16.00 uur te bezoeken. De toegang voor bezoekers is gratis.

Lees meer...

Goede voorbereiding: wassen, scheren en pedicure is belangrijk

ERMELO - Op vrijdagavond 12 april vindt de 24e editie van de jaarlijkse Voorjaarskeuring plaats in de bedrijfshal van Firma Kamphorst aan de Rodeschuurderwegje 26-28. De keuring begint om 19.30 uur met de kalfjes en wordt afgesloten met de kampioenskeuring van de vaarzen.

Lees meer...

Theorie examen en een nat pak: genieten!

ERMELO - Hoe krijg je Ermeloërs enthousiast? Organiseer een Kwist en voor je het weet zijn er zo’n duizend man in teamverband aan het puzzelen, zoeken op internet en opdrachten aan het maken. Dit gebeurde vrijdagavond tijdens de tweede editie van DeKwist Ermelo.

Lees meer...

Ook Ermelo haakt aan bij festival

ERMELO - Gluren bij de Buren komt voor de eerste keer naar Ermelo op zondag 30 juni. Amateurkunstenaars van allerlei soorten disciplines betreden het gazon en podium. Het festival verlaagt drempels voor buurtontmoeting en creëert podia voor lokale kunstenaars. Tuinen en acts kunnen worden aangemeld tot en met zondag 12 mei via www.glurenbijdeburen.nl.

Lees meer...