Ermelose kunstenaars exposeren

ERMELO - Vrijdagmiddag werd de expositie van drie Ermelose kunstenaars in de galerie van Stichting Ermelo’s Kunstcollectief (StEK) geopend door Pieneke Majdanzic. Zij stelt als bestuurslid van de stichting tevens de exposities samen.

Lees meer...

Jack van Zundert interviewt de schrijver

ERMELO - Wil jij de bekende Ilja Leonard Pfeijffer ook in levende lijve ontmoeten? Dat kan nu in hartje Ermelo in de prachtige theaterzaal Dialoog van het Huis van Ermelo. Op 13 oktober komt Ilja Leonard Pfeijffer om te praten over zijn nieuwste roman Alkibiades.

Lees meer...

Een veilige haven, een plek om thuis te komen

ERMELO –Op vrijdag 29 september speelt Chris Verlaan in theater De Dialoog. Verlaan heeft een grote fascinatie voor kringloopwinkels en gebruikt dit fenomeen als inspiratiebron voor zijn voorstelling De Kringloper. De komiek is zijn eigen winkeltje begonnen, een plek waar in iedere kast wel plaats is voor een mooi object met barst of beschadiging. Kortom: een veilige haven, een plek om thuis te komen.

Lees meer...

Moonlight Kanoën uitgegroeid tot traditie

ERMELO - IJsclub De Kanovijver sluit het seizoen traditioneel weer af met het Moonlight Kanoën, waarbij zowel de vijver als de kano’s sfeervol verlicht zijn. Op vrijdag 29 september is iedereen vanaf 19.00 uur gratis welkom op een sfeervol ingerichte Kanovijver.

Lees meer...

Oud en nieuw werk in galerie

ERMELO - Vanaf 19 september tot 28 oktober exposeren drie Ermelose kunstenaars, Aalt Hijmissen, Victor Majdandzic en Chalak Osman, in het pand van StEK in de Stationsstraat 72. De officiële opening is op 22 september om 17.00 uur.

Lees meer...

Succesvol webbvorktreffen vanuit De Riebeeck

ERMELO – Afgelopen zaterdag reden er een vijftigtal mensen mee met een bijzondere toerrit, een webbvorktreffen. Deze rit is bedoeld voor motorfietsen met een webbvork die alleen in motoren van voor 1947 gebruikt werden. Gestart werd bij de groepsaccomodatie De Riebeeck aan de Riebroekseweg in Ermelo. 

Lees meer...