Win een beweegclinic

ERMELO - Op woensdag 3 januari 2018 wordt het buurtsportfestijn opgetuigd in winterse sferen. Het thema dit keer is het ErmOlympics – wintereditie. Dat betekent sleeën, lawinegevaar en ijsklimmen. Spannend wordt het zeker volgens de buurtsportcoaches van ‘Heel Ermelo Beweegt’.

Lees meer...

Driedaagse Kerstmarkt op Landgoed

 ERMELO - Op 13, 14 en 15 december is er weer de jaarlijkse Kerstmarkt op Landgoed Veldwijk. Werk Centraal biedt weer een keur van kerstartikelen aan die voor kleine prijzen zijn aan te schaffen. Daarnaast worden er ook workshops aangeboden. 

Lees meer...

Samen muziek maken, zingen en luisteren

ERMELO - Op zondag 10 december is er weer een folksessie in Het Wapen van Ermelo. Folkmuzikanten en publiek zijn van harte welkom aan de Stationsstraat 78.

Lees meer...

Winnaars Muzikantenprijs zorgen voor kippenvel

ERMELO - Dat bandcoaching succesvol kan zijn, heeft de band Measures laten zien. De band begon in nog enigszins verlegen, maar inmiddels zijn het doorgewinterde muzikanten met genoeg flair die geregeld optredens verzorgen. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de eerste EP.

Lees meer...

Verscheidenheid in muzikaal programma

ERMELO - Op zaterdag 9 december is er een optreden van de Veluwsche Sanghertjes tijdens het traditionele Advents/Kerstconcert in de Lukaskerk in Ermelo. De Veluwsche Sanghertjes bestaan uit een kinderkoor, het tienerkoor Viva, het vocaal dames ensemble Viva Voce en het mannen ensemble.

Lees meer...

Sinterklaas swingt op Caraïbische brassmuziek

ERMELO - Brassband All In One uit Lelystad zorgt vrijdagavond voor een swingende Maanlichtwandeling door de Ermelose Stationsstraat. Zo’n 150 kinderen met veelal zelfgemaakte lampionnen trotseren de kou en volgen de band naar het Pauwenplein. Daar delen medewerkers van De Volksmond warme chocolademelk uit.

Lees meer...

Met medewerking van harpiste en zangeres Iris Kroes

ERMELO - Het Elspeets Mannen Ensemble geeft op zaterdag 16 december haar jaarlijkse kerstconcert in de Nieuwe Kerk aan de Horsterweg. Naast het mannenensemble zal dit jaar de bekende zangeres en harpiste Iris Kroes meewerken. 

Lees meer...

Wandelexcursie vanaf de schaapskooi

ERMELO - Zondag 3 en zaterdag 9 december organiseert Stichting Schapedrift een midwinterarrangement: een wandeling met midwinterhoornblazen onderweg en na afloop erwtensoep met boerenbrood en een drankje in het bezoekerscentrum bij de schaapskooi van Ermelo.

Lees meer...