Meer dan 6000 aanmeldingen

ERMELO/ REGIO - Deze week is de #7dagenwater challenge van Jongeren Op Gezond Gewicht Noord-Veluwe (JOGG). De challenge start op maandag 17 juni en duurt tot zondag 23 juni. Meer dan 6.000 mensen hebben zich aangemeld voor de challenge en resetten hun drankgebruik; zij drinken even geen suiker, cafeine en/of alcohol.

Lees meer...

 

Dansers in de hoofdrol

ERMELO - Op zaterdag 6 juli houdt de afdeling Dans van G.V. Sparta haar eindshow ' MovieNight'' met alle dansers in de hoofdrol. Alle groepen, bijna 120 leden in de leeftijd van 3 tot 65, werken mee om een fantastische show neer te zetten.

Lees meer...

Welke buurt levert de Leukste Straat 2019?

ERMELO - Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met de buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Dit jaar staat Burendag gepland op 28 september. Op deze dag voeren buren overal in Nederland hun goede ideeën uit, van buurtontbijtjes tot zeskampen en schoonmaakacties, eventueel met een bijdrage van het Oranje Fonds.

Lees meer...

Spannende wandeling op Vaderdag

ERMELO – Op Vaderdag, zondag 16 juni, organiseren de boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen een wandeling vol spanning en verbazing op het Landgoed Staverden. Tijdens deze 2 uur durende wandeling krijg je namelijk te horen wat zich afgelopen eeuwen zoal op Staverden en elders op de Veluwe heeft afgespeeld.

Lees meer...