Vogels in De Dialoog

ERMELO - Na veertig jaar is toneelvereniging De Tachtigers nog springlevend. De spelers treden vrijdagavond 24 januari en zaterdagavond 25 januari in theater De Dialoog op met het stuk Vogels. Men hoopt op volle zalen, net als bij hun debuutoptreden in 1980.

Lees meer...

Geen feest zonder touwtrekken

ERMELO - Op vrijdag 31 januari organiseert Buurtvereniging Horst&Telgt samen met buurthuis Ons Huis voor de derde keer het Winterfeest. Het doel is simpel: samen een leuke en gezellige avond hebben bij Loonbedrijf W. Timmer aan de Nijkerkerweg 95.

Lees meer...

AquaFitness duikt nieuwe jaar in

ERMELO - In 2019 bestond de AquaFitness activiteit tien jaar. De ‘natte sportschool’ van Zwembad Calluna is in die tien jaar uitgegroeid tot een succesvolle activiteit waarin, meerdere keren per week, de deelnemers worden uitgedaagd met conditie verbeterende of spierversterkende oefeningen in het water.

Lees meer...

Fotografie, schilderijen en beelden

ERMELO - Stichting Ermelo’s Kunstcollectief heeft vrijdag een nieuwe expositie geopend in de galerie in De Enk. ‘Niet eerder getoond’ is de titel van de expositie en dat is passend, zeker bij drie nieuwe, lokale aanstormende talenten. Opvallend is de diversiteit van de expositie die van donderdag tot en met zaterdag gratis te bezichtigen is van 10.30 tot 17.00 uur.

Lees meer...

Tom van Panhuis en Jaap Swijnenburg winnen hardloopwedstrijd

ERMELO - Afgelopen zaterdag ging de traditionele Boerenkoolloop van DVS'33 Ermelo weer van start. Vanaf nu de Jim van de Ridder Boerenkoolloop genoemd, een hommage aan de grondlegger van deze inmiddels befaamde nieuwjaarsloop. Jim’s vrouw, Bep van de Ridder mocht dan ook het startschot geven en zij kweet zich uitstekend van deze eervolle taak.

Lees meer...

Proosten op een jubileumjaar

ERMELO - Op zaterdag 4 januari 2020 zal Chr. Harmonie Crescendo het nieuwe jaar muzikaal inluiden met een kort concert onder het genot van een hapje en een drankje. Voor Crescendo is 2020 een bijzonder jaar, omdat het orkest dan maar liefst 125 jaar bestaat! Een extra reden om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. 

Lees meer...