Programma voorjaarsvakantie

ERMELO - Vorige week opende wethouder Laurens Klappe de nieuwe tentoonstelling in museum Het Pakhuis en dat betekent ook tal van nieuwe activiteiten. Tijdens de voorjaarsvakantie is er weer van alles te zien en te doen.

Lees meer...

Praktisch bezig zijn in Alzheimer Café

ERMELO – Het Alzheimer Café van donderdag 1 maart is praktisch. Samen met een echtpaar, waarvan de man beginnende Alzheimer heeft, wordt bekeken we hoe dit echtpaar de ziekte ervaart.

Lees meer...

 Rupsje Nooitgenoeg in Het Pakhuis

ERMELO – Op woensdag 28 februari duikt poppenspeler André Verhagen van Het Apenstaartje in het beroemde prentenboek Rupsje Nooitgenoeg van Erik Carle. Tijdens het voorlezen komt het boek tot leven. Het rupsje eet en eet, hij heeft nooit genoeg. Hij eet ook nog eens het hele boodschappen mandje leeg. Rupsje Nooitgenoeg wordt groter en groter, maakt een cocon en veranderd in een wonderschone vlinder.

BurgerBelangen Ermelo heeft Het Apenstaartje, een rondreizend theater met een interactieve voorstelling, uitgenodigd. Poppenspeler André Verhagen neemt de kinderen mee naar de wonderlijke wereld van rupsen en vlinders. De voorstelling start om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk. Kaarten kosten € 2,50. Dit is inclusief museumentree en een drankje. Voor en na de voorstelling is er tijd om de nieuwe tentoonstelling in Het Pakhuis te bezoeken. Wel vooraf even reserveren! www.hetpakhuisermelo.nl 0341-760777. Museum Het Pakhuis, Molenaarsplein 24, Ermelo.

Rode Kruis wil mensen kennis laten maken met EHBO

ERMELO - De afdeling Ermelo/Putten van het Nederlandse Rode Kruis organiseerde in samenwerking met de Veluwse Wieler Vereniging (VWV) een EHBO-cursus van twee avonden. Zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met EHBO is een van de speerpunten van het Rode Kruis.

Lees meer...

Op pad met gids over onverharde paden

LEUVENUM - Op vrijdag 23 februari organiseert gids Henk Dik een wandeling door Leuvenum. De bekende paaltjesroutes worden vermeden en de gids neemt mensen mee over de tal van andere paden die het bos rijk is.

Lees meer...

Folkband OMNIA in Ermelo’s theater

ERMELO – Zaterdag 17 februari komt OMNIA weer naar Ermelo. In 2016 was de Pagan Folkband ook al in het Ermelose theater. OMNIA's Celtic World is een unieke theaterbelevenis.

Lees meer...

Muzikanten en publiek van harte welkom

 ERMELO - Op zondag 11 februari gaat het weer los in Het Wapen van Ermelo. Om 14.00 uur start het tweede jaar van de folksessies. Folkmuzikanten en publiek zijn van harte welkom aan de Stationsstraat 78.

Lees meer...

The American Country Legends

ERMELO - Wat krijg je als je wereldhits uit de Country en West Coast-muziek laat spelen door internationaal Award Winning topmuzikanten? Een gegarandeerd onvergetelijke avond! Vrijdag 9 februari spelen deze topmuzikanten in theater De Dialoog. 

Lees meer...