CBB werkt aan HSV-grootletterbijbel

ERMELO - In samenwerking met stichting Herziening Statenvertaling en uitgever & drukker Royal Jongbloed zal de CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden, komende maanden werken aan een grootletteruitgave van de Bijbel in de Herziene Statenvertaling. Daarvoor is een licentieovereenkomst ondertekend door dhr. I.A. Kole (bestuurssecretaris stichting HSV), dhr. G.J.J. Karsten (uitgever Herziene Statenvertaling en Royal Jongbloed) en dhr. G.J. Cornet (algemeen directeur CBB).

Lees meer...

Familiebedrijf geeft visitekaartje af in centrum

ERMELO - Vandaag opent een nieuwe pop-up zaak haar deuren. Meubelmakerij en stoffeerderij Klaver heeft haar intrek genomen in het pand Enk 1, middenin het centrum van Ermelo. Het bedrijf, dat sinds 2008 gevestigd is op Veldzicht, wil hiermee graag een visitekaartje afgeven.

Lees meer...

Ermelose families vertellen over hun bedrijf


ERMELO - Op zaterdag 11 augustus is er een fietstocht voor jong en oud langs een aantal boerderijen die hun staldeuren wagenwijd openzetten om te kijken, te leren, te onderzoeken en te genieten. Via de uitgestippelde fietsroutes gaan deelnemers langs bij alle deelnemende bedrijven.

Lees meer...

Pauwer introduceert zijn Pauwerkraam

ERMELO – Tijdens de tropische weken, brak de organisatie zich het hoofd hoe Proef&Beleef 2018 zo koel mogelijk te laten verlopen. Laat nu niemand rekening hebben gehouden met de pittige buien van vanmiddag waardoor de zesde Proef&Beleef in het water viel.

Lees meer...

Stempelactie van het Culinaire Hart van Ermelo groot succes

ERMELO – Klanten konden twee weken lang stempels sparen door bij alle ondernemers van De Verbinding boodschappen te doen. Vandaag, tijdens Proef&Beleef werd in ‘Het Culinaire Hart van Ermelo’ de prijzen uitgedeeld.

Lees meer...

Visser Automotive ondersteunt ambitie van vereniging

ERMELO – Fencing Ermelo, de schermvereniging die in 2015 van start ging, werd vorige week verrast met een aantal gloednieuwe mini-Fence kits. Deze worden beschikbaar gesteld door Visser Automotive uit Nijkerk.

Lees meer...

Honderd speciaalbieren om te proeven

ERMELO - De medewerkers van Burg Bieren zijn er weer klaar voor. Het eerste weekend van augustus (vrijdag & zaterdag) organiseren zij het Burg Bieren Bierfeest in Ermelo. Een uniek festival vanwege de vele aanwezige Nederlandse brouwerijen.

Lees meer...

Zintuigenprikkelende dagen bij De Struukakkers

ERMELO – Tuincentrum De Struukakkers bereidt zich al voor op het najaar. Terwijl vakantiegasten inmiddels ook de weg naar het nieuwe tuincentrum aan de Kolbaanweg weten te vinden, zijn Cobie en Adriaan Raveling bezig met de organisatie van een evenement waarbij het buitenleven centraal staat. Het tuincentrum, dat in het voorjaar verhuisde naar de Kolbaanweg tussen Ermelo en Harderwijk, is op 14 en 15 september de locatie voor verschillende proeverijen, demonstraties en workshops tijdens Proef het Buitenleven.

Lees meer...