Horecaondernemer heeft alles gedaan om coronacrisis te overleven

ERMELO - Met een brok in zijn keel en tranen in zijn ogen heeft John Schneider, eigenaar van het Sportcafé, vanavond om 18.00 uur zijn zaak gesloten. Met iedere maatregel wist deze Ermelose ondernemer mee te bewegen, maar het recente besluit van het kabinet om sportkantines te sluiten heeft hem genekt.

Lees meer...

'Voor ons staat de klant voorop, niet de cijfertjes'

ERMELO - Tomassen & Kievits wordt TK-Adviseurs met aan het roer Patrick Kappenberg en Robert Flokstra. Deze accountants namen in 2018 het bedrijf van Jeroen Kievits en Gijsbert Tomassen al over, maar nu is het tijd voor een nieuwe naam en zeer binnenkort een nieuwe website.

Lees meer...

Eerste en enige recreatiebedrijf met koninklijke plaquette

ERMELO – Recreatiepark De Paalberg is het eerste recreatiebedrijf in Nederland met het koninklijk predicaat. Koning Willem Alexander heeft dit onlangs toegekend aan het vakantiepark omdat het honderd jaar bestaat en een vooraanstaande positie heeft in de regio. Een park met Gert en Coen (vader en zoon) van den Broek aan het roer.

Lees meer...

Verzamelwinkel bloeit op tijdens coronacrisis

ERMELO - De postzegelwinkel van Cor Laanstra leek even vergane glorie, maar sinds ouderen vanwege corona veel binnen zitten, floreert de verzamelmarkt. Laanstra verhuist, mede daarom, zijn zaak volgende maand naar de Dokter Holtropstraat 102 in Ermelo. De Ermeloër (64), die even dacht aan stoppen, ziet een toekomst voor zijn handel, zeker zo lang er geen verzamelbeurzen zijn.

Lees meer...

'Nieuwe' outfit is geld waard

ERMELO - Weerman Jaap de Vries uit Ermelo voorspelt een Indian Summer, nog voldoende tijd om zomerjurkjes en korte broeken uit de kast te halen. En dat terwijl de zomercollectie nu in de aanbieding is. De Zaak van Ermelo gaat weer ruimte maken voor de wintercollectie en houdt een ludieke euro-actie.

Lees meer...

Pranger zorgt ook voor nazorg na afvaltraject

ERMELO - Op 14 september start Get Healthy weer met een Lifestyle Change. Voorheen was dat alleen in Ermelo, maar voor de zomer lanceerde ondernemer Olav Pranger deze formule ook voor de Het healthy vestiging in Harderwijk. En met succes! Afgelopen maanden draaide de Ermelose ondernemer de meest succesvolle Lifestyle Change tot nu toe, althans waar het om aantallen gaat. Pranger had bij Hoeve Kindergoed een ruime locatie geregeld voor een spectaculaire Kick-off zodat iedereen de ruimte had.

Lees meer...

Volkswagen was 'kats verrot'

ERMELO - Schattig en stoer tegelijk, dat is het Bussie van Beppy. Het iconische Volkswagenbusje is het vervoermiddel van de Ermelose Beppy Verhoef. Samen met haar man Gert-Jan heeft ze vier jaar lang gewerkt aan dit restauratieproject. Nu wil ze met het Bussie van Beppy mensen vervoeren op hun trouwdag of naar een galafeest, maar ook ’shinen’ op een Ibizamarkt. ,,Ik wil deze mooie auto niet alleen voor onszelf houden, maar delen met anderen!” aldus Beppy Verhoef.

Lees meer...