St vd Brink neemt gerenommeerd transportbedrijf uit Harkema over

ERMELO - Transportbedrijf St vd Brink kondigt met trots de overname van Land Transport in Harkema aan. De officiële ondertekening van de overname vond plaats op vrijdag 5 juli 2024. De overname, die met terugwerkende kracht per 1 januari 2024 plaatsvindt, markeert een mijlpaal in de groei en diversificatie van deze Ermelose organisatie.

Lees meer...

De belangrijkste redenen

ERMELO - Een elektrische roldeur is een essentieel onderdeel van veel garages en commerciële gebouwen. Het biedt niet alleen beveiliging, maar ook gemak en toegang tot de ruimte. Om ervoor te zorgen dat een elektrische roldeur goed blijft functioneren en veilig is, is regelmatig onderhoud noodzakelijk. In deze blog bespreken we waarom onderhoud belangrijk is en welke stappen u moet volgen bij een onderhoudsbeurt aan een elektrische roldeur.

Lees meer...

Burgemeester overhandigt certificaten aan Ermelose ondernemers

ERMELO - Gisteren heeft burgemeester Hans van Daalen van de gemeente Ermelo de FSC® en PEFC certificaten overhandigd aan Alexander van der Leeden en Kevin Stroosma, de eigenaren van Hout- en Plaatmaterialenhandel van der Leeden BV. Met vestigingen in Leerdam en Ermelo, staat het bedrijf bekend om zijn uitgebreide assortiment aan bouwmaterialen en gereedschappen, geschikt voor zowel professionele bouwbedrijven als doe-het-zelvers.

Lees meer...

Jury overwegend lovend over genomineerde ondernemers

ERMELO – Vandaag vond op het Pauwenplein de prijsuitreiking plaats van de Winkelverkiezing 2024. De negen genomineerde winkeliers en ondernemers stonden vol spanning te wachten of ze inderdaad in de prijzen waren gevallen. Want wie werd de beste ondernemer en wie heeft de mooiste of meest toegankelijke winkel?

Lees meer...

Onderweegs bedenkt signtoepassingen op maat 

ERMELO – Het is exact een jaar geleden dat ondernemer Bert Onderweegs (Calumma reclame & signcenter) Accent Druk & Sign overnam. En met succes! ,,Er was al een jarenlange intensieve samenwerking,” vertelt Onderweegs. Accent koos ervoor om meer ruimte te maken voor Green Offices. ,,Een logische stap was dat de machines verhuisden naar Calumma. Zo kwam ook Tim Gevelaar in dienst van Calumma. Het mooie is dat hij de Accent Druk & Sign relaties al heel lang kende waardoor de overname heel soepel is verlopen.”

Lees meer...

Het begon ooit met een tentje tussen de boomgaard

ERMELO – Camping & chaletpark De Hanenburg vierde afgelopen weekend haar 75e verjaardag. Wat ooit begon met een tentje tussen de boomgaarden is uitgegroeid tot een compleet park met veel voorzieningen, een plek voor veel terugkerende vakantiegasten.

Lees meer...

Stem op de beste ondernemer, de mooiste en de meest toegankelijke winkel

ERMELO - Terwijl de imposante wisselbekers nog steeds staan te stralen bij de winnaars van de vorige winkelverkiezing, begint vanaf woensdag 29 mei de nieuwe verkiezing. Jeroen van Voornveld, Riemer&Walinga en De Zaak van Ermelo zullen hun bekers moeten inleveren. Die wisselen tijdens de prijsuitreiking op 22 juni namelijk van eigenaar.

Lees meer...

Vanuit de verkeerstoren naar de woningmarkt

ERMELO – ‘Hoe kun je Jan van den Berg nu verrassen?’, vroeg echtgenote Anke zich af. Dat ging haar overigens goed af want de jubilerende makelaar was vanmiddag volkomen verrast toen hij met een mooie oude Volvo bij zijn kantoor aankwam. Er stond niet alleen veel publiek, maar ook lag er een rode loper!

Lees meer...