Hertenkamp aan de Varenlaan krijgt uitbreiding

ERMELO – Vanmiddag werd een nieuw kippenhok in het hertenkamp aan de Varenlaan officieel geopend. De opening was in aanwezigheid van de mannen van de Bosgroep Drie, die het hok gemaakt heeft, en een afvaardiging van de gemeente Ermelo.

Lees meer...

’t Speuldje, meer dan een snackbar

ERMELO – Als je als ondernemer je cafetaria tot het hoogste kunt brengen, in dit geval: beste cafetaria van Nederland, dan doe je het goed. Als je dit twee maal achter elkaar lukt, dan ben je echt goed. Maar wat als je voor de derde maal op rij wéér Cafetaria van het Jaar wordt? Het overkwam Evelien en Isabel van den Broek deze week.

Lees meer...

Nieuwe Sinterklaasboek is een ware hype

ERMELO - Schrijfster en illustratrice Charlotte Dematons heeft het kinderboek van Sinterklaas opnieuw uitgebracht. Deze herziene versie is met heel veel enthousiasme verwelkomd. Zodanig dat het in enkele weken bijna volledig is uitverkocht. Online is het inmiddels te koop tegen woekerprijzen, tot ergernis van de maakster.

Lees meer...

Mooie prijzen door lokaal te kopen

ERMELO – De eerste enthousiaste ondernemers en winkeliers hebben zich al gemeld voor deelname aan de Decemberacte van Pauwer. Samen met het Centrum Management Ermelo organiseren ze voor de vierde keer de Decemberactie. Vanaf zaterdag 18 november 2023 kan iedereen bij meer dan vijftig Ermelose ondernemers stempels krijgen om zo mee te dingen naar prachtige prijzen.

Lees meer...

‘Scheelt veel tijd die we gebruiken om mensen nog beter te helpen’

ERMELO - Nog iedere week verwelkomt De Skischuur in Ermelo nieuwe klanten in het, op het eerste oog, kleine schuurtje. Eenmaal binnen valt de verbazing vaak van de gezichten af te lezen en klinkt het regelmatig ‘We wisten helemaal niet dat deze winkel zo groot is en dat jullie zoveel spullen hebben!’ En sinds deze zomer is de Skischuur weer verder geprofessionaliseerd. Met de komst van de nieuwe Montana Saphir onderhoudsmachine kunnen er nu 35 paar ski’s per uur geslepen en gewaxt worden met een voor Nederland uniek onderhoudsprogramma.

Lees meer...

‘Zowel de bediening als de keukenbrigade staan als een huis’

ERMELO – Vandaag werd Lekker500 editie 2024 gepresenteerd bij Capital C in Amsterdam. In deze gids worden de vijfhonderd best beoordeelde Nederlandse restaurants vermeld. Toch altijd weer een spannend moment, want naast de Michelingids en de restaurantgids Gault&Milot is dit een belangrijke beoordeling. De Librije*** in Zwolle staat voor het derde jaar op nummer een. Brut172 in het limbrgse Reijmerstok (Hans van Wolde) klom van de vijfde naar de tweede plek en Tribeca** in Heeze zakte van plek twee naar drie. Hotel Landgoed Het Roode Koper in Leuvenum staat nog steeds stevig in de top, dit jaar op plaats 56.

Lees meer...

Ontspannende massages waardoor pijn vermindert

ERMELO - Dinsdag opent Noi Ritter haar Thai Massage aan de Kerklaan 10c in Ermelo. Deze, van oorsprong Thaise vrouw, is ondernemend en heeft de afgelopen jaren een  klantenkring opgebouwd met een praktijk aan huis. Vanwege de groeiende vraag heeft ze besloten een praktijk te openen in het dorp. ,,Mijn klanten komen vooral via mond-tot-mondreclame bij mij terecht," vertelt de ondernemer.

Lees meer...