Hoe vergroot je lokale zichtbaarheid?

ERMELO - Een aantal enthousiaste zelfstandig ondernemers uit Ermelo vergroten hun lokale zichtbaarheid na een bijeenkomst afgelopen vrijdag in het Work&Life Center. Liesbeth Knol-Urbach, van het Work&Life Center en Natalie Overkamp van Ermelo van NU organiseerden een workshop en met succes! Uit onderzoek blijkt dat veel, vooral startende ondernemers het moeilijk vinden om lokaal zichtbaar te worden, bijvoorbeeld via lokale media. Overkamp, reeds jarenlang actief in de lokale journalistiek leerde de ondernemers een aantal kneepjes van het vak en legde uit hoe ze kansen kunnen vergroten om in de publiciteit te komen.

Lees meer...

Kofferbakverkoop en boekenmarkt

ERMELO - Na twee jaar afwezigheid in verband met corona, organiseert kringloopwinkel De Zaak van Ermelo op zaterdag 21 mei aanstaande de eerste kofferbakverkoop van dit jaar. Op de parkeerplaats tegenover de winkel aan de Herderlaan 12 zullen zo'n 54 verkopers hun tweedehands spullen verkopen vanuit de kofferbak van hun auto's.

Lees meer...

'Hoe stappen we niet met z'n allen in de sneltrein?'

ERMELO - Het sociale leven, na Corona, komt bij de meeste mensen weer op gang. Want hoeveel hectiek en zorgen Covid-19 met zich meebracht, er waren ook mensen die de 'verplichte rust' enorm konden waarderen. Van elk weekend een agenda vol met sociale activiteiten naar opeens gedwongen tijd met jezelf of je gezin doorbrengen. Maar deze fase is voorbij en er wordt gretig gebruik gemaakt van de gelegenheid elkaar weer te ontmoeten. Bijeenkomsten, borrels, etentjes, feestjes. Maar hoe houd je de balans en bewaar je wat van die tijd voor jezelf?

Lees meer...

Nieuwe looks en nieuw logo   

ERMELO – De opticien op het Pauwenplein heeft een nieuwe naam en nieuwe looks. Voor ondernemers Alex en Lorraine van Marrum reden genoeg voor een feestje. Iedereen is van harte uitgenodigd dit op zaterdagmiddag 14 mei mee te vieren. Eyefashion Ermelo is de nieuwe naam die sinds kort aan de gevel prijkt.

Lees meer...

Feestelijke jubileumdagen bij populaire hobbywinkel

ERMELO – Op donderdag 5 mei viert CreabyBea haar tienjarig bestaan. Wat begon als uit de hand gelopen hobby resulteerde in een speciaalzaak waar mensen uit de regio met regelmaat naar toe komen.

Lees meer...

Boerderijwinkel De Grote Koekoek verkoopt nieuw streekproduct 

ERMELO/ LEUVENUM - Sinds een week ligt de rauwmelkse kaas te ponken in boerderijwinkel De Grote Koekoek aan de Jonkheer Dr Sandbergweg 68 in Leuvenum. En de melkveehouders Eric en Eefje Meihuizen zijn er maar wat trots op. ,,Kaas van de melk van onze eigen koeien, dat wilden we eigenlijk al veel langer”, vertelt Eefje Meihuizen, ,,en nu is het dan toch gelukt. We zijn er echt blij mee. Zeker ook omdat het heel goed smaakt!”

Lees meer...

'Mooi resultaat aan Julianalaan 27'

ERMELO - Binnenkort verhuist apotheek de Witte Pauw naar de nieuwe locatie in het gezondheidscentrum Salem. Laleh Rahmani begon enige jaren geleden haar praktijk in het gezondheidscentrum De Witte Pauw aan de Kerklaan in Ermelo. Dit was een tijdelijke locatie met het doel gezamenlijk nieuwbouw te plegen op een daarvoor geschikte plek. Het heeft een paar jaar gekost om een geschikte plek te vinden, maar niet zonder resultaat. Aan de Julianalaan 27 in Ermelo is een prachtig nieuw gezondheidscentrum gebouwd, waarin ook een hele mooie plek is gecreëerd voor de apotheek.

Lees meer...

Ladies Night trekt veel dames naar de jubilerende kringloopwinkel

ERMELO - Het was 'full house' tijdens de Ladies Night afgelopen donderdagavond. ,,We hebben 376 bezoekers ontvangen," vertelt ondernemer Ron van Bruggen van De Zaak van Ermelo. ,,Het heeft onze verwachtingen overtroffen." Natuurlijk hoopten de organisatoren dat er veel mensen op af zouden komen, maar men hield ook nog rekening met enige terughoudendheid. ,,Mensen zijn er gelukkig weer helemaal aan toe!" aldus de enthousiaste ondernemer.

Lees meer...