Anke Hamstra verzorgt al 12,5 jaar met passie Zumbalessen

ERMELO - Funkyfit bestaat 12,5 jaar. Eigenaar Anke Hamstra verzorgt hier lessen Zumba, een vorm van fitness. Zelf spreekt ze over eenvoudige dansmoves op heerlijke opzwepende muziek. Daardoor vergeten de deelnemers dat ze eigenlijk keihard aan het trainen zijn. Hamstra doet dat vijf keer per week vol enthousiasme.

Lees meer...

‘Trots op mijn team, wat zij afgelopen tijd gepresteerd hebben’

ERMELO – Gisteren presenteerde Lekker Top-500 de culinaire ranglijst van vijfhonderd beste restaurants van Nederland. Op nummer 1 staat De Librije*** uit Zwolle, op nummer 2 staat Tribeca*** uit Heeze en Inter Scaldes*** uit Kruiningen van patron-cuisinier Jannis Brevet staat in deze editie op nummer 3, vorig jaar nog op nummer 1. In de Lekker Top-500 worden de restaurants in Nederland volledig onafhankelijk gewaardeerd. Dat gebeurt al vanaf 1977. Het sterrenrestaurant Het Roode Koper* uit Leuvenum heeft dit jaar de voor hen hoogste notering behaald, het staat op plaats 42.

Lees meer...

St vd Brink wil CO2-uitstoot verder reduceren 

ERMELO - Transportbedrijf St vd Brink wil koploper zijn in de transportbranche als het gaat om duurzaamheid. Daarom legt het Ermelose bedrijf zichzelf een hoge milieudoelstelling op. Het bedrijf wil in 2025 minstens 50% CO2-uitstoot reduceren t.o.v. 2020. Het bedrijf zet hierbij een heel scala aan doelgerichte duurzame middelen in die zich richten op warehousing, innovaties op het gebied van brandstof en voertuigen en intensieve samenwerkingen met leveranciers én klanten. 

Lees meer...

'Wethouder verdient alle credits'

ERMELO - Meer dan twaalf jaar is vastgoedondernemer Bert van den Brink er al mee bezig, maar deze week kreeg hij eindelijk positief bericht. De plannen om een hotel en een evenementenhal op Strand Horst te realiseren zijn, net als de rest van het bestemmingsplan, eindelijk goedgekeurd. De Raad van State heeft alle bezwaren van ongegrond verklaard. Van den Brink is ontzettend blij. ,,Wethouder Hans de Haan heeft zich hier enorm voor ingezet. Hij verdient echt de credits,” aldus Van den Brink.

Lees meer...

De Grote Koekoek start boerderijwinkel

ERMELO - Na maanden klussen en verbouwen was het voor de Eefje en Eric Meihuizen-Kuyt dan eindelijk zover; de deuren van hun boerderijwinkel werden geopend. De boerderijwinkel is te vinden aan de Sandbergweg 68 op landgoed Sandberg van Leuvenum en gevestigd bij één van de pachtboerderijen op het landgoed.

Lees meer...

'We wekken hiermee energie op voor zo’n duizend huishoudens'

ERMELO/ REGIO - Van maandag 15 tot en met zaterdag 20 november is het voor de 24e keer de Nationale Week van de Ondernemer. Daarom deze week extra aandacht voor een aantal ondernemers. En omdat duurzaamheid ook een belangrijk thema is deze dagen nemen we vandaag een kijkje bij de Aalbertshoeve.

Lees meer...

Ermelose sportspeciaalzaak heeft voorbeeldfunctie  

ERMELO – Niet de mooiste winkel van Ermelo, nee Intersport is zelfs de mooiste winkel van Nederland. Met het nieuwste Store Concept 2.0 is Intersport Ermelo daarom gekozen als voorbeeldwinkel voor een internationale campagne. Wim en John Meijers verhuisden twee jaar geleden naar een gloednieuw pand aan de Stationsstraat 129. Het werd een supermoderne winkel met een schitterende uitstraling.

Lees meer...

‘Dat wordt feest om al onze stemmers en klanten te bedanken’

ERMELO - Het zou natuurlijk een bekroning op hun werk zijn als Eveline en Isabel van den Broek in hun jubileumjaar ook nog zouden worden uitgekozen tot beste cafetaria van 2021. Nog meer eer dan in 2014 toen ze ook al een eerste prijs behaalden, maar dat was voor de Leukste Snackbar van Ermelo én Gelderland. Toch weer anders. En laten ze nu vanavond inderdaad uitgeroepen zijn tot beste Cafetaria van Ermelo en ook van Gelderland. En tot hun grootste verrassing ook als beste van Nederland.

Lees meer...

'Het brengt je in gebieden waar je anders nooit komt'

ERMELO – Van den Brink Onroerend Goed is kledingsponsor van het Global Cycling Team Nederland. De renners zijn net teruggekeerd uit Burkina Faso waar ze meereden in de tiendaagse Tour du Faso. De Ermelose ondernemer Bert van den Brink vindt het leuk om met professionele tenues zijn steentje bij te kunnen dragen.

Lees meer...