Locatie met truckparking en waterstoftankstation

ERMELO - De bedrijvenkring Ermelo (BKE) wil langs de A28-corridor ruimte ontwikkelen voor transport- en logistieke bedrijven. ,,Daar zijn ze optimaal gevestigd voor de ritten op langere afstand, nationaal en internationaal,” vertelt Roel Oosterhoff namens de BKE. ,,Een nieuwe locatie voor trucks biedt mogelijkheden faciliteiten te creëren die nu al gewenst zijn, zoals een truckparking, waar de auto’s veilig staan en de chauffeurs kunnen eten, verblijven, recreëren en slapen.”

Lees meer...

Ondernemers Van Heukelum trekken stoute schoenen aan

ERMELO - In het winkelpand waar tot voor kort Leene Schoenen & Tassen gevestigd was, komt weer een schoenenwinkel. De etalage is inmiddels dichtgeplakt en initiatiefnemers bouwen de spanning op met afbeeldingen van hippe dames- en herenschoenen.

Lees meer...

Klanten kraken de kluiscode

ERMELO - Veel belangstellenden kwamen afgelopen weekend een kijkje nemen in het nieuwe winkelpand van TechnoVision, de Witgoedspecialist. Na weken van bouwen en verbouwen openden ondernemers Aard van de Kamp en Michaël van Dijk vrijdagavond het pand aan de Stationsstraat 41.

Lees meer...

 

Biologische bestrijding van buxusmot

ERMELO – De buxus is nog altijd een populaire plant, maar nu buxusmotten zich in grote getale voortplanten wordt er gezocht naar alternatieven. ,,Onzin,” zegt Adriaan Raveling, eigenaar van Tuincentrum De Struukakkers in Ermelo. ,,De buxus hoeft niet in de ban. Met de juiste maatregelen kan een buxushaag prima overleven.”

Lees meer...

'Reparatie blijft op één'

ERMELO – Techno Vision verhuist naar de winkelstraat. De ondernemers Aard van de Kamp en Michaël van Dijk sluiten zich aan bij de inkooporganisatie de Witgoedspecialist. In de nieuwe winkel staat service hoog in het vaandel en blijft reparatie op één, maar daarnaast kunnen klanten er ook terecht voor een breed assortiment wasmachines, koffiezetapparaten en stofzuigers.

Lees meer...

Jonge ondernemer in tv-programma

ERMELO - Begin dit jaar draaiden de camera's van de makers van het RTL4 programma Van Passie Naar Droombaan bij Douchezaak in Ermelo. Presentatrice Tatjana Maul vroeg de Ermelose ondernemer Wilbert Foppen figuurlijk het hemd van zijn lijf. Aanstaande zaterdagmiddag worden om 16.00 uur de filmopnames uitgezonden.

Lees meer...

Duo maakt bijzonder promotiefilmpje

ERMELO - Ze zijn beiden 18 jaar, creatief en vooral visueel ingesteld. Sterre Roza en Karel Epskamp hebben onlangs Skar Media opgericht, een eigen onderneming gespecialiseerd in video. Grafisch gezien hebben ze overigens ook het nodige talent. De jongeren ontwerpen logo’s voor bedrijven, maar ook promotiefilmpjes. Voor hen wordt zaterdag de rode loper uitgerold.

Lees meer...