Jaap en Henny van Slooten met pensioen

ERMELO - Hartverwarmend waren alle woorden en cadeaus die Jaap en Henny van Slooten de afgelopen dagen mochten ontvangen. Het ondernemersechtpaar draaide vanavond voor de laatste keer de deur van hun Etos winkel dicht. Na 44 jaar in het drogisterijvak te hebben gezeten gaat het stel nu met pensioen.

Lees meer...

Openingsfeestje met acties en cadeautjes

ERMELO – Morgen sluiten Jaap en Henny van Sloten de deuren van hun Etos winkel. Een week later, op zaterdag 3 maart om 9.00 uur gaat twee deuren verder een gloednieuwe Etos open. Winkelmanager Ron van der Poel en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. ,,We houden een gezellig openingsfeestje. Er zijn leuke acties en we trakteren op gratis producten.”

Lees meer...

Sponsoractie om kinderen in armoede een verjaardag te geven

ERMELO - Uit onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau blijkt dat 61.000 kinderen in Nederland sociaal worden uitgesloten omdat ze opgroeien in armoede. Ze zitten niet op een sport, niet op muziekles, gaan niet mee met schooluitjes en vieren nooit hun verjaardag. ,,Verschrikkelijk toch!" zegt ondernemer Gretha Verbaas van Bruna Ermelo. ,,Daarom komen we graag in actie voor deze kinderen."

Lees meer...

Gert Boonen weer terug in Ermelo

ERMELO – Ze hebben er zin in, Jan-Andries van Bentum en Gert Boonen staan op het punt om De Schout van Ermel om te turnen in De Boterlap. Het is al een beproefd concept in Harderwijk en Ermelo is er nu ook rijp voor.

Lees meer...

Kinderkledingzaak voor pre-born tot jongvolwassenen 

ERMELO - Aanstaande woensdag opent That’s It een nieuw ingerichte winkel in de Stationsstraat 85 in Ermelo. Tegelijkertijd sluit ondernemer Ditty Jansen de deur van Stationsstraat 87. Jansen, die ooit begon met kledingparty’s, wil meer de focus op één winkel met beter overzicht.

Lees meer...

Los Primos, een dj-duo met ambitie

ERMELO - Vandaag lanceren ze hun eerste videoclip; een nummer in samenwerking met J. Ward Brew. We hebben het over Los Primos, de neven Jordy van Loo (Ermelo) en Danny Roozendaal (Huizen). Beiden genoten van het dj’s en samen stonden ze al op menig feestje. Inmiddels is de ambitie groot en willen ze de wereld veroveren met hun zomerse muziek. Terwijl de buitentemperatuur onder het vriespunt daalt willen Van Loo en Roozendaal de warmte brengen met Spaanse/ zuidelijke muziek.

Lees meer...

Koks winnen kookwedstrijden tijdens EvenTT Culinair Assen

ERMELO – De keukenbrigade van Hotel Landgoed Het Roode Koper blijft zich in de prijzen koken. Op het Horeca EvenTT Curlinair in Assen, wonnen David de Jong, Joery Hop, Bas Smit, Kevin Reijerse en Gert van der Heijden afgelopen dagen diverse prijzen. Een Top EvenTT voor Het Roode Koper.

Lees meer...

The Poolhouse in Leuvenumse bossen

ERMELO - Op het ruim 100 jaar oude landgoed Het Roode Koper is nu 'The Poolhouse' geopend. Zowel hotelgasten als daggasten kunnen hier mondain genieten bij het bijzondere buitenzwembad met bar en loungeterras. Ook is hier een tweede restaurant, met een zelfstandig keukenteam onder leiding van chef-kok Dennis van den Beld. ,,Hier komen ontspanning en culinaire verwennerij samen," aldus Yolanda en Jon-Ivar Sörensen, derde generatie eigenaren van het familiebedrijf.

Lees meer...