Vrachtbaan werft en selecteert toekomstige chauffeurs

ERMELO - Vrachtbaan (onderdeel van de Van Buuren Opleidingen Groep) uit Ermelo heeft de Biggest Growth Award 2019 gewonnen. Uit 240 landelijke intermediairs heeft Vrachtbaan – dienstverlener in opleiding- en werktrajecten in Transport en Logistiek – in 2018 overall de beste prestaties geleverd.

Lees meer...

'Een vak dat je niet uit boekjes leert'

ERMELO - Jasper Vijfhuizen is een jonge ondernemer met een nuchtere kijk, juridische kennis en veel interesse in ruimtelijke ontwikkelingen. Hij begon als rentmeester, werkte daarna als adviseur bij een accountantskantoor, maar uiteindelijk startte Vijfhuizen een jaar geleden zijn eigen bedrijf Cræft advies in Ermelo.

Lees meer...

Onderzoek therapie-intensiteit na gebroken heup

ERMELO - Het team van Fysiotherapiepraktijk Ermelo is vanaf deze week verder uitgebreid met Jelle van den Brink. Hij is onlangs afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie in Leiden en heeft veel ervaring opgedaan tijdens zijn laatste stage bij het Korps Mariniers in Doorn. Van den Brink heeft zijn scriptie geschreven in samenwerking met het HMC Bronovo in Den Haag.

Lees meer...

iDevice voor betrouwbare service

ERMELO – Ermeloër Luuk de Vries (24) werkt in zijn bedrijf iDevice als een kok in een open keuken: een iPhone of iPad wordt gerepareerd waar de klant gewoon bij is. De Vries is gespecialiseerd in Apple en is eigenaar van een van de drie iDevicewinkels in Gelderland.

Lees meer...

Koks hebben eer hoog te houden

ERMELO - Van 11 t/m 13 februari wordt de twaalfde editie van Horeca EvenTT, dé vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie gehouden. Onderdeel van de beurs is het EvenTTCulinair waarbij een aantal kookwedstijden worden gehouden. Twee koks en een manager van Hotel Het Roode Koper nemen daaraan deel. 

Lees meer...