‘Tattooshop is niet louche’

 

ERMELO - Vrijdag 27 oktober opent de tweede tattooshop in Ermelo: Ivy’s Ink Tattooshop aan de Kerklaan 10 c. Ivy Postma is geen onbekende in Ermelo, eerder had ze al een kleine tattoostudio aan de Weegakker.

Lees meer...

Kinderboekenweek een groot feest

ERMELO - Het is niet onopgemerkt voorbij gegaan, de Kinderboekenweek. Dit jaar schreef Janneke Schotveld samen met Annet Schaap het Kinderboekenweekgeschenk. Om dat te vieren gingen zij tijdens deze bijzondere week sámen op tournee, door heel Nederland. Eindpunt van de tour was Ermelo.

Lees meer...

Diensten zonder beperkingen

ERMELO - In de regio Noordwest-Veluwe is CIF een campagne gestart om bedrijven en particulieren in de buitengebieden aan te sluiten op glasvezel. Met de vele recreatieparken, horeca en bedrijven die in het buitengebied gevestigd zijn is deze regio uniek, waarbij een glasvezelnetwerk voor particulieren (FttH) te beperkt is voor het aantal diensten. Door de afgesloten overeenkomst kan Matrix zakelijke glasvezel (FttO) en bijbehorende diensten leveren zonder beperkingen.

Lees meer...

Tachtig standhouders met authentieke producten 

ERMELO - Op zaterdag 21 oktober organiseert Streekevenementen in de Stationsstraat in Ermelo de Herfstmarkt met meer dan tachtig standhouders. Daarnaast zullen er op het Raadhuisplein roofvogeldemonstraties gehouden worden.

Lees meer...

SamenWerkend Ermelo reikt luchtfoto uit

ERMELO - Marten Kok, van Advocatenkantoor M.A.D. Kok, ontving gisteren uit handen van ambassadeur Herman Bolhuis een luchtfoto van zijn kantoor. Deze foto had Kok gewonnen tijdens de Bedrijvenbeurs met een spel van Samen Werkend Ermelo. 

Lees meer...

Haarstudio viert 25-jarig jubileum

ERMELO - Het klinkt niet logisch, maar wie vet wil verliezen kan naar Haarstudio Capelli. Ondernemer Geke Siccama, eigenaar van Capelli, heeft het bedrijf uitgebreid met een Body-wizard cryolipolyse behandeling. Door het vet plaatselijk te bevriezen wordt het op een natuurlijke manier uit het lichaam afgevoerd.

Lees meer...

'Tijd is rijp om in actie te komen'

ERMELO - Nederland moet fors inzetten op duurzame energie. De komende dertig jaar moet er enorm worden geïnvesteerd in de overgang naar een groene energievoorziening. Ook lokaal worden er stappen gemaakt.,,We hebben in Ermelo mooie voorbeelden,” zegt Heimen van Diest, voorzitter van de BedrijvenKring Ermelo (BKE). ,,Maar het is nu tijd om met zijn allen in actie te komen.” Daarom werd er maandagmiddag een mini-symposium georganiseerd in de Heerlickheijd van Ermelo.

Lees meer...