Traumahelikopter kwam ter plaatse 

ERMELO - Donderdagmiddag is er bij het verpakkingsbedrijf Smurfit Kappa aan de Oude Telgterweg een medewerker zwaargewond geraakt. De man raakte bekneld in een van de machines en zou vast zijn komen te zitten in een machine in de productiehal. Collega's alarmeerden 112 en de hulpdiensten waren snel ter plaatse.

Lees meer...

Bij conflict dreigt chauffeur met vuurwapen

ERMELO – De Puttense politie werd vanmorgen omstreeks 11.00 uur naar de Lokhorstweg gestuurd omdat er bij een conflict iemand bedreigt zou zijn door een vrachtwagenchauffeur met een vuurwapen. Na veelvuldig inpraten werd de 34-jarige chauffeur aangehouden.

Lees meer...

Burgernet roept iedereen op uit te zien

ERMELO – Vanmiddag om 16.00 uur ging er een melding vanuit Burgernet uit over een vermiste man in Ermelo. Het gaat om een 62-jarige man. De politie zette meerdere hulpmiddelen in om deze man te vinden. De vermiste man werd vanavond op de heide aangetroffen en naar het ziekenhuis vervoerd.

Lees meer...

Politie zoekt getuigen

ERMELO - Terwijl medewerkers van Urbach Installatietechniek bezig zijn met werkzaamheden aan de Flamullalaan in Ermelo, stelen dieven gereedschap uit de bus. ,,Het was een kwestie van even heen en weer lopen,” vertelt Geuko Urbach, eigenaar van het bedrijf.

De dieven sloegen donderdagmiddag hun slag tussen 12.50 en 13.20 uur. De politie roept iedereen op die iets gezien heeft, zich te melden. ,,Het vervelendst is dat je nu niet door kunt werken omdat je geen gereedschap hebt,” aldus Urbach. Ook het gezeur ervan en de tijd met alle afhandelingen zijn voor de ondernemer lastig. Urbach hoopt dat iemand iets opvallends heeft gezien dat de politie verder kan helpen. Het is niet de eerste keer dat dieven op deze manier toeslaan. Wie informatie heeft kan contact opnemen met de politie op 0900-8844.

Stijging aantal diefstallen e-bikes

ERMELO - De politie heeft drie mannen aangehouden na een reeks diefstallen van e-bikes in de omgeving van Ermelo. Het gaat om een 32-jarige man uit Ermelo en twee mannen (34 en 36) zonder vaste woon of verblijfplaats.

Lees meer...

Oorzaak brand nog onbekend

ERMELO – En weer was er brand in een chalet op vakantiepark De Doppenberg aan de Buitenbrinkweg 4. Vanmorgen omstreeks elf uur is een recreatiewoning met rieten kap op het park uitgebrand. De brandweer rukte met drie wagens uit om de brand te blussen.

Lees meer...