Vrouw komt ten val op rotonde 

ERMELO - Maandag is een automobilist doorgereden na een ongeval op de rotonde Leuvenumseweg/ Stationsstraat. De politie is daarom op zoek naar bestuurder van een wit voertuig met grote gele belettering op de zijkant.

Lees meer...

Korps Ermelo voorziet collega's van bluswater

ERMELO/ HARDERWIJK - In Harderwijk is vrijdagmiddag in een fabriekshal aan de Industrieweg een grote brand uitgebroken. Naast de brandweer uit Harderwijk zijn ook eenheden uit Hierden en Ermelo uitgerukt.

Lees meer...

Omwonenden hoorden glasgerinkel 

ERMELO - Vanmorgen in alle vroegte is er een inbraak gepleegd bij Restaurant Grand Café Peacock's in Ermelo. Even voor vier uur werden omwonenden opgeschrikt door het geluid van glasgerinkel en zij waarschuwden de politie. Deze was snel ter plaatse, maar de daders waren al vertrokken.

Lees meer...

Kind ernstig gewond

ERMELO - Zondagmiddag is een peuter ernstig gewond geraakt bij een ongeval op een erf aan de Oude Telgterweg. Het ongeval gebeurde rond 16.30 uur. De moeder wilde het terrein verlaten en heeft bij het wegrijden haar kind geraakt.

Lees meer...

Harderwijker aangehouden op verdenking van mishandeling

ERMELO - De politie heeft op zondag 22 april rond 03.30 uur een 19-jarige jongen uit Harderwijk aangehouden op verdenking van mishandeling van een 18-jarige jongen uit Ermelo.

Lees meer...

Daders vluchten zonder buit

 

ERMELO - Vanmorgen, omstreeks 4.45 uur werd er een snelkraak gepleegd bij juwelier Van Dam in De Enk. De vijf daders vluchtten zonder buit in een donkere Volvo V40. 

Lees meer...