Proces-verbaal tegen 39-jarige Ermeloër

ERMELO - Gisteren trof de politie 102 kg vuurwerk aan op een zolder van een woning. Kort daarvoor was er een melding geweest. Wijkagent Jurion Veenstra onderstreept dat de veiligheidsrisico's in dit soort gevallen heel groot is. ,,Het was in de wijk Sportlaan/ Cronjéstraat. We hebben het vuurwerk direct in beslag genomen."

Lees meer...

Verdachte aangehouden in Stationsstraat

ERMELO – Gisteravond kwam er bij de politie een melding binnen dat er een man met een mes door de Stationsstraat liep. Daarbij riep hij dat hij mensen ging doden. ‘Hij werd met gepast geweld aangehouden’, zo meldt wijkagent Jurion Veenstra op Facebook.

Lees meer...

ERMELO - Afgelopen weekend is er een reeks vernielingen aangericht. Zo zijn bloembakken bij de muziektent op 't Weitje gesloopt. Ook zijn er bij verschillende speeltuinen vernielingen aangericht. De politie West Veluwe maakt hier melding van via Instagram.

Lees meer...

Tuinfeest jongeren gaat maar nét goed

ERMELO – Op de Groene Allee is gisteravond een tuinfeest van jongeren maar net goed afgelopen. Wijkagent Jurion Veenstra meldt op facebook dat onder invloed van alcohol en drugs een brandende jerrycan benzine in het zwembad werd gegooid.

Lees meer...

Achthonderd planten vernietigd

ERMELO – In een loods op bungalowpark De Ploeg aan de Haspel is donderdagmiddag een hennepkwekerij aangetroffen. De politie heeft onderzoek verricht naar aanleiding van klachten over een sterke wietlucht.

Lees meer...

'Laten we zuinig zijn op de versoepelingen' 

ERMELO - Vrijdagavond zijn drie mannen in Ermelo aangehouden voor mishandeling en belediging. Het gebeurde tijdens de eerste uitgaansavond. ,,De kroegen mochten hun gasten eindelijk weer ontvangen,” zegt wijkagent Alex Braakenburg via social media. ,,Eindelijk mogen deze horeca-mensen weer doen waar hun passie ligt. Ook de gasten hebben lang moeten wachten.”

Lees meer...

Appartementen preventief ontruimd

ERMELO - Vanmorgen om 11.25 uur kreeg het brandweerkorps Ermelo melding van een gaslucht aan de Dr Holtropstraat. Er was een gaslek in de recent geopende kapsalon.

Lees meer...

Ermelose opgepakt na ruzie in Harderwijk

ERMELO/ HARDERWIJK - Een 19-jarige vrouw uit Ermelo en een 23-jarige man uit Harderwijk zijn in de nacht van zaterdag 5 juni op zondag 6 juni aangehouden voor belediging en mishandelijk van politieagenten. Het tweetal werd net na middernacht in de Vijhestraat in Harderwijk opgepakt.

Lees meer...

Politie zoekt getuigen

ERMELO - Tussen vrijdag 21 mei, 21.00 uur en zaterdag 22 mei, 10.50 uur zijn vanuit een loods aan de Palmbosweg te Ermelo, een negental buitenboordmotoren en staartstukken van motoren weggenomen.

Lees meer...