Met elkaar: aanpak verward gedrag

ERMELO – GGz Centraal lost de politieke wens in om snel werk te maken van zorg voor personen met verward gedrag. Er komt een GGz-triagist op de gemeenschappelijke 112-meldkamer in Flevoland. De triagist regelt indien nodig binnen zestig minuten een psychiatrisch hulpverlener van ons bij personen met verward gedrag.

Lees meer...

Wapen wordt vernietigd, eigenaar door naar HALT

ERMELO – Wijkagent Instellingen Jurion Veenstra heeft vanmiddag bij een jongen een nep Walther P99, het dienstpistool van de politie, in beslag genomen. Dit zeer echt gelijkend speelgoed is verboden.

Lees meer...

Macbook bevat unieke muziekopnames

ERMELO - Vrijdagavond werd er ingebroken in het huis aan de Maximalaan 5 in Ermelo. Twee mannen gingen er met een Macbook, enkele sieraden, een camera en telefoons vandaar. ,,Op mijn Macbook staat de back-up van muziekopnames van onze Ierse Folkband,” vertelt Hans Jonkman, zichtbaar aangedaan. ,,De cd zou over twee weken ter perse gaan. Het ruwe materiaal is nu verloren.”

Lees meer...

Verdachte aangehouden voor betrokkenheid

ERMELO – In een woning aan de Magnolialaan in Ermelo heeft de politie gisteravond een levenloos lichaam aangetroffen. Het is niet duidelijk wat de doodsoorzaak is. De politie hield even later een 61-jarige man uit Ermelo aan. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de overleden persoon.

Lees meer...