Politie vermoedt brandstichting

ERMELO – Vannacht kreeg de meldkamer rond 00.30 uur melding van een voertuigbrand op de parkeerplaats De Struikakkers. De brandweer was snel ter plaatse en trof daar een brandende bestelbus aan.

Lees meer...

‘Deze respectloze hufters moeten gepakt worden’

ERMELO – In de nacht van zondag op maandag is er ingebroken in de Christelijke Gereformeerde Kerk aan de Frederik Hendriklaan. Aangezien er geen geld in de kerk te vinden was, is de buit waarschijnlijk gering.

Lees meer...

Bewakingscarmera’s ontmaskeren dader

ERMELO – De politierechter te Zutphen heeft vanmorgen de 80-jarige Ermeloër J.L. veroordeeld tot een voorwaardelijke boete van 600 euro. L. kreeg deze boete omdat hij in de periode van april tot en met september 2020 meerdere Boeddhabeelden heeft vernield.

Lees meer...

Agenten ontdekten het duo tijdens controle in Ermelo

ERMELO/ HARDERWIJK - De politie heeft dinsdagmiddag 8 december twee mannen (21 en 24) uit Harderwijk aangehouden na de vondst van 840 nitraten en 60 cobra’s. Het zware, illegale vuurwerk lag grotendeels opgeslagen in een kelderbox.

Lees meer...

Werknemers ontdekken brand 

ERMELO - Vanmorgen, rond 6.30 uur, rukte het Ermelose brandweerkorps uit vanwege een brandmelding in een vrijstaande woning aan de Hamburgerweg. De brand werd ontdekt door medewerkers van het bouwbedrijf die op deze locatie een verbouwing uitvoeren.

Lees meer...

Duizenden euro’s gestolen, ook in Ermelo

ERMELO/ALMERE – Zaterdag 28 november heeft de politie na lang onderzoek een man van 44 jaar, zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden in een hotel in Almere. Alleen al in Gelderland, waaronder in Ermelo, wordt hij verdacht van zeker elf zaken van pinpasfraude. 

Lees meer...

Politie houdt één verdachte aan

ERMELO - Vanmorgen is er in alle vroegte ingebroken in een woning aan de Hamburgerweg in Ermelo. De politie heeft inmiddels een verdachte aangehouden. Maar men zoekt nog een tweede persoon.

Lees meer...