Brandstichting wordt niet uitgesloten

ERMELO - Vanmorgen om 04.27 uur kreeg de brandweer Ermelo melding van een autobrand in de Floraweg. Het bleek te gaan om een geparkeerde auto die aan de voorzijde volledig in brand stond.

Lees meer...

Brandweer bevrijdt chauffeur uit bus

ERMELO – Een buschauffeur van Syntus is woensdagavond rond 22.00 uur op de Putterweg in Ermelo tegen een boom gereden. De brandweer heeft de chauffeur uit de bus gehaald, hij is overgebracht naar het St Jansdal ziekenhuis.

Lees meer...

Gemeente kan drugsdealer dwangsom opleggen

ERMELO – Dinsdagavond, na afloop van de Zomeravondbraderie, is in het Ermelose uitgaansleven een Harderwijkse harddrugsdealer aangehouden. De man pleegde zwaar verzet en de politie werd gehinderd door twee omstanders die de dealer kenden.

Lees meer...

Draaideurcrimineel in bezit van inbrekerswerktuig

ERMELO - Een autokraker(25) uit Ermelo is door alertheid van mensen in Drielanden, Harderwijk, aangehouden. ,,Nog nét niet ingebroken,” meldde wijkagent Jelle van Heerikhuize.

Lees meer...

Eén verdachte aangehouden

ERMELO – Vrijdagavond hebben twee gewapende mannen even voor elf uur Eetcafé De Vos overvallen. Meerdere politie eenheden werden ingezet en de politiehelikopter cirkelde geruime tijd boven Ermelo. Een arrestant is aangehouden.

Lees meer...

Politie blij met oplettende buren

ERMELO/ EDE - Buren die een extra oogje in het zeil houden als je op vakantie bent, daar kun je veel aan hebben. Afgelopen nacht werden er in Gelderland vier inbrekers opgepakt nadat buren iets verdachts hadden gezien. Dat gebeurde in Ede, Ermelo en Vuren.

Lees meer...

Daders hebben zich laten insluiten

ERMELO – Gisteravond, circa half acht, is er geprobeerd twee kluizen uit de kantoren in gebouw Hoogstede, achter De Hooge Riet op landgoed Veldwijk, te stelen. Een van de kluizen is tijdens de vlucht achter gebleven.

Lees meer...

Jongen overgebracht naar politiebureau

ERMELO/ ’t HARDE - Vanmorgen is een Ermelose jongen (15) op heterdaad betrapt tijdens een woninginbraak in 't Harde. Hij sloeg op de vlucht, maar met inzet van meerdere eenheden kon men na een flinke zoektocht de verdachte aanhouden.

Lees meer...

Automobiliste viel in slaap

ERMELO - Een vrouw(30) uit Oss heeft in de nacht van zaterdag op zondag een ongeluk veroorzaakt op de A28 ter hoogte van Ermelo. Waarschijnlijk is ze achter het stuur in slaap gevallen.

Lees meer...