Mannen uit Litouwen zijn mogelijk onderdeel van bende

ERMELO/ SOEST - Twee mannen uit Litouwen zijn afgeiopen week aangehouden in verband met een reeks auto-inbraken. Deze mannen, die mogelijk onderdeel uitmaken van een bende, hebben ook in Ermelo en Putten toegeslagen.

Lees meer...

Zoekactie leidde naar Ermelo

ERMELO/ AMERSFOORT - De politie heeft afgelopen zaterdag een 32-jarige man uit Amersfoort in Ermelo aangehouden op verdenking van een aanranding. Dit moet zijn gebeurd in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 februari in Amersfoort.

Lees meer...

Autobrand door eigenaar geblust 

ERMELO - De meldkamer kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 3.45 uur melding van een autobrand aan de Gelreweg in Ermelo. Politie en brandweer waren snel ter plaatse. Daar was de eigenaar van de rode Peugeot al aan het blussen met een brandblusser. De brandweer verzorgde de nacontrole. De brand is vermoedelijk aangestoken.

De politie is gestart met een uitgebreid onderzoek en zette het gebied af met linten. Het sporenonderzoek wordt vandaag voortgezet en de politie zal de auto meenemen. Of het werkelijk brandstichting is, zal uit nader onderzoek moeten blijken.

Politie onderzoek sluit misdrijf uit

Ermelo – Vanmiddag werden rond 16.00 uur de hulpdiensten ingeschakeld voor een levenloos gevonden lichaam aan de Paul Krugerweg. De traumahelikopter werd opgeroepen. Uit nader onderzoek blijkt het niet om een misdrijf te gaan. 

Lees meer...

Marktkoopman ziet wagen in vlammen opgaan

ERMELO - Kaasboer Chris van Koerten uit Ermelo zag op eerste paasdag zijn kaaswagen in vlammen opgaan. Ondanks dat de brandweer snel ter plaatse was, kon men grote schade aan de marktwagen, die geparkeerd stond op de oprit naast zijn woning aan de Hamburgerweg, niet voorkomen. 

Lees meer...

Dieven maakten voor tonnen buit

ERMELO/ UTRECHT - Scholen in Arnhem, Apeldoorn en Ermelo werden vanaf augustus vorig jaar slachtoffer van wel heel brutale dieven. Zij liepen scholen binnen en namen karren vol tablets, laptops en computerapparatuur mee. In totaal werd er voor tonnen buitgemaakt. Vanochtend is een 39-jarige man uit Utrecht aangehouden die wordt verdacht de diefstallen te hebben gepleegd.

Lees meer...

Medewerker gemeente veroorzaakt brand bij onkruidbeheer

ERMELO – Maandagmiddag kreeg de meldkamer melding van brand net buiten winkelcentrum De Enk in Ermelo. Brandweerlieden waren snel ter plaatse, maar blussen was niet meer nodig. De eigenaar van de Hema, Stephan Blankenaauw, had het vuur inmiddels gedoofd.

Lees meer...