'Park is moeilijk te bereiken voor hulpdiensten'

ERMELO - Een houten chalet op bungalowpark De Loohof aan de Fokko Kortlanglaan in Ermelo is vrijdagmiddag volledig in vlammen opgegaan. Even voor 18.00 uur kreeg de alarmcentrale melding van de brand. De bewoners waren op dat moment niet in de woning.

Lees meer...

Laptops ontvreemd uit auto's

ERMELO - Woensdagavond wisten auto-inbrekers opnieuw in Leuvenum toe te slaan. De politie kreeg melding van auto-inbraken op een parkeerplaats van een hotel aan de Jonkheer Dr. C.J. Sandbergweg.

Lees meer...

Ontploffing van motor

ERMELO - Vanmiddag is rond 16.00 uur op de A28 ter hoogte van Ermelo een bestelbusje in brand gevlogen. De bestuurder wist op tijd het voertuig te verlaten. De A28 is geruime tijd geheel afgesloten geweest.

Lees meer...

Inbrekers slaan vaker toe tijdens donkere dagen

ERMELO - De afgelopen maand zijn er in Harderwijk, Ermelo en Putten vier keer mensen aangehouden met inbrekersgereedschap. Het politieteam in dit gebied is extra alert op bekende inbrekers. Het team werkt samen met de gemeenten om te zorgen dat inbraken voorkomen kunnen worden. 

Lees meer...

Buurman weet erger te voorkomen

ERMELO - In een twee-onder-een-kap woning aan de Hazelaarlaan in Ermelo heeft dinsdagochtend rond 11.20 uur korte tijd brand gewoed. Een buurman wist erger te voorkomen.

Lees meer...

Daders maken sigaretten buit

 

ERMELO – Vanmorgen om circa half 5 is er een snelkraak geweest bij het Gulf tankstation aan de Hamburgerweg. De buit is volgens de politie met name sigaretten.

Lees meer...

Politie houdt recidivist in Ermelo aan

ERMELO - Een 27-jarige Harderwijker is vannacht aan de Oude Nijkerkerweg in Ermelo aangehouden in verband met de handel in cocaïne. Wijkagent Jelle van Heerikhuize meldt dat deze man in maart 2016 en augustus 2017 ook al is opgepakt vanwege drugshandel.

Lees meer...

Mannen sloegen toe bij verschillende slijters

ERMELO/ VOORTHUIZEN - Dieven, die donderdag ook hun slag sloegen bij Gall&Gall in Ermelo en Elst, zijn uiteindelijk in Voorthuizen aangehouden. De politie wist gisteren twee mannen van 27 en 38 jaar oud aan te houden in verband met een winkeldiefstal bij de Gall&Gall in Voorthuizen.

Lees meer...

Vermoedelijk brandstichting

ERMELO - Woensdagavond kreeg het brandweerkorps Ermelo rond 22.30 uur  melding van een brand op 's Heeren Loo. De zonneschermen van het Theehuis stonden in brand. De brand is vervolgens overgeslagen naar het pand.

Lees meer...