Steekincident en autobrand houden de buurt bezig

ERMELO – Het is onrustig aan de Kampvelderweg in Ermelo vanwege twee incidenten dit weekend. Zondagmorgen moest de brandweer rond 5.30 uur uitrukken vanwege een autobrand. Vrijdagavond kwam de politie ter plaatse omdat er een steekincident had plaatsgevonden.

Lees meer...

140 aankopen in met name het westen van het land

ERMELO – Door een persoon is op onder andere 28 september 2023 gepind met een gestolen bankpas van ’s HeerenLoo Groot Emaus. De bankpas werd 140 keer gebruikt voor een totaalbedrag van 13.000 euro. Wie is de man op de foto, vraagt de politie.

Lees meer...

Persoon door brandweer uit huis gehaald

ERMELO – Omstreeks 12.20 uur werd de brandweer opgeroepen voor een middelgrote brand in het leegstaande pand op hoek Horsterweg en Frederik Hendriklaan. Er kwamen meerdere eenheden ter plaatse, er was veel rook ontwikkeling in de kelder waarbij in ieder geval één persoon met rookinhalatie werd opgevangen door de ambulancemedewerkers.

Lees meer...

Fietsendieven slaan hun slag in centrum 

ERMELO - Er zijn de afgelopen dagen verschillende e-bikes in Ermelo gestolen. De dieven slaan vooral toe in het centrum. Berend Vliek, eigenaar van Vliek Tweewielers heeft dit gemerkt omdat mensen zich bij hem melden. ,,Dat komt omdat de fietsen meestal verzekerd zijn,” legt hij uit. ,,Wij geven het door aan de verzekering. We hebben vrijdag 8 december, zaterdag 9 december en begin deze week een aantal teleurgestelde mensen in de winkel gehad.” Vanmiddag meldde nummer acht in de reeks zich bij Vliek.

Lees meer...

Twee verdachten licht gewond door politiehond

ERMELO – In de nacht van zaterdag op zondag vond er een grote vechtpartij plaats in de Stationsstraat ter hoogte van café Down Under (voorheen Dok 48). De politie, marechaussee en de hondenbegeleiders grepen in waarbij twee verdachten door een diensthond werden gebeten. Er zijn vijf verdachten aangehouden.

Lees meer...