Man verwond met glas in gezicht

ERMELO - Op zaterdagavond 4 augustus omstreeks 19.45 uur heeft er een mishandeling plaats gevonden aan de Putterweg te Ermelo. Het gebeurde rond het tijdstip dat Burgbieren het Bierfeest afsloot. Het incident heeft zich 200 meter vanaf de rotonde Putterweg/ Hamburgerweg in de richting van Harderwijk afgespeeld.

Lees meer...

Forse straf voor Ermeloër

ERMELO - Vannacht is een 22-jarige militair in Ermelo aangehouden wegens het rijden onder invloed. Hij had een hoog alcoholpromilage in zijn bloed en blies 1.000 ugl. De wijkagent voegt eraan toe dat de man zijn rijbewijs al kwijt was vanwege hetzelfde gedrag vorige maand.

Lees meer...

Anti-kraakwoning volledig uitgebrand

ERMELO – De Ermelose brandweer rukte vanavond omstreeks 20.00 uur met verschillende wagens uit naar een brand aan de Fokko Kortlanglaan. Een rietgedekte boerderij, die anti-kraak werd bewoond, ging volledig verloren. 

Lees meer...

Automobilist had net zijn rijbewijs terug

ERMELO/ HARDERWIJK - Dinsdagavond heeft de politie een man aangehouden nadat hij een aanrijding had veroorzaakt op de Palmbosweg. De 28-jarige man, afkomstig uit Harderwijk, reed vermoedelijk onder invloed van drugs en had een geparkeerd staande auto beschadigd.

Lees meer...

Automobilist had straf van 900 dagen openstaan

ERMELO/ PUTTEN - Gisteren is, na een wilde achtervolging op de A28 richting Zwolle, een voortvluchtige man aangehouden. De man was ontsnapt uit een penitentiaire inrichting waar hij nog een gevangenisstraf van ruim 900 dagen had openstaan. Hij kreeg deze straf in verband met een woningoverval.

Lees meer...

Brandend afval zet isolatiemateriaal in brand

ERMELO – Het Ermelose brandweerkorps moest woensdagavond uitrukken naar de Lokhorstweg op industrieterrein Veldzicht in Ermelo. Houthandel Presswood, de fabrikant van houtvezelpallets, kampte met hevige rookontwikkeling.

Lees meer...