Uitslaande brand in schuur Da Costalaan

ERMELO - De oorzaak van de brand die vannacht plaatsvond aan de Da Costalaan is niet meer te achterhalen. Dat meldt postcommandant Jurjen Bast vanmiddag. De brand brak rond half twee uit in een schuur bij een vrijstaande woning. ,,Brandstichting is uitgesloten," aldus Bast.

Lees meer...

 

Traumaheli landt op parkeerplaats Groeneweg

ERMELO - Vanmorgen is een man van het dak van een woning aan de Oude Telgterweg in Ermelo gevallen. Hij was zonnepanelen aan het monteren. Wat de oorzaak van de val is, is nog niet bekend.

Lees meer...

Windstoten zorgen voor omgewaaide bomen

ERMELO - Het was voorspeld voor vandaag, onstuimig weer. Deskundigen voorspelden zware windstoten met een kracht van zeventig kilometer per uur. Hoe sterk de wind was vanavond is niet bekend. Wel viel er een boom om aan de Beatrixlaan. Brandweerlieden van het korps Ermelo rukten om 18.45 uur uit om de weg weer vrij te maken.

Lees meer...

Burgemeester deelt zorgen van burgers

ERMELO – Vannacht kreeg de meldkamer opnieuw melding van een autobrand aan de Sportlaan in Ermelo. Rond 0.30 uur rukte het Ermelose brandweerkorps uit om een brandende witte bestelbus te blussen. De brandweerlieden konden echter niet voorkomen dat het voertuig volledig uitbrandde. Wel wist men nog gereedschap uit de auto te redden.

Lees meer...

 

Politie doet onderzoek

ERMELO  - Vanmorgen is er in de buurt van de Kolbaanweg in Ermelo een lichaam gevonden. Over de identiteit is niks bekend. Of er sprake is van een misdrijf kan de politie niet zeggen. ,,Op dit moment doen we onderzoek", meldt de politie. 

Lees meer...