Politie zoekt getuigen

ERMELO - Terwijl medewerkers van Urbach Installatietechniek bezig zijn met werkzaamheden aan de Flamullalaan in Ermelo, stelen dieven gereedschap uit de bus. ,,Het was een kwestie van even heen en weer lopen,” vertelt Geuko Urbach, eigenaar van het bedrijf.

De dieven sloegen donderdagmiddag hun slag tussen 12.50 en 13.20 uur. De politie roept iedereen op die iets gezien heeft, zich te melden. ,,Het vervelendst is dat je nu niet door kunt werken omdat je geen gereedschap hebt,” aldus Urbach. Ook het gezeur ervan en de tijd met alle afhandelingen zijn voor de ondernemer lastig. Urbach hoopt dat iemand iets opvallends heeft gezien dat de politie verder kan helpen. Het is niet de eerste keer dat dieven op deze manier toeslaan. Wie informatie heeft kan contact opnemen met de politie op 0900-8844.

Stijging aantal diefstallen e-bikes

ERMELO - De politie heeft drie mannen aangehouden na een reeks diefstallen van e-bikes in de omgeving van Ermelo. Het gaat om een 32-jarige man uit Ermelo en twee mannen (34 en 36) zonder vaste woon of verblijfplaats.

Lees meer...

Oorzaak brand nog onbekend

ERMELO – En weer was er brand in een chalet op vakantiepark De Doppenberg aan de Buitenbrinkweg 4. Vanmorgen omstreeks elf uur is een recreatiewoning met rieten kap op het park uitgebrand. De brandweer rukte met drie wagens uit om de brand te blussen.

Lees meer...

Politie baalt van gedrag automobilsten

ERMELO – K*twijf, k*tpipo, mongool; dit is slechts een kleine greep uit de woorden die politie-agenten vanmorgen naar hun hoofd werden geslingerd. Waarom? Omdat ze, na een ongeval, de snelweg A28 een tijdje afgesloten hadden.

Lees meer...

Politie zoekt getuigen en informatie

ERMELO – Vanmiddag,omstreeks 15.00 uur werd op de Horster-Engweg te Ermelo een voetganger aangereden. Het slachtoffer raakte dusdanig gewond dat onderzoek in het ziekenhuis noodzakelijk was. Op dit moment is de toestand van het slachtoffer niet bekend.

Lees meer...