Politie pakt mannen op met lange, criminele historie 

ERMELO - De politie heeft vannacht twee Roemeense mannen aangehouden op de Palmbosweg in Ermelo. De mannen worden verdacht van diefstal van koper. In de auto lag namelijk een aanzienlijke hoeveelheid plus inbrekerswerktuigen.

Lees meer...

'Drugsoverlast tolereren we niet'

ERMELO - Vannacht werd rond 01.00 uur door de politie in het centrum van Ermelo een harddrugsdealer gearresteerd nadat de wijkagent een deal had waargenomen. De man, afkomstig uit Ermelo wordt hiervoor strafrechterlijk vervolgd.

Lees meer...

Getuige weet verdachte staande te houden   

ERMELO - Vannacht zijn er drie koperdieven aangehouden in Ermelo. Het elektriciteitshuisje, dat er na de sloop van het 'Jaarsmagebouw' aan het Postlaantje alleen overbleef tussen het puin, was het doelwit.

Lees meer...

Brandweer voorkomt explosiegevaar

ERMELO - Tijdens het plaatsen van een fietsenhok, op het bouwterrein aan de Leuvenumseweg in Ermelo, zat een rioolbuis in de weg. Bouwlieden wilden dit wegzagen. Tijdens deze werkzaamheden hebben ze echter ook een gasleiding doorgezaagd.

Lees meer...

Medewerkers ontdaan door gemis kar

 ERMELO – De medewerkers van Zorgkwekerij De Bloemenhof op ’s Heeren Loo zijn ernstig gedupeerd door de diefstal van hun plantenkar. Afgelopen weekend zijn er ook vernielingen gepleegd bij de kwekerij.

Lees meer...

Identiteit inmiddels achterhaald

ERMELO – Zaterdagmiddag zagen automobilisten een jongen lopen langs de A28 bij Ermelo. Hij werd daarop opgevangen en de politie werd gewaarschuwd. Het bleek een jongen te zijn met een verstandelijke beperking. 

Lees meer...

 Politie doet uitgebreid onderzoek

ERMELO – Vanmiddag is rond half vier een levenloos lichaam gevonden in het Ruige Veld bij de Oude Arnhemse Karweg in Ermelo. De politie meldt dat het lichaam in staat van ontbinding is.
De doodsoorzaak is, net als de identiteit nog niet bekend. De politie doet nog uitgebreid onderzoek.

Lees meer...

Eenzijdig ongeval Palmbosweg

ERMELO - Vrijdag rond 10.20 uur vond op de Palmbosweg een eenzijdig ongeval plaats waarbij een wielrenner ernstig gewond is geraakt. Na een getuigemelding rukten hulpverleners direct uit. Onder andere een traumahelikopter kwam ter plaatse. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

Lees meer...