Verdachte onderkoeld naar ziekenhuis

ERMELO - Vannacht rond 2.30 uur zette de politie de achtervolging in op de Dirk Staalweg in Ermelo toen een automobilist het stopteken negeerde. Hij doofde de lichten en ging er met hoge snelheid vandoor richting Kerkdennen. Achter sportcomplex Calluna reed de verdachte zichzelf klem. Hij stapte vervolgens uit en ging er te voet vandoor.

Lees meer...

Harderwijkers opnieuw aangehouden

ERMELO - Twee mannen, woonachtig in Harderwijk, zijn vanmiddag aangehouden vanwege een winkeldiefstal bij de Aldi in Ermelo. De mannen zijn twee weken geleden ook al aangehouden. Toen hadden ze een bezoek gebracht aan Zeeman en Aldi.

Lees meer...

Inbrekers op zoek naar geld en sieraden

ERMELO – De politie vraagt aandacht voor de vele inbraken in het Ermelose buitengebied, maar ook Putten zijn inbrekers actief. Er werden wel vijf inbraken in twee weken gepleegd. 

Lees meer...

Politie zoekt getuigen van ongeval Horsterweg

ERMELO - Vrijdagmorgen, 19 januari, vond er omstreeks 11.10 uur een verkeersongeval plaats op Horsterweg in Ermelo. Een busje met daaraan een gekoppelde keet reed een fietser aan. De politie meldt dat het gaat om een aanrijding op het stuk tussen de rotonde Horsterweg-Klinkertlaan en rotonde Horsterweg-Oude Nijkerkerweg. De automobilist is doorgereden.

Lees meer...

Wandelaar vinden auto diep in bos

ERMELO – Vandaag werd door enkele wandelaars een auto aangetroffen in het bos. Op zich niets bijzonders, ware het niet dat de auto diep in het bos was gedumpt. De auto bleek gestolen bij een woninginbraak. 

Lees meer...

Man met steekwonden naar ziekenhuis

ERMELO - Vanmorgen vroeg is een man meermalen in zijn arm gestoken. De meldkamer kreeg rond 4.30 melding van dit incident dat zich afspeelde aan de Lange Haeg in Ermelo. De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie startte een buurtonderzoek en ook is er een speurhond ingezet. Er is nog niemand aangehouden.