Marktkoopman ziet wagen in vlammen opgaan

ERMELO - Kaasboer Chris van Koerten uit Ermelo zag op eerste paasdag zijn kaaswagen in vlammen opgaan. Ondanks dat de brandweer snel ter plaatse was, kon men grote schade aan de marktwagen, die geparkeerd stond op de oprit naast zijn woning aan de Hamburgerweg, niet voorkomen. 

Lees meer...

Dieven maakten voor tonnen buit

ERMELO/ UTRECHT - Scholen in Arnhem, Apeldoorn en Ermelo werden vanaf augustus vorig jaar slachtoffer van wel heel brutale dieven. Zij liepen scholen binnen en namen karren vol tablets, laptops en computerapparatuur mee. In totaal werd er voor tonnen buitgemaakt. Vanochtend is een 39-jarige man uit Utrecht aangehouden die wordt verdacht de diefstallen te hebben gepleegd.

Lees meer...

Medewerker gemeente veroorzaakt brand bij onkruidbeheer

ERMELO – Maandagmiddag kreeg de meldkamer melding van brand net buiten winkelcentrum De Enk in Ermelo. Brandweerlieden waren snel ter plaatse, maar blussen was niet meer nodig. De eigenaar van de Hema, Stephan Blankenaauw, had het vuur inmiddels gedoofd.

Lees meer...

Tien IPads teruggevonden in Den Bosch

ERMELO - Op donderdagmiddag 16 augustus 2018 werden op Christelijk College Groevenbeek iPads en MacBooks weggenomen. Op beelden van de beveiligingscamera’s waren twee jonge mannen in witte t-shirts te zien die op hun gemak de school binnenliepen. De politie wist na uitgebreid onderzoek in Den Bosch tien IPads te traceren. Deze zijn in beslag genomen en twee inwoners van Den Bosch zijn als verdachten gehoord. Zij verklaarden de iPads te hebben gekocht in Utrecht. 

Lees meer...