Appartementen preventief ontruimd

ERMELO - Vanmorgen om 11.25 uur kreeg het brandweerkorps Ermelo melding van een gaslucht aan de Dr Holtropstraat. Er was een gaslek in de recent geopende kapsalon.

Lees meer...

Ermelose opgepakt na ruzie in Harderwijk

ERMELO/ HARDERWIJK - Een 19-jarige vrouw uit Ermelo en een 23-jarige man uit Harderwijk zijn in de nacht van zaterdag 5 juni op zondag 6 juni aangehouden voor belediging en mishandelijk van politieagenten. Het tweetal werd net na middernacht in de Vijhestraat in Harderwijk opgepakt.

Lees meer...

Politie zoekt getuigen

ERMELO - Tussen vrijdag 21 mei, 21.00 uur en zaterdag 22 mei, 10.50 uur zijn vanuit een loods aan de Palmbosweg te Ermelo, een negental buitenboordmotoren en staartstukken van motoren weggenomen.

Lees meer...

'Zet je fiets op slot en in de schuur'

ERMELO – De afgelopen dagen zijn er meerdere elektrische fietsen gestolen in Ermelo. De meeste fietsen werden in de avond en de nacht gestolen Veelal werd het slot met een tang doorgeknipt of met een slijptol doorgeslepen.

Lees meer...

Grote drugsvangst uit verschillende containers

ERMELO – Een 52-jarige chauffeur uit Ermelo is dinsdag aangehouden in de Rotterdamse haven op verdenking van handel in verdovende middelen.Tijdens diverse controles in de Rotterdamse haven hebben douaniers de afgelopen week een aanzienlijke hoeveelheid cocaïne onderschept. Het OM meldt dat er zeven aanhoudingen zijn verricht, twee verdachten zijn voorgeleid en blijven langer vastzitten.

Lees meer...

Politie gaat uit van noodlottig ongeval

ERMELO - Gisteravond is de vermiste kanoër in het water van het Wolderwijd gevonden. Zo'n anderhalve week geleden werd zijn kano leeg aangetroffen en werd een grootscheepse zoektocht op touw gezet. Tot en met gisteren zonder resultaat. Het lichaam van de 27-jarige Ermeloër is gevonden in de buurt van de jachthaven bij Strand Horst.

Lees meer...

Het weer maakt de zoektocht op Wolderwijd moeilijk

ERMELO - De man die in de nacht van vrijdag op zaterdag met een kano het Wolderwijd op ging is nog niet gevonden. ,,Het kan zijn dat hij uit het water is gekomen, maar het is voor ons aannemelijker dat hij in het water terecht is gekomen," vertelt woordvoerder van de politie Simen Klok vandaag. ,,Met een helikopter hebben we vandaag weer langs de randen van het water gezocht, maar niets gevonden."

Lees meer...

Politie heeft hele weekend gezocht

ERMELO – De politie heeft zondag met hulp van het team Onderwaterzoekingen op het Wolderwijd gezocht naar een 27-jarige Ermeloër. ,,Helaas hebben we tijdens onze zoekactie vandaag de vermiste man niet aangetroffen,"verklaart politiewoordvoerder Jop Heinen. ,,Voorbereidingen worden getroffen om maandagochtend de zoektocht te hervatten. Wederom zal dit met sonar zijn om ook onder water te kunnen zoeken."

Lees meer...