84-jarige Ermelose slachtoffer

ERMELO – Op zondagavond 16 februari wordt er ingebroken in het huis van een 84-jarige inwoonster aan de Harderwijkerweg te Ermelo. De inbreker is brutaal want hij komt gewoon nog eens terug. Vanavond zend Omroep Gelderland hierover uit in het opsporingsprogramma Bureau Gld.

Lees meer...

Daders zijn gevlucht

ERMELO – Drie daders hebben zaterdagavond rond 19.00 uur een overval gepleegd op een villa in de Julianalaan in Ermelo. De politie werd vervolgens gealarmeerd. De daders zijn gevlucht.

Lees meer...

Ermeloër doodt echtgenote vanwege buitenechtelijke relatie

ERMELO – De Officier van Justitie eiste vandaag elf jaar cel tegen de Ermeloër Freek den T. (61) die op 11 september zijn echtgenote van het leven beroofde door het dichtknijpen van haar keel. 

Lees meer...

Blussen zal nog geruime tijd duren

ERMELO – De brandweer laat de rieten kap van de woning aan de Harderwijkerweg gecontroleerd uitbranden. Rond het middaguur bleek dat de uitslaande brand niet kon worden geblust waardoor er men hiervoor moest kiezen. Dat meldt de Veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland.

Lees meer...

Heftige rookontwikkeling legt verkeer plat

ERMELO – Omstreeks kwart voor elf vanmorgen ontstond er brand op de tweede verdieping van een woning aan de Harderwijkerweg. Omdat het een woning met een rieten kap betrof, kwam er ook een gespecialiseerde rietploeg ter plaatse voor assistentie.

Lees meer...