Volkszanger gaat weer swingend door het leven

ERMELO – Het zijn drukke tijden voor volkszanger Egbert Dijkhuis die helemaal hersteld is van zijn heupoperatie. ,,Chirurg Roy Brokelman is heel tevreden! Hij laat mij weer swingend door het leven gaan." Het werk bij Trouw Nutrition heeft Dijkhuis ook weer opgepakt en verder staat hij op diverse podia en evenementen.

Lees meer...

Met sprongen vooruit

ERMELO - Het gaat goed met de revalidatie van zijn heup. Egbert Dijkhuis heeft regelmatig fysiotherapie bij Ko Hokkeling, en hij mag zich sinds vorige week met 1 kruk voortbewegen. En (tromgeroffel….) binnenshuis zelf zonder. Dijkhuis is zelf erg enthousiast over de behandelingen, maar realiseert zich wel dat hij er wel flink wat voor moet doen. Gaat dus niet vanzelf.

Lees meer...

Volkszanger binnenkort weer losjes in de heupen

ERMELO - 'St Jansdal meest positief in beeld van ziekenhuizen', lazen we vanmorgen in de krant. Dit naar aanleiding van een onderzoek naar de populariteit van ziekenhuizen in de media. St Jansdal komt het meest positief in beeld in bijvoorbeeld kranten en op radio en tv. 97 procent van de berichtgeving over het St. Jansdal is positief, blijkt uit de studie van Clipit.

Lees meer...

Uitgerust de OK in

ERMELO - Afgelopen week was Egbert met z’n meiden in Turkije. Vakantie, daar waren ze met z’n allen wel aan toe. Heerlijk van elkaar genieten, geen verplichtingen en geen stress. Net voor de vakantie heeft Dijkhuis nog bij Christiaan van Zaanen een nieuwe telefoon uitgezocht, hoewel, hij moest een keuze maken tussen de Iphone 6 of de Samsung S6.

Lees meer...