Politie zoekt tips over poging overval

Ermelo – Op donderdagmorgen 26 mei bleken twee onbekende gewapende mannen geprobeerd te hebben om de Plus Supermarkt aan de Burgemeester Langmanstraat in Ermelo te overvallen. De gewapende overvallers renden om 06.15 uur op de net gearriveerde bedrijfsleider af, vermoedelijk met de intentie om hem te overrompelen. Maar de mannen kwamen voor een dichte deur te staan.

De bedrijfsleider ging de supermarkt binnen en trok de deur bij binnenkomst weer achter zich dicht. Dit ging dusdanig snel dat de overvallers net te laat waren en voor een dichte deur stonden. Op de camerabeelden ontdekte de bedrijfsleider pas later dat er twee vermomde, gewapende mannen van achteren op hem af waren komen rennen. De mannen bleken in een zwarte, klein model personenauto naar de supermarkt te zijn gereden.

Tips


Het overvallenteam van de politie heeft de zaak in onderzoek. De politie is op zoek naar getuigen die wellicht op 26 mei 's nachts of 's morgens vroeg een kleine zwarte auto hebben gezien in de buurt van de supermarkt, of in de periode rond de poging overval personen hebben gezien die zich buiten openingstijden van de winkel verdacht ophielden rond de supermarkt.
Heeft u iets gezien wat met deze zaak te maken kan hebben, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.