Slachtoffer belt zelf hulpdienst

ERMELO - Zaterdagavond is er net voor 22.00 uur een ongeluk gebeurd op de A28. Komende uit de richting Amersfoort heeft een bestuurster van een personenauto bij hectometerpaal 44.7, (nabij afrit Harderwijk Zuid) een spookrijder kunnen ontwijken. 

Daarbij is de vrouw, die woonachtig is in Ermelo, in een slip geraakt, over de kop geslagen en met de auto aan de overzijde van de sloot naast de A28 in het riet terechtgekomen. De automobiliste is op eigen kracht uit de auto geklommen waarna ze 112 heeft gebeld. De plaats waar de auto terecht is gekomen, is in het donker vanaf de A28 moeilijk zichtbaar. Toch stopte er een passant.

Automobilist

Deze voorbijganger, mogelijk vergezeld van een paar mannen/ jongens, is bij de plaats van het ongeluk stil gaan staan. Deze persoon vroeg of alles goed was, waarop de bestuurster, aan de andere kant van de sloot, aangegeven heeft dat ze 112 al had gebeld. Hierop is de automobilist met zijn passagiers verder gereden. Hulpdiensten kwamen vervolgens ter plaatse. Het ongeluk veroorzaakte veel blikschade, maar het had veel impact. De Ermelose automobiliste wil daarom graag in contact komen met de spookrijder, de automobilist (en/of zijn gezelschap), die later op de plaats van het ongeval gestopt is, of iemand anders die hier iets van gezien heeft. De adresgegevens zijn bekend bij de redactie van Ermelo van NU. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.