Gemeente Ermelo houdt bijeenkomsten in Ons Huis en Speulderbrink

ERMELO - Wat motiveert vrijwilligers en mantelzorgers en welke ondersteuning hebben zij nodig voor hun inzet? De gemeente Ermelo nodigt iedereen uit die hier meer over wil horen en wil meedenken om naar een van de twee bijeenkomsten op 30 juni van 19.30 tot 21.30 uur in Ons Huis of op 3 juli van 19.30 tot 21.30 uur in Basisschool Speulderbrink te komen.

Gelukkig zetten heel veel mensen uit Ermelo zich al in voor anderen: bij de sportvereniging, in het zorgcentrum, of voor de buurvrouw. Ermelo hecht grote waarde aan deze inzet en wil dit stimuleren en ondersteunen. Daarom is zij in mei op zoek gegaan naar de verhalen van vrijwilligers en mantelzorgers. De belangrijkste conclusies en verhalen worden gedeeld met (zorg)vrijwilligers, mantelzorgers, professionals en ambtenaren tijdens twee plenaire bijeenkomsten op 30 juni en 3 juli.

Wie voor een ander zorgt of vrijwilligerswerk doet is van harte welkom voor een van deze bijeenkomsten. De gemeente heeft Spectrum partner met elan, gevraagd om deze avonden te begeleiden. Daarmee adviseert Spectrum de gemeente over het geven van een positieve impuls aan de inzet en betrokkenheid van burgers van Ermelo. Bij de voorbereiding van deze avonden zijn het steunpunt Vrijwilligerswerk, het steunpunt Mantelzorg, Wijkteam Ermelo en de Wmo- adviesraad betrokken. Aanmelden bij Judith Stegeman (0341) 56 72 48, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.