VVV-bonnen om te klussen

ERMELO – Het pasgetrouwde stel Jonathan en Yzette Reekers zijn gisteren een envelop met VVV-bonnen verloren. Het stel, dat 20 september trouwde, wilde met de cadeaubonnen naar de GAMMA omdat ze hun huis aan het verbouwen zijn.

,,We zijn aan het klussen op de bovenverdieping," vertelt Yzette Reekers. ,,Daarom wilde mijn man naar de GAMMA om de benodigde spullen te halen. Vervolgens wilde onze auto niet starten en vroeg hij zijn ouders of we hun auto mochten gebruiken." Dat was natuurlijk geen probleem en Jonathan Reekers liep van zijn huis aan de Kanoweg naar zijn ouders aan de Gelreweg om hun auto te gebruiken voor het ophalen van de spullen. ,,Ergens onderweg tijdens het lopen is hij toen de VVV-bonnen verloren," aldus Yzette Reekers.

Tijd van het jaar

Hun auto doet het inmiddels weer. ,,Gelukkig wel, maar de bonnen zijn weg." Het jonge stel heeft het stuk tussen de Kanoweg en de Gelreweg ondertussen uitgekamd, maar geen resultaat. Toch zouden ze de cadeaubonnen graag terug krijgen. ,,Ik weet ook dat er zat mensen zijn die dat geld misschien beter kunnen gebruiken dan wij," relativeert het jonge stel. ,,Zeker in deze tijd van het jaar." Yzette: ,,Ik hoop dan maar dat een gezin het gevonden heeft die het zwaar heeft en deze maand door de bonnen wel cadeautjes voor hun kinderen kan kopen. Dan komt het in ieder geval goed terecht." Toch zou het voor het jonge stel het mooiste zijn als er een eerlijke vinder zich meldt.