Workout voor inspanning en ontspanning

ERMELO - Stichting de Ultieme Uitdaging en Refema slaan de handen ineen op het gebied van bewegen. Op zaterdag 24 januari wordt er een introductie les ZooZen gegeven van 10.00 tot 11.15 uur in het beweegcentrum De UltiemeUitdaging in Ermelo.

ZooZen is een Total Body Workout en werkt zowel op fysiek als mentaal niveau. Door ZooZen verbetert je lichaamshouding, ademhaling én coördinatie aanzienlijk. Daarnaast versterkt het de spieren en de conditie. Het is een techniek die gebaseerd is op ademhaling, stem en verschillende ritmes. De dynamische oefeningen met herhalende patronen, waar de oorsprong en inspiratie ligt bij de dieren, zijn een warming-up voor lichaam en stem. Het helpt je op verschillende niveaus te ontladen en te ontspannen en je bouwt fysieke energie op. Het geeft je ook een gevoel van vrijheid! Met veel plezier de klanken van je stem ontdekken.. Dit brengt namelijk evenwicht in je zijn.

Boost

ZooZen geeft de fysieke en mentale conditie een boost. Het werkt inspannend en ontspannend. Mensen ervaren de mogelijkheden van bewegen binnen je persoonlijke grenzen. Beelden van de natuur en dieren helpen deelnemers om de bewegingen vorm te geven. Natuurlijk biedt ZooZen mogelijkheden voor alle leeftijden. Deze Total Body Workout wordt gegeven door Esther Schouten. Zij werkt al vele jaren als bewegingsdocent voor Ziekenhuis St. Jansdal te Harderwijk maar ook op andere locaties op de Veluwe en (ver) daarbuiten. ZooZen is een volledig nieuw onderdeel van de PsychoMotion Methode ontwikkeld door Or Bagim. Voor meer informatie en aanmelden . 0341 45 32 20 / 06 20 11 28 18 www.zoozen.nl of www.deultiemeuitdaging.nl. Het beweegcentrum is gevestigd aan de Stationsstraat 91A in Ermelo.