Basisscholen kunnen teams aanmelden

ERMELO - De laatste twee woensdagmiddagen voor de herfstvakantie is het traditioneel een drukte van jewelste op de velden van DVS’33 Ermelo. De vereniging organiseert dan een sportevenement waar alle kinderen van de basisschool van groep 3 tot en met 6 aan mee kunnen doen.

Het is niet belangrijk of iemand op voetbal zit, er heel goed of iets minder goed in is. Het gaat om samen te sporten, plezier te maken en met elkaar te winnen en te verliezen. Alle basisscholen hebben twee weken geleden de uitnodigingen weer in de bus gehad en kregen in de informatie mee om toch vooral iedereen enthousiast te maken om mee te doen . Meerdere teams opgeven is mogelijk en daarbij heeft de organisatie de wens uitgesproken om deze teams gelijkmatig in te delen voor wat betreft sterkte .
Voor de 8e keer worden de bekers beschikbaar gesteld door Sportcafé Calluna. John en Ria Schneider, beiden echte DVS-ers, stellen deze prijzen met veel plezier weer beschikbaar. Bij DVS’33 zijn ze er blij mee. Op woensdagmiddag 7 oktober vindt het toernooi voor de groepen 3 en 4 plaats .
Een week later op 14 oktober is het toernooi voor de groepen 5 en 6. Op beide dagen wordt er vanaf 13.30 uur gevoetbald en na de finales zal de prijsuitreiking plaats vinden, die op beide dagen wordt verricht door John Schneider. Met dit breedtesport toernooi biedt DVS’33 zo’n 400 Ermelose kinderen een sportieve voetbalmiddag.