Bank geeft lokaal initiatief een steuntje in de rug

ERMELO - Deze maand komt de ING in actie met Help Nederland Vooruit. Stichting SchuldHulpMaatje Ermelo is in deze regio uitgekozen voor een financiële bijdrage. Hiervoor moet de organisatie stemmen winnen.

Van 9 tot en met 30 januari kan heel Nederland stemmen op hun favoriete stichting. Het aantal stemmen bepaalt namelijk de hoogte van de donatie die ze krijgen van het ING Nederland fonds. SchuldHulpMaatje Ermelo is uitgekozen om met deze actie mee te doen.

Ondersteuning

Een SchuldHulpMaatje biedt hulp aan mensen die financieel zijn vastgelopen of dat dreigen te raken. Een maatje kan iemand ondersteunen om nog op tijd het tij te keren. Een maatje kan iemand begeleiden en bemoedigen tijdens een traject van schuldhulp en ook daarna nog helpen om de financiële huishouding op orde te houden. De Stichting SchuldHulpMaatje Ermelo is een initiatief van het Diaconaal Platform. Binnen het platform werken elf Ermelose kerkgenootschappen samen. De schuldhulpmaatjes worden ondersteund door de landelijke organisatie en krijgen jaarlijks een vervolgtraining.

ING Nederland fonds

Nederland telt tal van actieve verenigingen en stichtingen. Met waardevolle initiatieven zetten zij zich lokaal in voor mensen en de maatschappij. Wij zijn blij met alle activiteiten waar onze samenleving van profiteert en daar hebben wij graag wat voor over. Met de campagne 'Help Nederland vooruit' van het ING Nederland fonds geven we deze initiatieven een steuntje in de rug. Stemmen kan hier.