Maestrowinnaars nog een keer op het podium

ERMELO - De muzikanten van Crescendo zijn al maanden druk met de voorbereiding van het Améézing Concert waarmee ze op zaterdag 28 oktober een nieuw concept neerzetten. Ook een aantal solisten die zich hebben aangemeld, oefenen om zo goed mogelijk voor de dag te komen op de karaoke avond.

Een aantal winnaars van de zo succesvolle Maestroconcerten nemen opnieuw het dirigeerstokje ter hand. ,,Maar sommigen gaan ook zingen," verklapt Hilda Versluis namens Crescendo. Zo zal Elise Walinga van zich laten horen, maar ook Arie van Buuren is druk aan het repeteren. Het repetoire is divers en het podium is er voor iedereen die dat wil.

Live Karaoke

Het wordt een avond met ouderwetse karaoke, maar dan begeleid door het orkest. Want Crescendo is en blijft natuurlijk een vereniging waarbij het draait om muziek maken. Iedereen kan zich opgeven om op het podium een nummer te zingen, zowel individueel als met een groep. ,,Het is niet nodig dat je de beste zanger van Ermelo bent. Als je het geweldig vindt om mensen te entertainen en het podium voor jou als een tweede thuis voelt, zetten we je graag in de spotlight," zo vertelde Anneke van Dijk al eerder. Het Kerkelijk Centrum zal worden 'omgebouwd' tot een bruine kroeg. Leden van musical- en popkoor Ermelodie komen de zaal versterken. Zij repeteerden al nummers van Village People en The Blues Brothers. Ook zullen er nummers van The Sound of Music gezongen worden en brengt Crescendo ook Abba-repertoire tot leven. De muziek gaat van rauwe rockgeluiden tot ballads. Ook volkszanger Egbert Dijkhuis komt optreden. Wat hij gaat zingen blijft nog even geheim. Voor wie komt luisteren: de kaarten kosten € 8,00 in de voorverkoop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en € 10,00 aan de deur.