Familieraad wil gevoed worden met ervaringen

ERMELO - Al geruime tijd is er een familieraad voor familieleden van cliënten van GGz Centraal actief. Deze familieraad behartigt de persoonlijke en collectieve belangen van familieleden, naastbetrokkenen en mantelzorgers van cliënten van GGz Centraal. 

Echter: de familieraad kan dit niet alleen en heeft de ervaringen van familieleden en naasten van patiënten in de geestelijke gezondheidszorg hard nodig. Daarom organiseert de raad vanaf nu tot en met mei op de eerste zaterdag van de maand een open spreekuur voor alle familieleden en naasten van cliënten. Het spreekuur vindt plaats op de zaterdagen 3 februari, 3 maart, 7 april en 5 mei 2018, van 15.00-16.00 uur op het terrein van landgoed Veldwijk, in het restaurant in gebouw Beukenrode, 3853 LC Ermelo.
Wilt u als familie, naastbetrokkene of mantelzorgers uw verhaal kwijt of de familieraad voeden met uw ervaringen waar u als familielid/naaste tegenaan loopt? Kom dan naar één van de inloopspreekuren! U hoeft hier geen afspraak voor te maken. Kunt u niet komen? Of wilt u lid worden van de familieraad? Stuur dan een e-mail met uw vraag of ervaring naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.