Mooiste foto's in toeristische gids

ERMELO - Ermelo staat natuurlijk bekend om de mooie omgeving en de prachtige natuur en is dan ook de perfecte plaats voor heerlijke buitenactiviteiten. In voorbereiding op het nieuwe seizoen verzamelt de VVV Ermelo graag weer de mooiste foto’s om zo Ermelo met beelden nog meer in de spotlights te zetten en te kunnen publiceren in promotiemiddelen.

Het prachtige natuurlijke gebied ‘De Veluwe’ is het bekendste gebied in Gelderland en waar kunt u de Veluwe beter bewonderen dan in het gezellige Ermelo met alle facetten, zoals bossen, heide, water, agrarisch gebied, goede accommodaties, mooie bezienswaardigheden en gezellige evenementen. Ermelo staat voor buitenleven, denk daarbij aan wind- en kitesurfen, wandelen, fietsen, paardrijden, klimmen, een eigen wijngaard en een schaapskooi met een kudde Veluwse Heideschapen. Ook museum het Pakhuis laat binnen het buitenleven zien met de nieuwe tentoonstelling ‘Graven naar Goodies’ over grafheuvels, waarvan de hoogste concentratie in Ermelo ligt.

Mooi

Door middel van het delen van beelden uit Ermelo wil de VVV iedereen laten zien hoe mooi Ermelo is. Daarom aan inwoners de uitnodiging om mee te doen aan een fotowedstrijd. Uiteraard moeten de foto’s gemaakt zijn in de gemeente Ermelo, dit kan een prachtig kleurrijk bosgebied zijn, een mooie zonsopgang of iets heel anders. De maker van de winnende foto wint een VVV cadeaukaart ter waarde van € 15,00 en deze foto zal terug te zien zijn in de toeristische gids Ermelo van 2018 (met naamsvermelding)! Uiteraard krijgt deze ook een plekje op de website www.ermelobuitenleven.nl en social media kanalen. Men kan de mooiste foto t/m 1 maart 2018 opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., hierna zal de winnaar bekend gemaakt worden. Wie aan deze wedstrijd meedoet, verleent de VVV Ermelo alle rechten van de foto om deze te kunnen gebruiken voor promotiedoeleinden.