Vijf initiatieven strijden om de hoofdprijs

NIJKERK/ ERMELO - Op 11 april vindt de finaleavond van het Rabobank Samen Sterker Fonds 2018 plaats in Hart van Holland te Nijkerk. Vijf initiatieven uit Bunschoten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk en Putten strijden in een spannende finale om de hoofdprijs van € 22.500,-. Voor Ermelo is het plan van het Oranjepark ingediend. 

Vijf unieke initiatieven, die elk op hun eigen wijze de economische vitaliteit, leefbaarheid of duurzaamheid in de regio versterken, staan tegenover elkaar in de theaterzaal van Hart van Holland. Waypoint uit Bunschoten, Oranjepark uit Ermelo, You’re in control #robotschool uit Harderwijk, StudentstoBusiness uit Nijkerk en Gelukkig Ouder Worden uit Putten presenteren hun initiatief in een korte pitch aan de vakjury. De jury bestaat uit de burgemeesters van de bovengenoemden gemeenten en de directievoorzitter van Rabobank Randmeren, Hans van de Guchte. Gedurende de finaleavond kan het publiek ook haar stem uitbrengen voor de beste pitch.

 

Op 11 april is de finale in het Hart van Holland in Nijkerk. Naast de spannende finale kan men zich laten meeslepen in het verhaal van innovator en trompettist André Heuvelman. Hij verbindt mensen met muziek, elkaar en zichzelf. Nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor deze unieke finaleavond. Sinds 2014 organiseert Rabobank Randmeren samen met de gemeentes Bunschoten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk en Putten jaarlijks een competitie rondom het Samen Sterker Fonds. Via het Samen Sterker Fonds versterkt de bank de economie, sociaal ondernemerschap, duurzaamheid of educatie in de gemeenten waar de Rabobank kantoren zijn gevestigd.