Sint Got Talent met theatergroep Spiegel

ERMELO - Aanstaande zaterdag komt Sinterklaas aan in Zaandam en daarna komt het Spaanse gezelschap naar Ermelo. Vanaf 13.30 uur is er theaterspektakel op het Raadhuisplein. Theatergroep Spiegel houdt er de 'Sint Got Talent' show. Het belooft een feest te worden.

De Sint blijft tot 5 december in Ermelo, want hij en zijn Pieten gaan natuurlijk veel pakjes bezorgen. Ondertussen wil hij net als voorgaand jaren slapen in Het Pakjeshuis. Om dat goed te kunnen realiseren, is Tante Jo in actie gekomen. Bekijk de filmpjes van Tante Jo op Facebook. 

Sint Got Talent show

De start van de intocht aanstaande zaterdag is dit keer anders dan voorgaande jaren. ,,We beginnen namelijk op het Raadhuisplein met de ‘Sint Got Talent’ show!" vertelt Ronnie Regeling namens de acteurs van de Ermelose theatergroep. ,,Vanaf 13.30 uur hebben we een aantal talenten verzameld die op het podium mogen laten zien wat ze allemaal kunnen." De vraag is of ze wel enig talent hebben, maar ze zullen de kinderen toch niet teleurstellen. ,,Ermelo heeft tenslotte heel wat talent te bieden, toch?" aldus Regeling.

Route naar Het Pakjeshuis

Sinterklaas stapt ondertussen rond 13:30 uur op zijn paard bij het Kerkelijk Centrum en gaat dan via de Gamma en kruising Groeneweg/Dr. Holtropstraat richting het spoor. Via de Dr. van Dalelaan, het Schoolpad, de Kerklaan en Stationsstraat gaat de stoet naar het Raadhuisplein. Hier zal de Sint om 14.00 uur aankomen. Vanaf het Raadhuisplein gaat de optocht verder via de Stationsstraat, in De Enk zal Sinterklaas tijd nemen om de kinderen zoveel mogelijk de hand te schudden. Daarna volgt de optocht de Stationsstraat naar het eindpunt bij Het Pakjeshuis op het Molenaarsplein.

De schatting is dat de Goedheiligman rond 16:00 uur Het Pakjeshuis officieel zal openen. Vanaf 15.00 uur is er al van alles te beleven op het Molenaarsplein. Er kan gegrabbeld worden, gedanst en alle kinderen kunnen fan worden van Sinterklaas. Overal is muziek en natuurlijk wordt er tijdens de intocht muziek gemaakt door EDG & Excelsior.

Bereikbaarheid

Het centrum van de Ermelo is tijdens de intocht deels afgesloten, maar goed bereikbaar. Het Sinterklaascomité is er klaar voor. In Het Pakjeshuis is er een compleet programma. Dit is ook te vinden op www.hetpakjeshuisermelo.nl