Tussenstand bedraagt al bijna drieduizend euro

ERMELO – Op 12 november meldde Ermelo van NU over de Korte BroekChallenge van Michiel Schoonhoven en Julian Issing van de Klokbeker. Tot aan de kerstvakantie zouden beide vrienden in een kort broek blijven lopen. Hoe gaat het ondertussen met de Challenge?

,,De actie gaat goed door alle aandacht die we afgelopen weken ontvingen,’’ meldt moeder Nicole Issing. ,,Mede door jullie artikel werden we ook door de andere media benadert. De jongens hebben tot nu toe een opbrengst van 2600 euro, dus de drieduizend euro is in zicht.’’ Gisteren werden de schoolvrienden benadert door Debby Meeuwsen van KWF Ermelo. En omdat de opbrengst van de Challenge is bestemd voor het KWF, wilde zij de actie steunen. Meeuwsen bracht een cadeaupakket met allerlei promotiemateriaal voor hen mee omdat het bestuur van de afdeling Ermelo erg gecharmeerd was van deze actie.

Afsluiten

Naast flyers en intekenlijsten bij de school en de voetbalclubs van de jongens, staan er nu ook potjes bij de Hema, Florado, Nero Barbershop, Tempel optiek en Wajer juwelier Hans van Sloten, zodat men daar ook kan doneren. Issing: ,,Op 21 december, de laatste schooldag voor de kerstvakantie, willen we op school de actie afsluiten met het overhandigen van een cheque aan Debby Meeuwsen.’’ Als er mensen zijn die nog willen doneren, dan kan dit ook via de website https://acties.kwf.nl/kortebroekchallenge