Help een dag mee afval opruimen

ERMELO – Op zaterdag 21 maart organiseert de gemeente Ermelo weer haar jaarlijkse Afvalopruimdag. Hoe meer handjes, hoe meer afval er kan worden geruimd. 

Wie wordt er nu niet blij van een schone buurt, schone straten of een schoon schoolplein? Help dan mee op de jaarlijkse Ermelose Afvalopruimdag. Op zaterdag 21 maart 2020 is het zover! Dan steken weer veel mensen de handen uit de mouwen om zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen. Het startsein wordt gegeven in het bedrijfsrestaurant Bon Appétit bij Proson, Paul Krugerweg 43. De gemeente Ermelo zorgt voor afvalknijpers, afvalzakken, veiligheidshesjes, handschoenen, de afvoer van het afval, een heerlijke lunch, een mooi aandenken en vooral voor een leuke en gezellige morgen. Samen zorgen voor een schone buurt met een prettig en veilig woongevoel: wie wil dat nu niet?

Aanmelden

Wie mee wil doen om deze dag tot een succes te maken kan vóór 16 maart 2020 een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van aanmelding Afvalopruimdag 2020, naam, adres, telefoonnummer en het aantal deelnemers. Voor eventuele vragen kan men contact opnemen met Klaas Braamskamp, gemeente Ermelo via 0341 56 73 21.