Veel aanloop tijdens opening 

ERMELO - Raymond van Schaik heeft zijn fashionshop 03éénenveertig op de nieuwe locatie Stationsstraat 105a geopend. ,,We hebben veel aanloop!” zegt een blije ondernemer. 03éénenveertig heeft een zomerse collectie van maat 34 tot en met 54. ,,We richten ons al enkele jaren op de grote maten omdat we zien dat daar juist behoefte aan is.”

Van Schaik had al langer de wens om zich te vestigen in het wandelgedeelte van de Stationsstraat. Op de nieuwe locatie is 03éénenveertig omringd door collega-modezaken. ,,Je kunt elkaar zo versterken.” Wat voor Van Schaik ook meespeelde was het feit dat dit nieuwe pand alles gelijkvloers heeft. Opvallend in de nieuwe winkel is de wand met Tapparfum, een uniek hervul-concept. In plaats van je flesje weg te gooien, kun je deze keer op keer laten hervullen bij 03éénenveertig. Bij het hervullen van je flesje betaal je alleen voor de parfum, niet meer voor het flesje. Dit is goed voor de natuur en voor de portemonnee.

Grote maten

Terug naar de curvy-collectie voor dames met een maatje meer. ,,We hebben veel trendy, zomerse items voor dames,” aldus Van Schaik. ,,Verschillende grote merken bieden nu ook de collectie aan in maat 42 tot en met 54. Op onze vorige locatie hadden we dit in de kelder. Daar kwam het niet zo goed uit de verf. We hopen dat mensen ons in de nieuwe winkel makkelijker weten te vinden.”