Einde van Veluwe Duurzaam

ERMELO/ REGIO - Inwoners uit de Noord-Veluwse gemeenten Hattem, Harderwijk, Elburg, Ermelo, Nunspeet, Oldebroek en Putten kunnen vanaf 1 maart 2023 bij het nieuwe Duurzaamheidsloket Noord-Veluwe terecht. Vanaf 1 maart is Duurzaamheidsloket Noord-Veluwe hét startpunt voor inwoners die willen verduurzamen. Het nieuwe gemeentelijke én regionale loket helpt inwoners met informatie en advies over energie besparen en klimaatadaptatie.

Het is belangrijk om inwoners te blijven stimuleren en helpen om in en rond het huis duurzaamheidsmaatregelen te nemen. Of het nu gaat om energie besparen, verduurzamen of de eigen omgeving klimaatbestendig inrichten. Het draagt allemaal bij aan klimaatdoelstellingen. En, het brengt inwoners meer comfort, een lagere energierekening en een beter klimaat voor nu en volgende generaties. Het nieuwe duurzaamheidsloket is te vinden op www.ermelo.nl/duurzaamheidsloket.

Veluwe Duurzaam

Na een Europese aanbesteding is het Regionaal Energieloket de partij die het nieuwe gemeentelijke en regionale duurzaamheidsloket namens de regiogemeenten verzorgt. Vanaf 1 maart stopt duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam. In opdracht van en namens de gemeenten en het waterschap hielpen zij de afgelopen jaren vele inwoners verder bij hun duurzaamheidsvragen. Daarvoor zijn de zeven gemeenten en het waterschap Veluwe Duurzaam dankbaar. Via Duurzaamheidsloket Noord-Veluwe wordt de ambitie doorgezet om de regio steeds meer te verduurzamen.