't Jagersnest is geopend

ERMELO – Sinds deze week heeft Ermelo er een toeristische attractie bij. De familie Van den Broek heeft ´t Jagersnest Pannenkoeken en Eeterij geopend. 't Jagersnest maakt onderdeel uit van VDB Recreatie Groep. De familiebedrijf heeft een rijke historie in de recreatiebranche en is diepgeworteld in Ermelo en omgeving.

Inmiddels staan de tweede en derde generatie, Gert van den Broek en zijn zoon Coen, aan het roer. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen en is er trots op daarmee een belangrijke bijdrage te leveren aan de vrijetijdsbeleving op de Veluwe. Het pannenkoekenhuis is de nieuwste aanwinst van de VDB Recreatie Groep, gelegen op Recreatiepark de Driehoek aan de Drieërweg. ,,Het is geheel getransformeerd tot een heus jagersnest," vertelt Coen van den Broek. ,,Er is hierbij veel aandacht besteed aan het interieur. Zoals bijvoorbeeld de sprookjesachtige muurschildering waarbij het lijkt alsof je zo het bos in loopt en verschillende 'net echte' beelden van allerlei dieren uit het bos."

Middenin het bos

't Jagersnest ligt middenin het bos. De omgeving leent zich daardoor prima voor een boswandeling of een avontuurlijke speurtocht. ,,Daarnaast is 't Jagersnest ook prima geschikt voor kinderfeestjes en familie- en bedrijfsfeesten," aldus Van den Broek. Hij heeft verschillende arrangementen van een high tea tot een barbecue. ,,Kinderen kunnen bij 't Jagersnest sparen voor een leuk cadeautje," aldus de ondernemer. ,,Bij elke pannenkoek krijgen zij een dukaat, die zij kunnen inleveren voor een mok met hun eigen naam tot een fiets." Van den Broek is trots op het resultaat en op het team dat de zaak runt.