Geluk in de liefde en in het spel

ERMELO – Hij kocht een friteuse en kreeg een scooter. Een droomprijs voor de onlangs gepensioneerde ondernemer Jan Vosselman. Geluk in de liefde en in het spel, want juist op zijn trouwdag mocht Vosselman de schitterende hoofdprijs van Inventum in ontvangst nemen.

Rick Jonkman, vertegenwoordiger van Inventum, was vanmiddag bij Expert in Ermelo om de prijs te overhandigen. ,,Een waardebon, want we werken graag samen met lokale ondernemers. In dit geval Rozendaal Sport on Wheels! Daar mag meneer Vosselman zijn scooter uitzoeken." Het oerhollandse bedrijf Inventum heeft de afgelopen maanden honderden inzendingen gekregen van mensen die kans wilde maken op 1 van de 5 SYM Fiddle II scooters. Bijzonder veel geluk had Jan Vosselman, die meedeed op de laatste actiedag. ,,Ik zei, nadat ik alles had ingevuld, tegen mijn vrouw dat ik een scooter had gewonnen," vertelt de prijswinnaar. ,,Een grapje natuurlijk, want wie had kunnen vermoeden dat ik hem echt zou winnen!" Vosselman weet ook al wat hij wil, een 25 km scooter. ,,Heerlijk als ik even naar het dorp moet. Of als ik nog een training BHV moet geven bij Vosselman BV."

Persoonlijk advies

Vosselman kreeg onlangs kortsluiting in zijn frituurpan. Brand bij degene die jarenlang mensen trainde hoe te handelen in dit soort gevallen. ,,Ik heb de pan zo snel mogelijk naar buiten gebracht," vertelt Vosselman. Schade was nihil. De Ermeloër kocht vervolgens een nieuwe friteuse bij Expert Deen. ,,Jaro de Groot heeft mij een goed, persoonlijk advies gegeven. Hij heeft mij ook gestimuleerd om op internet de gegevens in te vullen. Dat leverde extra garantie en uiteindelijk dus ook een scooter op." Vosselman kan niet wachten tot hij op zijn nieuwe aanwinst kan wegrijden. ,,We hadden juist besloten dat de auto van mijn vrouw eruit moest. Met een scooter ernaast is dat helemaal perfect."