Snackbar door naar provinciale ronde

SPEULD – Gejuich was er gisteren in snackbar 't Speuldje dat met glans de gemeenteronde van de verkiezing van de leukste snackbar heeft gewonnen. Met 250 stemmen en een 9,5 steekt de snackbar met kop en schouders uit boven de andere genomineerden. Eigenaresse Eveline van den Broek is dolgelukkig.

,,Per gemeente kunnen er twee winnaars zijn, een met het hoogste gemiddelde cijfer en een met de meeste stemmen." Maar Speuld heeft ze allebei. ,,Super," reageert Van den Broek. De snackbar heeft veel trouwe klanten en die hebben hun waardering uitgesproken.
De gemeentewinnaars gaan door naar de finaleronde voor leukste snackbar van Gelderland. Er komt dus een nieuwe stemronde vanaf 1 november tot en met 14 november. Dochter Isabel van den Broek roept iedereen dan ook graag op wederom te stemmen. Het wordt spannend of Speuld ook provinciaal kan scoren. Vorig jaar ging de Gelderse prijs naar Tigo in Zaltbommel. Maar de familie Van den Broek gaat er maximaal voor. Via Facebook houdt men de volgers op de hoogte. Over enkele weken wordt bekendgemaakt of snackbar 't Speuldje in de finaleronde staat en of men kans maakt op de felbegeerde titel De Leukste Snackbar van Nederland. Iedereen die in de gemeenteronde gestemd heeft, mag in de finaleronde dus opnieuw stemmen.

Ervaring van gasten

De Verkiezing van De Leukste Snackbar draait volledig om de ervaringen van de gasten van de snackbars. De stemmers geven daarvoor rapportcijfers en een geschreven beoordeling. De positieve ervaringen zijn een warme douche voor de ondernemers. Er is voor iedere snackbar die meer dan 200 stemmen haalt een rapport met beoordelingen en verbeterpunten waardoor ondernemers kunnen zien hoe hun snackbar scoort ten opzichte van een geanonimiseerd gemiddelde van de andere snackbars in de regio.