Gillian Wilkens bemachtigt finaleplaats

ERMELO - Gillian Wilkens vertegenwoordigt het Ermelose pannenkoekenhuis 't Jagersnest tijdens het NK Pannenkoeken Bakken in januari. Wilkens bereikte de finaleplaats tijdens de voorronde op de HorecaFair in Emmeloord.

,,Op 4 november vonden de voorrondes voor de derde editie van het Nederlands Kampioenschap Pannenkoeken Bakken plaats," vertelt een trotse Coen van den Broek, mede-eigenaar van 't Jagersnest. Tijdens dit professionele evenement streden 32 ervaren koks van Pannenkoekenrestaurants uit heel Nederland voor een finaleplaats op de Horecava 2015.
Zo perfect mogelijke gebakken naturel pannenkoeken en bijzondere specialiteiten werden aan de jury gepresenteerd. Ook Wilkens haalde alles uit de kast om het Ermelose pannenkoekenrestaurant goed op de kaart te zetten. Dat is heel bijzonder omdat 't Jagersnest, dat onderdeel uitmaakt van de VDB Recreatie Groep, pas in mei geopend is.

Horecava

Samen met ruim dertig gepassioneerde pannenkoekbakkers streed Gillian Wilkens en uiteindelijk bleek haar pannenkoek goed voor een plaats in de uiteindelijke top 15. De bedrijven die doorgaan naar de finale van het NK pannenkoeken Bakken op de Horecava in januari zijn: Kort-Jak Harmelen, Herberghe de Coeckepanne Lierop, De Helvoirtse Heide Helvoirt, De Pannenkoek Enschede, Pannenkoekenhuis d'n Berepot Nieuwkuijk, De Dorpsherberg Ospel, 't Jagersnest Ermelo, De Heikamp Ruurlo, Pannenkoekenhuys ' t Noorden Aalten, Restaurant Pannenkoek Enzo Helmond, PannenkoekVilla Hartelust Elst, De Rheezerbelten Hardenberg, Pannenkoek/Eethuis la Marquise Hoorn, 't Pannekoekhuis Schaarsbergen Arnhem, Herberg de boswachter Vierhouten. Deze restaurants doen in januari een gooi naar de Gouden Koekenpan.