Fish en Koping Flora zorgden voor finishing touch

ERMELO - Een bijzonder leuk initiatief vonden de vrijwilligers en medewerkers van Zorgvilla In de luwte en Verzorghuis De Dillenburg de Kerstbrunch die Boni Ermelo hen aanbood. Bedrijfsleider Jacco van Leuven vatte, samen met zijn medewerkers het idee op om met Kerst iets te doen voor hulpbehoevende ouderen in de genoemde instellingen.

Er werd, in overleg met de vrijwilligers en medewerkers die de brunch zouden verzorgen een boodschappenlijstje gemaakt met benodigdheden voor een kerstbrunch. Bij de entree van de supermarkt aan de Herderlaan werd de actie gepresenteerd. Klanten die het idee omarmden konden ook artikelen van het boodschappenlijstje kopen en vervolgens bij de kerstboom afgeven. Veel klanten vonden het een leuk idee om samen met Boni mee te doen en zo werden de dozen aardig gevuld. Vrijwilligers en medewerkers konden zo voor bewoners die met Kerst op hun zorgomgeving zijn aangewezen, een heerlijke Kerstbrunch maken.

Onvergetelijk

Vishandel Fish deed ook mee en Koping Flora zorgde voor mooie kerststerren op tafel als decor bij de kerstbrunch. De boodschappen werden woensdag door medewerkers van Boni Ermelo, samen met twee van hun vaste klanten bij de instellingen afgeleverd zodat er voor de bewoners met Kerst een 'onvergetelijke Kerstbrunch' kon worden klaargemaakt.