Van Winkoop enige Ermelose autoschadebedrijf  

ERMELO - Na jarenlange trouwe dienstverlening is Autoschade Pul op 20 december gestopt met haar bedrijfsvoering. Als eerste schadehersteller van Ermelo heeft Autoschade Pul jarenlang trouwe dienst bewezen aan haar klanten. Het bedrijf is officieel in maart 1948 begonnen als Pul's Autospuitbedrijf onder leiding van Aalt Pul in de 'stoom' bij Molen de Koe.

Klanten kunnen vanaf 1 januari terecht bij Van Winkoop Autoschade BV voor alle autoschades en spuitwerkzaamheden. Dit autoschadebedrijf is dan nog het enige Ermelose bedrijf op dit gebied. ,,Wij willen er graag voor iedereen zijn," zegt Emmelieke van Winkoop. ,,En we hopen dat we mensen een nieuw 'thuis' voor hun autoschades kunnen bieden."

Vader op zoon

Van Winkoop Autoschade is opgericht in 1967 door Gert van Winkoop. Samen met zijn zoon en broer en vele trouwe medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend familiebedrijf in schadeherstel. Cor van Winkoop jr. staat inmiddels al ruim tien jaar aan het roer en samen met 50 medewerkers bieden zij hun klanten een One-stop-shop in schadeherstel aan verdeeld over vier bedrijven: Van Winkoop Autoschade, Van Winkoop Reclame, Van Winkoop Vrachtwagenspuiterij en van Winkoop Truckschade.

Emmelieke van Winkoop

Sinds januari 2012 heeft Cor van Winkoop Jr. de dagelijkse leiding van de autoschadetak van het bedrijf overgedragen aan zijn vrouw Emmelieke van Winkoop. Zij is met haar team verantwoordelijk voor alle autoschades. Het Ermelose bedrijf Van Winkoop Autoschade werkt voor alle verzekeraars en heeft contracten met Schadegarant, Univé, Aegon en NH1816. ,,We zijn aangesloten bij de Focwa en hebben het certificaat Duurzaam Ondernemen," meldt Emmelieke van Winkoop-Poolen. Het bedrijf werkt met medewerkers afkomstig uit Ermelo en Harderwijk. ,,We ontzorgen onze klanten door al het werk uit handen te nemen, ook de administratie richting de verzekeraars." Nagenoeg alle Ermelose autobedrijven hebben hun weg naar Van Winkoop gevonden, maar ook veel particulieren klanten komen naar de Hoenderweg 7 in Ermelo. ,,Bij ons krijgt men gratis een leenauto mee en we hebben een haal & breng service," aldus Van Winkoop.

Cosmetische schade

Het autoschadebedrijf maakt gebruik van verscheidene nieuwe technieken zoals spot-repair en restylen van kleine, cosmetische schades. ,,In het nieuwe jaar staan we met ons voltallige team team van elf medewerkers voor iedereen klaar!" besluit een enthousiaste Emmelieke van Winkoop.