Giant Boonen voor service en kwaliteit

ERMELO – Drie jaar geleden openden Arjan en Marieke Boonen hun zaak aan de Stationsstraat 41 in Ermelo. Giant Store Boonen is inmiddels uitgegroeid tot een begrip, een winkel met een compleet concept.

Boonen en fietsen horen al decennia lang bij elkaar. ,,In 2002 heb ik samen met mijn vrouw Marieke de winkel in Harderwijk van mijn vader overgenomen,” vertelt Arjan Boonen. Toen de kans kwam om de zaak over te nemen van Adri Mouw in Ermelo hoefde hij er niet lang over na te denken. Het echtpaar koos er toen voor om een unieke samenwerking aan te gaan met Giant, een bedrijf dat jaarlijks zo’n 8 miljoen fietsen afzet. ,,Mede hierdoor zijn we in staat om alle segmenten fietsen te presenteren,” aldus Boonen.

BTW korting

De winkel is voorzien van een werkplaats met snelle service. ,,Repair & Go noemen we dat,” zegt de ondernemer. Service is sowieso een hele belangrijke pijler. Mensen kunnen er bijvoorbeeld ook terecht voor fietsenverhuur. ,,En samen met de winkel in Harderwijk zijn we gewoon totaalleverancier. We kunnen vrijwel alle merken leveren van stads- en tourfietsen tot racefietsen en van mountainbikes tot E-bikes.” In de Ermelose winkel staan fietsen in alle prijsklassen en in trendy kleuren. Ook qua accessoires is er voor ieder wat wils.
Wie jarig is trakteert en daarom geeft Boonen deze dagen een BTW korting op het gehele assortiment. ,,En er staat natuurlijk koffie klaar!” aldus de ondernemer die ook dit jaar weer diverse clinics organiseert. www.giantstore-boonen.nl