Hendriks BBQ Dag

ERMELO - Na het succes van vorig jaar organiseren de eigenaren van Kampeerwereld Hendriks dit evenement opnieuw. Op zaterdag 17 juni zijn verschillende merken aanwezig op deze leerzame en bovenal smaakvolle BBQ Dag.

Dit event is bedoeld om vooral veel inspiratie op te doen voor een barbecue avontuur. Zo zullen er verschillende kook demonstraties gegeven worden door merken als: Cobb, Cadac, Campingaz, Outdoorchef, Weber en Ecozoom. Natuurlijk kan men ook een hapje proeven. 

Hendriks Familieburger

Wie geen keukenprins is of gewoon dol is op hamburgers, dan heeft de winkel het perfecte recept: de Hendriks Familieburger. Een hamburger voor het hele gezin. Tijdens deze BBQ Dag zullen ze de burgers ook bereiden en kan iedereen een stukje proeven. Men hoeft dus niet bang te zijn om met een lege maag te vertrekken. Natuurlijk zijn er ook een aantal leuke aanbiedingen om het barbecue seizoen mee te beginnen. En om iedereen nog meer in de barbecue sferen te brengen zullen er een aantal externe bedrijven zijn die hun barbecue gerelateerde producten meenemen om het plaatje compleet te maken.