Avond met demo Doodle Clay

ERMELO - Op dinsdag 21 november presenteert Wilma Veen haar nieuwste boek Ik geluk jou bij boekhandel Riemer & Walinga in Ermelo. Veen zal tijdens deze avond een Masterclass Geluk geven. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen met een demo van Doodle Clay. Bij Ik geluk jou is eenzelfde kleitablet bijgevoegd, om ook thuis mee aan de slag te gaan.

Wilma Veen is kunstenaar, columniste, illustratrice en presentatrice. Ze geeft al meer dan 25 jaar lezingen en trainingen voor diverse doelgroepen. Haar passies zijn schilderen, kunst en lezingen/trainingen voor diverse doelgroepen. Eerder verschenen van Wilma Veen onder andere: Ik lief jou, Ik vrolijk jou en Ik schrijf mij. 

Levensgeluk delen

Wie wil er op zoek naar geluk met deze kunstenares? Groot geluk zit vaak in kleine dingen, bijvoorbeeld in haar nieuwe boek Ik geluk jou. Het boek biedt een inspirerende combinatie van kunst en poëzie, waarbij de creativiteit van de pagina's spat. Bijzonder extraatje is het meegeleverde kleitablet, om out of the box op zoek te gaan naar je eigen creativiteit. ,,Durf liefde en levensgeluk te delen en ontdek dat er meer dan veel in jouw eigen hart zal stromen. Wat een geluk. ̶ Ik geluk jou," aldus Veen. De toegang is gratis, aanvang 19.15 uur. Aanmelden graag via: deboekverkoopers.nl/geef-je-op. Boekhandel Riemer & Walinga, Stationsstraat 131 Ermelo.