Terrassenbingo als afsluiting zomervakantie

ERMELO – Nummers en noten kleuren vrijdag het Pauwenplein in Ermelo met veel muziek en een terrasbingo. Een toegift op Fridaynight Live is een optreden van de Harderwijkse formatie Jazzholes met jazzy klanken.

Van 14.00 tot 16.00 verzorgt Jolanda Schuur van JoViaal een bingospektakel op de terrassen. Winkelcentrum De Enk heeft een aantal leuke prijzen beschikbaar gesteld. Schuur introduceert hiermee een nieuw evenement. ,,Zo wil je toch de zomervakantie feestelijk afsluiten!” zegt Schuur enthousiast.

Cadeautje

Daarna is het podium dus voor Jazzholes. ,,Een cadeautje namens Het Wapen van Ermelo en De Volksmond,” meldt ondernemer Ruurd Post. ,,We hebben een prachtig seizoen en hopen dat mensen vrijdag onder het genot van de jazzy muziek genieten van een zomers diner op het terras van onze Ermelose restaurants.” Jazzholes treedt op van 17.00 tot 19.00 uur.

Dean and the Moonboys

Vanaf 20.00 uur zullen de leden van Dean and the Moonboys met Rock ‘n Roll muziek leven in de brouwerij brengen. Driestemmig rocken ze nummers van Elvis, Chuck Berry en andere legendes. ,,Daarmee sluiten we de serie Fridaynight Live af,” aldus Post. Het was een warme zomer waarbij er iedere week veel te doen was in het centrum van Ermelo. Aanstaande vrijdag worden alle krachten gebundeld om er gezamenlijk als afsluiting nogmaals een groot feest van te maken. Wie zeker wil zijn van een tafeltje doet er goed aan deze te reserveren bij een van beide restaurants.